Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

32ΧΡΟΝΟΣ ΣΥΡΟΣ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ ΘΗΣΑΥΡΙΖΕ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΛΑΘΡΑΙΟ ΚΑΠΝΟ! ΤΣΙΠΡΑ, ΜΠΟΥΚΩΣΕ ΜΕ ΛΑΘΡΟΥΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ... ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΟΥ ΟΡΑΜΑΤΙΖΕΣΑΙ!!

Κατά την διάρκεια της έρευνας στο σπίτι του αλλοδαπού, βρέθηκαν 40 τυποποιημένες συσκευασίες που περιείχαν συνολικά δυο κιλά και 20 γραμμάρια καπνού, χωρίς την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης..

Δεν ήταν πελάτες αυτοί που χτύπησαν το κουδούνι στο σπίτι ενός 32χρονου Σύρου στο Ρέθυμνο, αλλά… αστυνομικοί της Ασφάλειας και της Ο.Π.Κ.Ε. που είχαν πληροφορίες ότι διακινούσε στην πόλη σημαντικές ποσότητες αδασμολόγητου καπνού!

Πράγματι, κατά την διάρκεια της έρευνας στο σπίτι του αλλοδαπού, βρέθηκαν 40 τυποποιημένες συσκευασίες που περιείχαν συνολικά δυο κιλά και 20 γραμμάρια καπνού, χωρίς την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης και κατασχέθηκαν για να σταλούν στο Τελωνείο Ρεθύμνου που θα υπολογίσει τα διαφυγόντα έσοδα του δημοσίου.

Ο 32χρόνος Σύρος συνελήφθη από τους αστυνομικούς και παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου κατηγορούμενος για παραβάσεις του Τελωνειακού Κώδικα, ενώ η Ασφάλεια διενεργεί προανάκριση για να εντοπίσει τον ή τους προμηθευτές του.
http://www.stoxos.gr (τίτλος: παραλλαγμένος από εμάς)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου