Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ! ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΟΣ 33ου ΒΑΘΜΟΥ! ΟΠΟΙΑ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ!

Την βλέπετε την κυρία; Την εκπληκτική είδηση...

μας τη δίνει ο Γιάννης Παπαζήσης. Δείτε το βιογραφικό της και πόσο υπερήφανα σημειώνει μέσα στην σελίδα της Μεγάλης Στοάς Ελευθεροτεκτόνων Ανδρών και Γυναικών, ότι ανήκει στη μασονική στοά έχοντας τον 33ο βαθμό! Πρόκειται για την Ιωάννα Μπεκιάρη. 
Διαβάζουμε: 
Βιογραφικό Σημείωμα της Πανσεβασμίας αδ.: Ιωάννας Μπεκιάρη Αναπληρωτής Μεγάλος Διδάσκαλος , Αντιστράτηγου ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σπουδές Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας {ΑΕΙ] Μεταπτυχιακή εργασίας " Παραβατικότητα Ανηλίκων- Προβλήματα Πρόληψη και καταστολή"- Ανώτατη Σχολή Επιμόρφωσης Στελεχών Ελληνικής Αστυνομίας. Μετεκπαίδευση στη Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου σε θέματα παραμέλησης - κακοποίησης ανηλίκων. Aγγλικά Τουρκικά Ρωσικά [μέτρια]. Επικεφαλής της Interpol Ελλάδος 2006-2009, επίσημος εκπρόσωπος της Ελληνικής Αστυνομίας στις Γενικές Συνελεύσεις της Interpol με γενική εξουσιοδότηση στη λήψη αποφάσεων. Αξιωματικός Σύνδεσμος της Ελληνικής Αστυνομίας με τις Ομοσπονδιακές Υπηρεσίες Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας [F.S.B] - και M.V.D. Μέλος της ένωσης αξιωματικών συνδέσμων ΕΕ στην Ρωσική Ομοσπονδία . Επικεφαλής της Διεύθυνσης Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη [Interpol, Europol, Sireneκ/Shengen]. Εκπρόσωπος της Ελλάδος στην επιτροπή Ασφαλείας ΕΕ / COSI, εκπρόσωπος της Ελληνικής Αστυνομίας στο Σύμφωνο για την Ασφάλεια στην Νοτιοανατολική Ευρώπη /SECI.
"Στον Τεκτονισμό μυήθηκα στην Σεπτή Στοά Δελφοί το 1996 του Διεθνούς Μικτού Τεκτονικού Τάγματος Le Droit Humain. 
Σεβασμίευσα στην Σ.: Στοά Δήλο την Περίοδο 2002-4. Το 2012 μαζί με πληθώρα αδελφών ιδρύσαμε την Ανεξάρτητη Στοά Φιλική Εταιρεία και ενταχθήκαμε στο Διεθνές Τάγμα Δελφοί στο οποίο παρέμεινα μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2012. Εν συνεχεία με την καθοδήγηση της Μεγάλης Στοάς Ανδρών και Γυναικών της Μεγάλης Βρετανίας υπήρξα ιδρυτικό Μέλος της Ελληνικής αντίστοιχης Μεγάλης Στοάς και εγκαταστάθηκα Α 'Μεγάλη Επόπτης στις 7 Δεκεμβρίου 2013, Βοηθός Μεγάλος Διδάσκαλος τον Ιούνιο του 2014 και αναπληρωτής τον Φεβρουάριο του 2016 όπου και παραμένω έως σήμερα.
Επίσης στον Σκωτικό Τεκτονισμό έχω τον 32ο βαθμό και πρόσφατα το Υπάτο Συμβούλιο στην τελευταία του συνεδρίαση τον Νοέμβριο του 2015 στο Λονδίνο αποφάσισε όπως ανυψωθώ στο 33ο και τελευταίο βαθμό του Αρχαίου και Αποδεδεγμενου Σκωτικού Τύπου στην τελετή που θα λάβει χώρα το Μάιο του 2017 στην Σόφια".

10 σχόλια:

 1. Οι λαοί υποφέρουν, επειδή θέλουν να υποφέρουν.
  Είναι άξιοι της κακής τους μοίρας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Έχω μείνει πολύ πίσω, ή κάνω τόσο μεγάλο λάθος. Από όσα γνωρίζω, και αυτά είναι ελάχιστα που γνωρίζω, γυναίκες δεν γίνονται δεκτές στην μασονία, τουλάχιστον αυτό ήταν γνωστό πριν χρόνια. Αν κάνω λάθος διορθώστε με.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Το κείμενο δίπλα στην φωτογραφία δεν ισχύει; Είναι απατηλό; Από πού ελήφθη;

   Διαγραφή
  2. ΟΣΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΑΠΟ ΜΑΣΩΝΙΑ....
   ΞΕΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ....
   ΤΡΟΛΑΚΙ.... ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ...
   https://www.owf.org.uk/

   Διαγραφή
 3. Α ρε Μάκη ότι μαλακία δεις την αντιγράφεις. Συμφωνώ με τον παραπάνω σχολιαστή. Γυναίκες δεν γίνονται μασόνοι . Ψάχτα λίγο πριν τα αντιγράψεις. Εκτίθεσαι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η φωτογραφία και το κείμενο από πού πάρθηκαν;
   Αναζήτησα στην google την διαλαμβανόμενη στο δημοσιευμένο κείμενο ''στοά'' και παρουσιάστηκαν κάποιες σχετικές ιστοσελίδες. Από κει και πέρα όμως δεν μπορώ να πω τίποτε. Έχω πλήρη άγνοια για το θέμα αυτό.

   Διαγραφή
 4. Κυρίες και κύριοι, πριν κάνετε το κλασικά ελληνικό - δηλαδή ξερόλες - παρακαλώ να γράψετε απλά "γυναίκες στη μασονία" στο google για να αποκτήσετε μια άποψη και θα καταλάβετε πως υπάρχουν πάρα πολλές γυναίκες σε μασονικές στοές.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΦΙΛΙΚΑ...
   ΕΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΤΑΝΑΣ ΚΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΙ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΑΒΟΛΙΚΑ Μ'ΑΥΤΟΝ ΚΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ, ΑΦΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΩΧΗ ΤΟΥ....
   ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΚΤΩΡΕΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ( ΣΑΤΑΝΑ ) ΕΚΟΥΣΙΟΙ Η ΑΚΟΥΣΙΟΙ... ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ....

   Διαγραφή
 5. Σε συνέχεια των όσων αναφέρει ο Γιώργος Ταχτσίδης, δείτε και αυτό το link με συνέντευξη γυναίκας μασόνου https://pneymatiko.wordpress.com/2013/02/26/%CE%B3%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CF%83%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%AC-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CE%BB/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. μα η κυρια σιγουρα θα ειναι και εβραια στην καταγωγη ειμαι σιγουρος και για αυτο δεν μενω εκπληκτος

  ΑπάντησηΔιαγραφή