Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΤΟ Γ' ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ! ΤΟΥ ΠΕΤΑΞΑΝ ΜΠΟΓΙΕΣ

Συγκέντρωση στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη...

πραγματοποίησαν το μεσημέρι του Σαββάτου μέλη του ΠΑΜΕ, στο πλαίσιο του Διήμερου Βαλκανικής Αντιπολεμικής και Αντιϊμπεριαλιστικής Δράσης Συνδικάτων.   Ακολούθησε πορεία στο Νατοϊκό Στρατηγείο της Θεσσαλονίκης, δια μέσου κεντρικών δρόμων της πόλης.   Σύμφωνα με το thestival.gr , όμως, με το που έφτασε η πορεία στο Γ΄ Σώμα Στρατού, μερίδα διαδηλωτών πέταξε μπογιές στην είσοδο του Στρατηγείου.   Στο σημείο βρίσκονταν δυνάμεις των ΜΑΤ οι οποίες δεν επέτρεψαν την είσοδο στο συγκεντρωμένο πλήθος.   Τα μέλη του ΠΑΜΕ παρέμειναν για λίγο στο σημείο, φώναξαν συνθήματα κατά του ΝΑΤΟ και στην συνέχεια αποχώρησαν με κατεύθυνση το ΑΠΘ, όπου θα πραγματοποιηθεί συναυλία. 
Πηγή: www.lifo.gr

30 σχόλια:

  1. Το ίδιο κάνουν κάθε χρόνο τα σκουλήκια του ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑΤΟΣ . Το ΠΑΜΕ - ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ - είναι μια συμμορία από ανθέλληνες και καθάρματα του ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥ ΚΚΕ . Μισούν την Ελλάδα , την Ιστορία και τον Πολιτισμό μας . ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ του ΙΜΠΡΑΧΙΜ ΠΑΣΑ , ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΣΟΥΛΕΗΜΑΝ και ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ του 4ου ΡΑΙΧ σε διατεταγμένη υπηρεσία με ΕΞΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΗ αγωνίζονται να δώσουν την Μακεδονία μας στους Βούλγαρους . Αρουραίοι των Υπονόμων , κόκκινοι φασίστες και ΤΣΟΓΛΆΝΙΑ του Τραπεζίτη Κουτσούμπα θα σας πάρει ο Διάολος . Αι στο Διάολο ΛΕΧΡΙΤΕΣ ΑΛΗΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ της ΜΑΣΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. VIVA MASTOYRA ΚΟΠΡΙΤΗ KOMANTATE TSE GEVARA . VIVA MPASTARDO LA PUTA ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ ΤΟΥ ΕΛΕΕΙΝΟΥ ΚΚΕ . VIVA LA REVOLUTION ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕς ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ Γ.......... ΒΡΟΜΟ ΚΚΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το φασιστικό μόρφωμα που αποκαλούν κκε μόνο προδότες βγάζει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ιστορικό ντοκουμέντο. Ποιοι ήταν φιλοναζιστές;;

    Οι σταλινιστές ήταν φ ί λ ο ι και σύμμαχοι των ν α ζ ί .

    Βλέπε σύμφωνο Μολότοφ-Ριμπερντροπ του 1939.
    https://kokkonis.wordpress.com/πηγες-της-ιστορίας/σύμφωνο-ρίμπεντροπ-μολότοφ-1939/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σβετλάνα, κόρη του Στάλιν:

    ''Σιχαίνομαι τον κομμουνισμό''.

    Πηγή:
    http://www.mixanitouxronou.gr/svetlana-kori-tou-stalin-sichenome-ton-kommounismo-agapo-ton-theo-ke-ti-ameriki-o-stalin-iche-dolofonisi-tin-agapimeni-tis-thia-ke-ta-dio-aderfia-tis/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι μεγαλύτεροι εγκληματίες που έβγαλε η ανθρωπότητα είναι ο ΣΤΆΛΙΝ και οι μυστικές του υπηρεσίες .

      Διαγραφή
  6. Ο υπόκοσμος της νύχτας μαζί με αληταράδες κομουνιστοσυμμορίτες απειλούν πάλι τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μας . Τις θέλουν διαλυμένες για να μπορέσουν οι φίλοι τους οι Βούλγαροι να κατέβουν στο Αιγαίο . Ντροπή σε όσους στηρίζουν αυτό το φασιστικό έκτρωμα το γυφτο κκε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΙ ΤΟ ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΚΚΕ ΧΕΣΜΕΝΟ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ......... Το αίμα των στρατιωτών μας χύνεται εις μάτην στα Αλβανικά σύνορα . Ο Ελληνικός Λαός δεν έχει καμιά σχέση με αυτόν τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο . Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με τα αδέλφια μας τους Ιταλούς και Γερμανούς στρατιώτες . Ποθούμε και αγωνιζόμαστε για την ανεξαρτησία της σκλαβωμένης Μακεδονίας από την ιμπεριαλιστική και φασιστική Ελλάδα . Ζήτω το ΚΚΕ . ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 1940 .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι μαχαιροβγάλτες κομιτατζήδες του ΚΚΕ είναι έτοιμοι να αιματοκυλήσουν ξανά την Ελλάδα . Γι αυτό τους πληρώνουν . Γερμανοφασίστες και Δοσίλογοι είναι τα τσογλάνια το Κουτσούμπα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό το μόρφωμα του κόκκινου φασισμού είναι η κατάρα της Ελλάδος . Δεκαετίες συνωμοτούν πως θα κάψουν και θα λεηλατήσουν την χώρα μας . το 1946 - 1949 απέτυχαν γιατί τους Γ......... πρώτα και μετά τους θάψαμε στον Γράμμο και στο Βίτσι . Τώρα οι φασίστες του ΧΑΣΑΠΗ Στάλιν θέλουν εκδίκηση . Όταν θα βρουν ευκαιρία θα καταστρέψουν τα πάντα . Ξέρουν ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις θα τους τσακίσουν και γι αυτό τα κάνουν όλα αυτά . Είναι καθάρματα από κούνια οι κομμουνιστές . Δεν πιστεύουν σε τίποτα και δεν έχουν ιδανικά μέσα τους . Δοσίλογοι και Γερμανοτσιλιάδες είναι όλοι στο Γ.......... ΚΚΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΕΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πρωθυπουργός της Ελλάδος είναι ένας ξεφτιλισμένος κομμουνιστής που δεν κάνει ούτε για τα σκουπίδια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η Ελλάδα ανέκαθεν είχε ουκ ολίγους εχθρούς, εντός και εκτός τειχών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οι αντεθνικές ενέργειες του κκε είναι τόσες πολλές που αν κάποιος αφιερώσει λίγο χρόνο και ψάξει να βρει τι έχουν κάνει , αυτά τα ρεμάλια , εις βάρος της Πατρίδος μας θα τους σιχαθεί τελείως . Τέτοια εγκλήματα εναντίον της Ελλάδος μόνο η αριστερά έχει να δείξει . Κανένα άλλο κόμμα δεν μισεί τόσο πολύ την χώρα μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κομμουνιστές και προδότες δημιούργησαν το άθλιο ΠΑΜΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Επαγγελματίες κοπρίτες και κοπρόσκυλα οι βολευτές του ΚΚΕ βγάζουν καλό μεροκάματο . Όσο υπάρχουν ζώα ψηφοφόροι να στηρίζουν αυτούς τους αλήτες η χώρα θα δεινοπαθεί .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η αδιαφορία του κόσμου είναι εμφανής γι αυτό και οι κκεδες δυσφημούν κάθε μέρα Ένοπλες Δυνάμεις και Ορθοδοξία που αποτελούν τα τελευταία οχυρά της Πατρίδος μας . Οι μπολσεβίκοι δεν ξεχνούν την ήττα τους από τον Ελληνικό Στρατό και καθημερινά με άρθρα και ανθελληνικές ενέργειες τον χτυπούν πισώπλατα . Εμείς οι υπόλοιποι οι Έλληνες ....... τι κάνουμε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Στο βιβλίο του ο Δημοσθένης Κούκουνας περιγράφει το αληθινό πρόσωπο του ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ Δηλωσία κομμουνιστή Άρη Βελουχιώτη η Θανάση Κλάρα . Οι αναίτιες θανατώσεις , τα πρωτοφανή βασανιστήρια και τα σεξουαλικά όργια ήταν μοιραίο να τον καταστήσουν απεχθή σε μια μεγάλη μερίδα της κοινής γνώμης και να του προσδώσουν την εικόνα του ΑΙΜΟΣΤΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ . Δυστυχώς ο κόσμος σήμερα έχει ξεχάσει τι σημαίνει αριστερά . Ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα του παιδεραστή Άρη ήταν η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΑΡΑΘΕΑ που λίγοι γνωρίζουν. Ο Μαραθέας ήταν ένας μεγαλοκτηματίας στην περιοχή Δομοκού με ισχυρότατη κοινωνική θέση και έχαιρε ΣΕΒΑΣΜΟΥ και ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ από ΟΛΟΥΣ διότι είχε τεράστιο κοινωνικό έργο . Ο Άρης έσφαξε ΤΟΝ Μαραθέα την γυναίκα του και τα παιδιά του αφού πρώτα τους αποκάλεσε φασίστες και συνεργάτες των Γερμανών . Έσφαξε επίσης τον επιστάτη και όλους τους εργάτες . Ο αντάρτης Παπάς Ανυπόμονος [φίλος του Άρη] έγραψε στο βιβλίο του <Στο βουνό με τον Σταυρό κοντά στον Άρη , σελίδα 364-369] για την σκοτεινή πλευρά του Άρη τον καπετάν φονιά τα εξείς . Η αποκάλυψη για τον κτηνώδη βιασμό του ανήλικου παιδιού του Μαραθέα και του παιδιού του επιστάτη μας τρόμαξε και η εν συνεχεία βάρβαρη εκτέλεση των παιδιών μας συγκλόνισε όλους...... Αυτά και πολλά άλλα γράφει μετανοημένος ο πάτερ Ανυπόμονος . Πολλοί άνθρωποι έχασαν την ζωή τους αδίκως , συνεχίζει ο παπάς , βασανίσθηκαν , φυλακίσθηκαν και εκτελέσθηκαν αδίκως από τον ίδιο τον Άρη μέχρι που το κόμμα έβαλε και τον ΣΤΟΥΜΠΙΣΑΝ εκεί πέρα και είχε το τέλος που του άξιζε ............ Η υπόθεση Μαραθέα θα με βασανίζει μέχρι να πεθάνω . ΠΑΤΕΡ ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η προπαγάνδα τα προσπέρασε και παρουσίασε τους σταλινιστές ως φιλολαϊκούς. Η προπαγάνδα αυτή επικράτησε μετά την πτώση της δικτατορίας. Η λεγόμενη δεξιά της μεταπολίτευσης συνέβαλε στο να επικρατήσει αυτή η προπαγάνδα.

      Διαγραφή
  20. Στο βιβλίο του ο Δημοσθένης Κούκουνας περιγράφει το αληθινό πρόσωπο του ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ Δηλωσία κομμουνιστή Άρη Βελουχιώτη η Θανάση Κλάρα . Οι αναίτιες θανατώσεις , τα πρωτοφανή βασανιστήρια και τα σεξουαλικά όργια ήταν μοιραίο να τον καταστήσουν απεχθή σε μια μεγάλη μερίδα της κοινής γνώμης και να του προσδώσουν την εικόνα του ΑΙΜΟΣΤΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ . Δυστυχώς ο κόσμος σήμερα έχει ξεχάσει τι σημαίνει αριστερά . Ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα του παιδεραστή Άρη ήταν η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΑΡΑΘΕΑ που λίγοι γνωρίζουν. Ο Μαραθέας ήταν ένας μεγαλοκτηματίας στην περιοχή Δομοκού με ισχυρότατη κοινωνική θέση και έχαιρε ΣΕΒΑΣΜΟΥ και ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ από ΟΛΟΥΣ διότι είχε τεράστιο κοινωνικό έργο . Ο Άρης έσφαξε ΤΟΝ Μαραθέα την γυναίκα του και τα παιδιά του αφού πρώτα τους αποκάλεσε φασίστες και συνεργάτες των Γερμανών . Έσφαξε επίσης τον επιστάτη και όλους τους εργάτες . Ο αντάρτης Παπάς Ανυπόμονος [φίλος του Άρη] έγραψε στο βιβλίο του <Στο βουνό με τον Σταυρό κοντά στον Άρη , σελίδα 364-369] για την σκοτεινή πλευρά του Άρη τον καπετάν φονιά τα εξείς . Η αποκάλυψη για τον κτηνώδη βιασμό του ανήλικου παιδιού του Μαραθέα και του παιδιού του επιστάτη μας τρόμαξε και η εν συνεχεία βάρβαρη εκτέλεση των παιδιών μας συγκλόνισε όλους...... Αυτά και πολλά άλλα γράφει μετανοημένος ο πάτερ Ανυπόμονος . Πολλοί άνθρωποι έχασαν την ζωή τους αδίκως , συνεχίζει ο παπάς , βασανίσθηκαν , φυλακίσθηκαν και εκτελέσθηκαν αδίκως από τον ίδιο τον Άρη μέχρι που το κόμμα έβαλε και τον ΣΤΟΥΜΠΙΣΑΝ εκεί πέρα και είχε το τέλος που του άξιζε ............ Η υπόθεση Μαραθέα θα με βασανίζει μέχρι να πεθάνω . ΠΑΤΕΡ ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στα σχολεία δεν μαθαίνουν στα παιδιά αυτά που έπρεπε να μάθουν.

      Διαγραφή
  21. Είναι γνωστή η τακτική του ΚΚΕ εδώ και πολλά χρόνια . Διαίρει και βασίλευε για να μπορεί να παίζει ανενόχλητο τον προδοτικό του ρόλο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΣΤΕΙΛΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΝΕΛΗΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Στα σχολεία εκπαιδεύουν γενίτσαρους οι τουρκο δάσκαλοι του ΚΚΕ , ΣΥΡΙΖΑ , ΑΝΤΑΡCIA και τα φασισταριά του ANTIFA .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Συγκλονίζουν τα στοιχεία από την προδοτική στάση του ΚΚΕ εις βάρος του Ελληνισμού .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τον Δεκέμβριο του 1944 όταν οι Γερμανοί ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ αποχώρησαν από την Αθήνα χωρίς ντουφεκιά και με την προστασία του ΚΚΕ ένα άγνωστο περιστατικό έγινε στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης των Αθηνών που παρά λίγο να τινάξει στον αέρα όλη την περιοχή . Εκείνο τον καιρό ένα κομμουνιστικό ένοπλο απόσπασμα είχε καταλάβει την Ακρόπολη με επικεφαλής τον Δάσκαλο Ιωάννη Λογοθέτη . 7 μ 8 του Δεκεμβρίου η Κ.Ο.Α [κομματική οργάνωση Αθήνας] του ΚΚΕ έστειλε την κάτωθι διαταγή με υπογραφή του Γραμματέα της Μπαρζώτα . <> . Έκπληκτος ο Αντάρτης Δάσκαλος ζήτησε επαλήθευση της πρωτοφανούς αυτής διαταγής . Και η απάντηση του κομμουνιστή Μπαρζώτα <>. Εδώ είναι που πολλές φορές η λέξη ΗΡΩΑΣ είναι πολύ λίγη για να δείξει το ΜΕΓΑΛΕΙΟ και την ΨΥΧΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ενός ΕΛΛΗΝΑ . Ο ΕΛΛΗΝΑΣ Αντάρτης και Δάσκαλος Ιωάννης Λογοθέτης έστειλε την δική του απάντηση στον ΕΦΙΑΛΤΗ Μπαρζώτα του Ξενόφερτου ΚΚΕ. <> . Ο Δάσκαλος κράτησε την υπόσχεση του και το πλήρωσε με την ζωή του . Παρέδωσε τον Ιερό Βράχο της Παλλάδος Αθηνάς ανέπαφο στους ιερολοχίτες του Ελληνικού Στρατού τιμώντας έτσι τον Πολιτισμό της Ελλάδος με βαρύ τίμημα . Οι Δολοφόνοι κομμουνιστές του Μπαρζώτα και της ΟΠΛΑ κυνήγησαν τον Δάσκαλο Ιωάννη Λογοθέτη και τους 25 Έλληνες κομμουνιστές Αντάρτες και τους κατακρεούργησαν όλους ....... ΑΙΩΝΙΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΙΩΑΝΝΗ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 25 ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ . ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τον Δεκέμβριο του 1944 όταν οι Γερμανοί ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ αποχώρησαν από την Αθήνα χωρίς ντουφεκιά και με την προστασία του ΚΚΕ ένα άγνωστο περιστατικό έγινε στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης των Αθηνών που παρά λίγο να τινάξει στον αέρα όλη την περιοχή . Εκείνο τον καιρό ένα κομμουνιστικό ένοπλο απόσπασμα είχε καταλάβει την Ακρόπολη με επικεφαλής τον Δάσκαλο Ιωάννη Λογοθέτη . 7 μ 8 του Δεκεμβρίου η Κ.Ο.Α [κομματική οργάνωση Αθήνας] του ΚΚΕ έστειλε την κάτωθι διαταγή με υπογραφή του Γραμματέα της Μπαρζώτα . Διατάζεστε να τινάξετε στον αέρα την Ακρόπολη και να μην μείνει τίποτα όρθιο . Έκπληκτος ο Αντάρτης Δάσκαλος ζήτησε επαλήθευση της πρωτοφανούς αυτής διαταγής . Και η απάντηση του κομμουνιστή Μπαρζώτα . Σε καθιστώ υπεύθυνο για την πλήρη καταστροφή του Παρθενώνα και όλων των αρχαιολογικών κτισμάτων γύρω από αυτόν . Εδώ είναι που πολλές φορές η λέξη ΗΡΩΑΣ είναι πολύ λίγη για να δείξει το ΜΕΓΑΛΕΙΟ και την ΨΥΧΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ενός ΕΛΛΗΝΑ . Ο ΕΛΛΗΝΑΣ Αντάρτης και Δάσκαλος Ιωάννης Λογοθέτης έστειλε την δική του απάντηση στον ΕΦΙΑΛΤΗ Μπαρζώτα του Ξενόφερτου ΚΚΕ. Δειλέ Μπαρζώτα Άνανδρε αρνούμαι να εκτελέσω την ελεεινή σου Διαταγή και θα υπερασπίσω τα Λευκά Μάρμαρα του Παρθενώνα με την Ζωή μου . Ο Δάσκαλος κράτησε την υπόσχεση του και το πλήρωσε με την ζωή του . Παρέδωσε τον Ιερό Βράχο της Παλλάδος Αθηνάς ανέπαφο στους ιερολοχίτες του Ελληνικού Στρατού τιμώντας έτσι τον Πολιτισμό της Ελλάδος με βαρύ τίμημα . Οι Δολοφόνοι κομμουνιστές του Μπαρζώτα και της ΟΠΛΑ κυνήγησαν τον Δάσκαλο Ιωάννη Λογοθέτη και τους 25 Έλληνες κομμουνιστές Αντάρτες και τους κατακρεούργησαν όλους ....... ΑΙΩΝΙΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΙΩΑΝΝΗ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 25 ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ . ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ποιο άχρηστο κόμμα από το κκε δεν υπάρχει . Έχουν κάνει τεράστια ζημιά στην Ελλάδα με τις μεγάλες απεργίες . Έδιωξαν όλες τις επιχειρήσεις . Είναι ανθέλληνες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή