Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

ΡΕΚΟΡ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΣΤΟΥΣ 13ους ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ «ΤΑΣΟΣ ΞΕΝΟΣ» ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ! Ο ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΔΕΝ ΠΤΟΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ...


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ
13οι ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ «ΤΑΣΟΣ ΞΕΝΟΣ», ΧΟΛΑΡΓΟΣ - ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017
Ρεκόρ συμμετοχών, παρόλο τον καύσωνα!
Το Σάββατο 1/7/2017 στο στάδιο «ΜΑΡΚ ΜΑΡΣΩ» του Χολαργού...

πραγματοποιήθηκαν για 13η χρονιά, οι ετήσιοι αγώνες στίβου «ΤΑΣΟΣ ΞΕΝΟΣ» στη μνήμη του ιδρυτή του στίβου στην πόλη μας.
Παρόλο τον καύσωνα, υπήρξε  ρεκόρ συμμετοχών: 507 αθλητές και αθλήτριες, από 55 σωματεία από όλη την Ελλάδα!  

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και ιδιαίτερα  στις αθλήτριες και στους αθλητές  μας,  για τις πολύ καλές «εντός έδρας» επιδόσεις τους!


Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους υπερβάλλαν εαυτόν, και αντιμετώπισαν με απόλυτη επιτυχία δυσκολίες και καιρικές συνθήκες, βοηθώντας να πραγματοποιηθούν οι αγώνες, που λόγω της εξαιρετικά μεγάλης συμμετοχής τελείωσαν στις 00:00!!.

Το κύπελλο για την καλύτερη γυναικεία επίδοση δόθηκε στην αθλήτρια του  Γ.Σ Γλυφάδας Ζυγόρη Ευαγγελία για τον χρόνο 55,34 που πέτυχε στα 400μ και το κύπελο για την καλύτερη αντρική επίδοση στον αθλητή του ΓΑΣΧ Κυριάκο Σκάρπα για τον χρόνο 50,07 που πέτυχε αντίστοιχα στα 400μ.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο:



Όπως  φαίνεται και από τις φωτογραφίες που ακολουθούν  ανάμεσα στα πρόσωπα που μας τίμησαν με την παρουσία τους είναι και:   ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ κος Οικονόμου, ο αντιδήμαρχος κος Αυγουρόπουλος, ο πρόεδρος της Β’ Σχολικής επιτροπής κος Τράκας, οι πρώην πρόεδροι και ιδρυτικά μέλη του ΓΑΣΧ κος Κοκκαλάς, κος Κατσαρέλλης, κος Δεπούντης και... ο μικρός Τάσος Ξένος –εγγονός του αείμνηστου- που βοήθησε σε όλες τις απονομές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου