Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

ΕΤΣΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ: ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΟΜΑΝΤΟ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΥΓΕΙΑΣ! ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.

ΕΜΕΙΣ ΚΛΑΨΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ !! ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ...


ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ … ΑΝ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΣΤΕΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ , ΓΙΑ ΑΥΤΟ ;;; ΑΣ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΗΡΩΕσ   !! ΔΥΟ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ , ΥΠΗΡΈΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΝΑΤΙΝΆΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ …. ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ; ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΥΓΕΙΑΣ !!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ …. ΑΠΛΑ ΞΕΦΤΙΛΑ !!!!    ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΝΤΟΥ!!!!!


2 σχόλια:

  1. Όλες οι κυβερνήσεις έχουν τεράστιες ευθύνες για την Κυπριακή τραγωδία . Η σημερινή ψευτο κυβέρνηση της ΤΣΟΓΛΑΝ αριστεράς έχει τεράστιες ευθύνες για το κατάντημα του Ελληνικού Λαού . Οι Ήρωες της Κύπρου δεν έχουν καμία αξία για τους αριστερούς προδότες και δοσίλογους του ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς δεν υπάρχουν σχόλια για αυτούς που πολέμησαν για την Ελευθερία της Πατρίδος . Ο κόσμος αδιαφορεί και ξεχνάει γρήγορα . Τιμή και Δόξα σε αυτούς που έπεσαν στην Κύπρο ενάντια στην Τουρκική βαρβαρότητα και κτηνωδία των Μογγόλων δολοφόνων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή