Δευτέρα, 8 Μαΐου 2017

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: "ΣΥΛΛΑΒΑΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΕΥΠ"! ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ

της Μαρίνας Νικολάκη
Οργιάζουν τις τελευταίες ώρες τα Αλβανικά ΜΜΕ, ισχυριζόμενα ότι συνέλαβαν στην χώρα τους κάτω από περίεργες συνθήκες Έλληνα που μετέφερε “κατασκοπευτικό υλικό”...Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πρόκειται για  52χρονο Έλληνα και ονομάζεται Ηρακλής Δραγούνης του Ιωάννη και έχει γεννηθεί στις 21 Απριλίου του 1965.

Ο ίδιος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Αλβανία,ως εργολάβος οικοδομών.

Η αλβανική τηλεόραση υποστηρίζει πως, ο 52χρονος συνελήφθη στο αεροδρόμιο ενώ έχει ήδη έχει οδηγηθεί στην Εισαγγελία με την κατηγορία ότι μετέφερε κατασκοπευτικό υλικό στην τσάντα του.

Οι αλβανικές αρχές αναφέρουν μάλιστα ότι είναι η πρώτη φορά που κατασχέθηκε τέτοιος εξοπλισμός στη χώρα. Ο Ηρακλής Δραγούνης έχει επισκεφθεί την Αλβανία ακόμη 10 φορές στο παρελθόν.

Να σημειωθεί ότι έχει ενημερωθεί η ελληνική πρεσβεία στα Τίρανα η...

οποία παρακολουθεί τις εξελίξεις, ενώ το πλάνο που παίζουν στην αλβανική τηλεόραση είναι αμφιλεγόμενο για το αν πρόκεται για τη σύλληψη του ίδιου προσώπου.

Το «κατασκοπευτικό υλικό» σύμφωνα με τις πληροφορίες, μάλλον δεν ανήκει στον ίδιο αλλά σε άτομο άλλης εθνικότητας το οποίο είχε συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες στα Τίρανα με την κατηγορία της και πάλι κατασκοπείας.

Πρόκειται για μία ιστορία που χρειάζεται να πέσει φως, ενώ Ελληνική Πρεσβεία στα Τίρανα, βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με το Υπουργείο Εξωτερικών στην Αθήνα.

Δείτε το βίντεο και τη φωτογραφία που μεταδίδονται στην Αλβανία:
Οι Αλβανοί ισχυρίζονται ότι συνέλαβαν Έλληνα κατάσκοπο!

pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου