Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

"ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΕΙΝΑΩ"...ΚΑΙ ΝΑ'ΣΟΥ ΤΑ 10ΕΥΡΑ ΠΕΦΤΟΥΝ...ΒΡΟΧΗ! ΚΟΝΟΜΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 60 ΕΥΡΩ ΤΗ ΜΕΡΑ!

Βλέπετε τον επαίτη στο κάτω μέρος της φωτογραφίας με την ταμπέλα...

στο χέρι "Λίγη Βοήθεια-Πεινάω"; Όπως πληροφορούμααστε ο συγκεκριμένος αλλοδαπός έχει κάνει επιχείρηση την επαιτεία κερδίζοντας μέχρι και 60 ευρώ την ημέρα. Δεν σταματάει έξω από το Μετρό Χολαργός, αλλά συνεχίζει το...μεροκάμματο και στη Λ. Αλεξάνδρας!!! Όταν τελειώνει, μαζεύει το...πουγγί με τα κέρδη της ημέρας και πηγαίνει σε καταστήματα, όπου τους δίνει τα κέρματα για να πάρει χαρτονομίσματα! Από 25-60€ ημερήσιο κέρδος! Το ότι έχει δίπλα του και ένα σκυλάκι συγγινεί πολλούς και πολλές δίνοντάς του ακόμη και 10 ευρώ με μια...ριξιά! 
Καρφί δεν του καίγεται για την ανεργία και την πείνα του λαού. Έχει βρει στην Ελλάδα της κρίσης τον...μήνα που θρέφει τους εννιά. Μαζεύει το χρήμα και το στέλνει στην πατρίδα του, τη Βουλγαρία.

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ !!!!!! ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΗΛΘΕ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΝΟΜΟΙΑ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!!!! ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΚΑΙ ΗΛΘΑΝ ΩΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΙΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΡΑΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ !!!!!!!!!!!!!! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Ο ΟΧΑΔΕΛΦΙΣΜΟΣ !!!!!!! ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΥΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣΑΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΒΑΡΕΘΕΙ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή