Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ! ΔΕΙΤΕ...

                                                 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Πέμπτη 15 Ιουνίου, ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Μέριμνας ...

και Προσχολικής Αγωγής (Δ.Ο.Κ.Μ.Ε.Π.Α) δέχθηκε σημαντική προσφορά επίπλων εκ μέρους της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας ΑΛΛΗΛΟΝnet, της εταιρίας κατασκευής και εμπορίας επίπλων ΔΡΟΜΕΑΣ, και της μεταφορικής εταιρίας  TELETRANS.
Συνδετικός κρίκος  στην προσπάθεια υπήρξε ο κ.Γιώργος Μακρίδης της εταιρίας MEANS4, ο οποίος εκπροσωπεί την ΑΛΛΗΛΟΝnet στην πόλη μας και αναπτύσσει την πρωτοβουλία ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ.
ΑΛΛΗΛΟΝnet  δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία του τωρινού της επιτίμου προέδρου κ. Άγγελου Παγκράτη, πρέσβη της Ευρωπαϊκής ένωσης στον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου στην Ελβετία. Σκοπός της είναι η αλληλεγγύη προς τους νέους μας, στις προσπάθειές τους να προχωρήσουν στις σπουδές τους, στις καριέρες τους ή στις επιχειρηματικές τους πρωτοβουλίες, παντού στον κόσμο όπου υπάρχουν Έλληνες και κυρίως στην Ελλάδα.
Η ελληνική επιχείρηση κατασκευής και εμπορίας επίπλων ΔΡΟΜΕΑΣ με έδρα τις Σέρρες, κερδίζοντας για δεύτερη συνεχόμενη 5ετια το πανευρωπαϊκό διαγωνισμό εξοπλισμού της Ε.Ε, απέσυρε τα ήδη υπάρχοντα έπιπλα καλής ποιότητας από διάφορα όργανα της ΕΕ στις Βρυξέλλες και στο Λουξεμβούργο, προσφέροντας δωρεάν μέρος των αποσυρομένων για κοινωφελείς σκοπούς.
Αρωγός στη προσπάθεια είναι η μεταφορική εταιρεία TELETRANS με έδρα την Αθήνα και γραφεία στις Βρυξέλλες, προσφέροντας την δωρεάν μεταφορά των επίπλων στην Ελλάδα.
Ο  Δ.Ο.Κ.Μ.Ε.Π.Α εκφράζει τις  θερμές  ευχαριστίες του στην ΑΛΛΗΛΟΝnet και σε όλους που συνέβαλαν στην προσφορά αυτή.

Η Πρόεδρος του Δ.Ο.Κ.Μ.Ε.Π.Α
Χρύσα Παρίση
                                                                                                             


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου