Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

ΦΛΕΓΕΤΑΙ Η ΑΤΤΙΚΗ! ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ ΩΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΚΡΥΟΝΕΡΙ! ΝΑ ΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΥΜΗΤΤΟ, ΠΕΝΤΕΛΗ, ΠΑΡΝΗΘΑ! ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΣΕ ΠΕΖΟΥΣ-ΟΧΗΜΑΤΑ!

Μετά τον Ωρωπό, όπου ξέσπασε χθες το απόγευμα μεγάλη πυρκαγιά, εκδηλώθηκε φωτιά και σε δασική έκταση στο Κρυονέρι Αττικής., όπου στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις...

Στο μεταξύ, πολύ υψηλός παραμένει ο κίνδυνος πυρκαγιάς και σήμερα, με τους ανέμους να είναι ισχυροί στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει, για σήμερα προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) για τις εξής περιοχές: Περιφέρεια Αττικής, Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος (Βοιωτία, Εύβοια, Σκύρος), Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου (Λέσβος, Χίος, Σάμος, Ικαρία), Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (Δωδεκάνησα, Κυκλάδες), Περιφέρεια Κρήτης, Περιφέρεια Πελοποννήσου (Κορινθία, Αργολίδα, Λακωνία).
Να προστατέψουμε ως κόρην οφθαλμού τα βουνά μας. Στον Υμηττό, εδώ και μέρες έχει απαγορευτεί η διέλευση σε πεζούς και οχήματα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου