Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

ΡΟΜΑ ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ! ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΗΛΙΚΩΜΕΝΗΣ, ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

Η εγκληματικότητα τσακίζει κόκκαλα και στον Χολαργό. Οι Ρομά φαίνεται πως ενεργούν ανενόχλητοι, παρά τον σάλο που δημιουργήθηκε προ ημερών με τη δολοφονία ενός 11χρονου στο Μενίδι. 
Σήμερα γύρω στις 12.30 το πρωί, σε διαμέρισμα που βρίσκεται σε πολυκατοικία,μ δίπλα στο αστυνομικό τμήμα Χολαργού, εισέβαλαν Ρομά ...

και λήστεψαν ηλικιωμένη γυναίκα. Ευτυχώς, δεν τη χτύπησαν, όπως πληροφρούμαστε. 
Το ότι οι Ρομά ρημάζουν σπίτια της περιοχής Χολαργού-Παπάγου είναι γνωστό εδώ και καιρό. Πολλές φορές κοιτάζουν σπίτια όπου υπάρχει ενοικιαστήριο και προσποιούμενοι τους ενδιαφερόμενους για να νοικιάσουν σπίτι, παρασύρουν τον/την ιδιοκτήτη-ιδιοκτήτρια, ενώ παράλληλα συνεργοί τους μπουκάρουν σε άλλα διαμερίσματα για να αρπάξουν τιμαλφή και χρήματα. 

7 σχόλια:

  1. Όπου τους πετυχαίνετε να μαζεύουν από τους κάδους διάφορα να τους 'γαμ...τε' τους καριόληδες. Είναι αδίστακτοι με δολοφονικά ένστικτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρομά , Πακιστανοί και δεκάδες άλλοι δολοφόνοι ρημάζουν τον Χολαργό με την ανοχή της σημερινής ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ . Έχουν γίνει αμέτρητες εγκληματικές πράξεις στον Δήμο μας . Οι συμμορίες κάνουν ότι θέλουν . Το Α.Τ Χολαργού ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ . Χάος επικρατεί παντού σε όλη την Επικράτεια . Τα σκυλιά του κόκκινου φασισμού δεν θα ησυχάσουν εάν δεν ισοπεδώσουν την χώρα από άκρη σε άκρη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάκη Βραχιολίδη για άλλη μια φορά μέλη του ΠΑΜΕ / ΚΚΕ στην Θεσσαλονίκη στο 3ο Σώμα Στρατού έκαναν αίσχη , μαζί με ξένους , από την Τουρκία , Σκόπια , Αλβανία και Βουλγαρία και ζήτησαν την διάλυση του . Τα ίδια έκαναν και πέρυσι τα καθάρματα οι κκεδες [eglimatikitita g.r] . Όλα αυτά τα σκουπίδια μολύνουν τον τόπο μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι δημοκρατικές κυβερνήσεις υποτίθεται ότι υπηρετούν τους πολίτες και ενδιαφέρονται για την προστασία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα κέντρα εξουσίας εδώ ή στο εξωτερικό έχουν πείσει τους λαούς ότι κυβερνώνται δημοκρατικά, επειδή τους δίνουν το δικαίωμα να ψηφίζουν κάθε 4 ή 5 χρόνια.
      Οι λαοί δεν πρόκειται να ξυπνήσουν.

      Διαγραφή
  5. Οτι και να λέμε ο αρχηγος τους τούς εχει κατατάξει υπ'αριθμόν ενα πολίτες της Ελλάδας και οπότε οι Ελληνες ερχόμαστε σε δεύτερη και τρίτη κατηγορία ,,κατ' αυτούς πάντα.
    Να είναι βέβαιοι ομως οτι αργά η γρήγορα θα ξυπνήσουν και αυτούς με τους υποστηρικτές τους θα τούς στείλουν εκεί που τους αξίζει, οσο για τούς Ευρωπαίους , αρκετά τούς ανεκτήκαμε, θα πάνε κι αυτοι στη θέση τους μαζί με τους φίλους τους τους τουρκαλάδες που ετοιμάζονται να μας στείλουν κάνα - δυό εκατομμύρια τουρκόγυφτους απο τα πέντε που εχουν με τις ευλογίες και την καθοδήγηση των γερμαναράδων... ξυπνήστε Ελληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή