Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΣΤΟΥ ΡΟΥΦ! ΖΟΥΜΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΟΝΕΡΑ ΚΑΤΑΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΓΗ ΚΑΙ "ΠΟΤΙΖΟΥΝ" ΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!

Δείτε τι έφτιαξαν οι Καμίνης, η Δούρου και βεβαίως ο Τσίπρας στου Ρουφ. Έγκλημα οικολογικό που αναγκάζει να πάθουν καρκίνο και να μυρίζουν καθημερινά χιλιάδες πολίτες. Αντί για τα μπισκότα...



Παπαδοπούλου που μύριζαν οι περαστικοί (εκεί βρίσκεται το περίφημο εργοστάσιο Μπισκότων), μυρίζει σκουπίδια και απίστευτη μπόχα. Το χειρότερο είναι η προχειρότητα με την οποία γίνεται η κομποστοποίηση των σκουπιδιών. Δείτε φωτογραφίες με τα ζουμιά και τη μαυρίλα των σκουπιδιών να έχει χυθεί παντού. Όλο αυτό το δηλητήριο και ο καρκίνος εισέρχονται στο έδαφος και θα δηλητηριάσουν άμεσα ή έμμεσα όσους ζουν ή εργάζονται στην περιοχή. Ο υδροφόρος ορίζοντας θα μολυνθεί και ειδικά ο Κηφισσός ποτάμος που περνά από κάτω. 
Ο Εισαγγελέας άραγε θα επέμβει;


Μπορείτε να καταλάβετε βλέποντας τις εικόνες αυτές, πως, αν γίνονται αυτά στον Δήμο Αθηναίων, τι πρόκειται να γίνει στον Υμηττό μας από 3 μικρότερους Δήμους, Χολαργού-Παπάγου, Ζωγράφου και Αγ. Παρασκευής οι οποίοι ετοιμάζονται να κάνουν κομποστοποίηση στην καρδιά τους δάσους !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου