Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΡΚΟΛΗΣ: "ΕΙΜΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ"! ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΠΑΠΑΓΟΥ!

Ο Στέφανος Κορκολής, μαζί με την απίστευτη ερμηνεύτρια Σοφία Μανουσάκη και το συγκρότημά του, καθώς και την παιδική χορωδία του...

Δήμου Χολαργού-Παπάγου (υπό τη διεύθυνση της Κατερίνας Μάσκα) μάγεψε το κοινό.

Ο Δήμαρχος Ηλίας Αποστολόπουλος γράφει σχετικά στο προφίλ του: "Ο μοναδικός Στέφανος Κορκολής σε μια sold out συναυλία στο Κηποθέατρο του Δήμου Παπάγου - Χολαργού. Με υπέροχα τραγούδια που ο ίδιος μας έκανε να αγαπήσουμε μας μάγεψε όλους. 
Μαζί του η εξαιρετική ερμηνεύτρια Σοφία Μανουσάκη. 
Από αριστερά, η σύζυγος του Δημάρχου, ο Στέφανος Κορκολής, ο Δήμαρχος Ηλίας Αποστολόπουλος και δεξιά η εκπληκτική, μαγευτική Σοφία Μανουσάκη

Συμμετείχε η Παιδική Χορωδία του Δήμου μας υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Ορέστη Χατζηνάκη".
Εκτός από την Κατερίνα Μ΄σκα, ο μουσικοσυνθέτης Στέφανος Κορκολής, πριν την έναρξη της μουσικής βραδιάς έκανε ειδική μνεία και στην σολίστ Μιμή Ρουφογάλη την οποία ευχαρίστησε και ως μία από τις καθοριστικές συμβολές για την πραγματοποίηση της μουσικής εκδήλωσης. Ο μοναδικός μουσικοσυνθέτης δήλωσε "ερωτευμένος με το κοινό του Χολαργού-Παπάγου" και τόνισε ότι αυτός ο έρωτας θα κρατήσει για πολύ, δίνοντας ουσιαστικά υπόσχεση ότι θα επαναλάβει μια παρόμοαι εκδήλωση στο Κηποθέατρο Παπάγου. 

23 σχόλια:

  1. Γιατί δεν γράφει κανείς πόσο μας κόστισε ο Κορκολής για να μας ερωτευτεί ; ο κόσμος πεινάει ρεεεε και ο δήμαρχος πετάει λεφτά για Κορκολήδες και άλλους αποτυχημένους. Δώστε λεφτά στους άπορους που δεν έχουν να φάνε ρε άχρηστοι. Μαύρο στους Μαυρογιαλούρους το 19 μαύρο να ξεβρωμίσουμε ρεεεεεεε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥ ΚΟΡΚΟΛΗ . ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΤΡΕΛΑ ΠΟΣΑ. ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ. ΠΟΣΟ ΖΕΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΑΡΑΔΑΚΙ ΤΣΕΠΩΣΕ Ο ΚΟΡΚΟΛΗΣ ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ; ΘΕΛΟΥΜΑ ΑΜΕΣΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΚΕ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν παίρνεις λεφτά στην σημερινή εποχή, από το "πουθενά" και χωρίς να τα έχεις υπολογίσει, "ερωτεύεσαι" και την..."χοντρή του θησαυρού"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακούγεται από έγκυρες πηγές μέσα από το Δήμο ότι για μθα παράσταση ο Κορκολής τσέπωσε 35.000 ευρώ. Αρπαχτή πολύ καλή για να ερωτευτεί το δήμο μας. Και επειδή γλυκάθηκε την άλλη φορά θα ζητήσει περισσότερα αφού μετά τον έρωτα θα θέλει και σεξ. Πριν λοιπόν μας τον ακουμπήσει ας βγεί ο Λιάκουρας να μας πει αν αληθεύουν οι φήμες. Αν δεν το κάνει θα σημαίνει οτι οι φήμες είναι αληθινές και τότε ας πάρει βαζελίνη για να είναι έτοιμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΚΟΡΚΟΛΗΣ ΤΣΙΜΠΑΕΙ 35.000 ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ Η ΜΑΣΚΑ ΚΑΝΕΙ ΤΖΑΜΠΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΩΔΕΙΟ ΤΗΣ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΟΤΙ ΕΤΡΩΓΕ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΡΕ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ. ΟΛΟΙ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΡΩΤΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ. ΕΧΕΙ ΒΟΥΙΞΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ. ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ. ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ "ΦΗΜΕΣ" ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΚΑΕΙ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν ισχύουν τα παραπάνω πρέπει να λογοδοτήσει ο δήμαρχος δημόσια γιατί να δίνει τόσο μεγάλες αμοιβές σε ένα καλλιτέχνη για ένα βράδυ τη στιγμή που αυτά τα λεφτά θα τάιζαν πολλές άπορες οικογένειες του δήμου μας. Αυτή είναι η κοινωνική πολιτική που μας έλεγες προεκλογικά αρχιψεύταρε ; φωτογραφίες με τον Κορκολή ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λοιπόν, πως φαίνεται πόσο μαύρα μεσάνυχτα έχετε. Λέτε σαχλαμάρες, και θα σας εξηγήσω γιατί. Αλλά κατ’ αρχήν ποια είναι αυτή η τόσο «έγκυρη» πηγή από μέσα; Γιατί δεν βγαίνει να κατηγορήσει ο ίδιος (η η ίδια); Λοιπόν παιδιά προφανώς δεν γνωρίζεται καν απλή αριθμητική. Το κηποθέατρο χωράει με το ζόρι 1500 άτομα. Για να δικαιολογήσει λοιπόν ένα τέτοιο κόστος το Φεστιβάλ και ο Δήμος, θα έπρεπε να υπολογίσουν ότι θα πουλήσουν ΟΛΕΣ της θέσεις στη τιμή των 23,33 ευρώ το κάθε εισιτήριο. Απ ‘ότι γνωρίζω, τα εισιτήρια είχαν 5 και 7 ευρώ. Για ποιο λόγο λοιπόν να φέρουν έναν καλλιτέχνη που ζητάει 35000 ενώ θα εισέπρατταν στην καλύτερη περίπτωση το πολύ 10500; Θα μου πείτε ότι το έκαναν για την μίζα. Μάλιστα. Εδώ όμως λέτε για μαύρα χρήματα. Από πού και ως που δηλαδή δικαιολογείται αυτό; Για να πάρει κάποιος μια μίζα, πρέπει να κοπεί το εν λόγω πόσο σε δελτίο η τιμολόγιο, και μετά ο δέκτης του ποσού να επιστρέψει την μίζα σε αυτόν που την περιμένει. Πως δηλαδή με τους ελέγχους που γίνονται σήμερα θα δικαιολογήσει κάποιος ένα ποσό των 35 χιλιάδων ενώ οι εισπράξεις δεν θα μπορούσαν ποτέ να ξεπεράσουν της 10500;
    Για ποιο λόγω δηλαδή να κλείσει το φεστιβάλ κάποιον με τέτοια αμοιβή; Προς τι όφελος; Σταματήστε λοιπόν να διαδίδεται αβάσιμες πληροφορίες και να κατηγορείται κόσμο χωρίς λόγω, γιατί το μόνο που κάνετε είναι να δείχνεται πόσο ανίδεοι είστε. Κάποιος που πρώτο διαδίδει μια τέτοια πληροφορία, έχει της σκοπιμότητες του. Όσοι όμως το συνεχίζουν χωρίς να έχουν τεκμήρια, είναι απλά βλάκες και πρόβατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναρωτιέμαι, τα "χονδροειδή" ορθογραφικά λάθη, τα έκανες επίτηδες ή, όντως είσαι τόσο πολύ ανορθόγραφος;
      Αν ισχύει το πρώτο, τότε αντιλαμβάνομαι, ή καλλίτερα, υποψιάζομαι ποιος είναι ο "συντάκτης" του ως άνω -επαρκώς κατατοπιστικού- σχόλιου...
      Δεν μπορεί τέτοια "οικονομική ανάλυση" να έχει τέτοια...
      ..."λάθοι!!!"

      Διαγραφή
  8. Όλοι έχουμε καταλάβει ποιός είναι ο 1.24 κατ εξοχήν γλύφτης και παπαγαλάκι του Λιάκουρα. Άλλη φορά να βάζεις κάποιον άλλον να σου γράφει τα κείμενα γιατί καρφώνεσαι μόνο από το ύφος της γραφής σου. Δεν χρειάζεται να γλύφεις τόσο και να απαντάς "αντ αυτού". Εκτίς αν ο ίδιος ο Λιάκουρας δεν έχει μούτρα να απαντήσει και βάζει εσένα. Τισχέση έχει ο αριθμός των θέσεων με τα φράγκα που τσίμπησε ο Κορκολής. Για να βγάλει φωτογραφία μαζί του ο Λιάκουρας θα του έδινε και 50.000 αν τις ζήταγε. Χέστηκε για το κόστος και τα κέρδη η τη χασούρα της παράστασης. Είναι τόσο άρρωστος με την προσωπική προβολή που δεν χαμπαριάζει τίποτα. Όσο για την "πηγή" της πληροφόρησης περίμενε λίγο και θα δεις. Αν δεν βγει ο ίδιος ο Λιάκουρας να εξηγήσει την υπερβολική αμοιβή των 35.000 , η "πηγή" θα καταθέσει τα έγγραφα που το αποδεικνύουν στην Εισαγγελία. Η κατάχρηση εξουσίας που κάνει ο Βλαχοδήμαρχος έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Όλα θα βγουν στη φόρα κάποια στιγμή. Όπου νάναι "σκάει" και το καραγκιοζιλίκι της Φανερωμένης. Εκεί να δεις "μάσα" που πέφτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΑΚΗ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΑΜΟΙΒΗ ΤΩΝ 35.000 ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΚΟΡΚΟΛΗΣ. ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΑ. ΠΑΝΤΑ ΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τώρα διάβασα τα σχόλια και τρελάθηκα. Αν είναι αλήθεια τότε πρέπει να μαζευτούμε όλοι έξω από το Δημαρχείο να απαιτήσουμε τα λεφτά να μην τα τρώνε οι κάθε λογής αποτυχημένοι Κορκολήδες αλλά να πηγαίνουν στους φτωχούς και άνεργους του Χολαργού. Δήμαρχε το παράκανες . Έλεος πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΗΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΡΝΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟ, ΕΙΔΗΚΑ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΘΟΝΗ ΑΝΩΝΥΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά. Μάθε πρώτα να γράφεις και μετά να γλύφεις τον Λιάκουρα. Η σιωπή στις αναρτήσεις δηλώνει ενοχή. Αλοίμονο αν άφηνε ο κόσμος όποιος δουλεύει βέβαια τη δουλειά του για να ψάχνει τις αποδείξεις του δημάρχου σου να τον χαίρεσαι. Τα 35.000 θα απδειχτούν αφού υπάρχουν έγγραφα όπως αποδείχτηκαν και τα 75.000 για τα άχρηστα όργανα γυμναστικής τα οποία άλλοι δήμοι τα αγόρασαν 30.000 . Μίζα ρεμούλα που ξεχειλίζει. Όλοι με χρυσά κουτάλια τρώνε εκεί μέσα. Και για να τον υποστηρίζεις τόσο μάλλον τρως κι εσύ. Άντε βρε. Καλή χώνεψη.

      Διαγραφή
  12. Οι άνθρωποι έχουν απογοητευτεί τόσο πολύ από τη μίζα και τη ρεμούλα που δεν αντιδρούν πια. Δεν τους κάνει εντύπωση τίποτα. Ο Αποστολόπουλος ήταν σαν τον Τσίπρα. Η τελευταία ελπίδα. Αποδείχτηκαν και οι δυο ψευτες με περικεφαλαία. Που ειναι οι μεγαλειώδεις εξαγγελίες του Αποστολόπουλου για κοινωνική πολιτική ; Όταν παίρνει 35.000 ο Κορκολής και κάθε Κορκολής για ένα βράδυ αυτό και μόνο δεν αποτελεί πρόκληση τεράστια για να μην το πάμε και αλλού. Λυπάμαι πολύ δήμαρχε γιατί κι εγώ και η οικογένειά μου και το ευρύτερο σόι μας σε πίστεψε και σε ψήφισε. Δεν ξανακάνουμε το ιδιο τραγικό λάθος. Γιατί αυτό ακριβώς αποδείχτηκες : μικρός και τραγικός.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ε ρε μάσα που πέφτει εκεί μέσα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΥΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΛΑΜΠΟΓΥΑΛΟ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ. ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΦΑΓΑΝΕ . ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Επιβεβαιώθηκε και διασταυρώθηκε ο Κορκολής πήρε 35.000 για ένα βράδυ. Ας βγει ο δήμαρχος να το διαψεύσει. Ούτε μια στο εκατομμύριο. Αφού ξέρει οτι είναι αλήθεια για αυτό κάνει την πάπια. Ντροπή πιά τόσα λεφτά πεταμένα σε καιρό κρισης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΝ ΠΗΡΕ Ο ΚΟΡΚΟΛΗΣ 35.000 Η 55.000. ΑΡΜΟΔΙΟ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ. ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ. ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΟΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΤΕ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΡΟΧΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΛΕΣΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ. ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΩΝΗΜΑ, ΔΕΝ! ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΟΤΕΣ.
    ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΛΟΙΠΟΝ.

    ΚΑΙ ΕΣΥ 7:31 μμ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ, ΜΗΝ ΣΕ ΦΑΝΕ ΟΙ ΚΟΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΑΕΙ ΡΕ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΟΤΟΥΛΕΣ ΟΛΟΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΕΦΑΓΕ ΟΛΟΥΣ ΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τρεις μέρες τώρα ο Λιάκουρας μας φτύνει. Ούτε καν ένα σχόλιο επίσημο για τόσο σοβαρή κατηγορία. Πάγια τακτική από την αλαζονεία της εξουσίας που τον έχει κάνει να καβαλήσει τούρμπο ιντζέξιον καλάμι. Θα πέσει απότομα όμως όταν αντιληφθεί την εικόνα που έχει ο κόσμος του Χολαργού για αυτόν. Περνάει ο καιρός.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή