Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

Η ΚΛΟΠΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ-ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ! ΔΕΙΤΕ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΦΩΤΙΑ! 74.000 € ΕΙΣΟΔΗΜΑ, ΤΑ 52.000 € ΠΑΝΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ! ΚΑΘΙΚΙΑ!!!

Εγκεφαλικά μοιράζει η Εφορία στου ελεύθερους επαγγελματίες οι οποίοι...

βλέπουν τα εισοδήματά τους να μειώνονται όλο και περισσότερο, ενώ το κράτος έχει πλέον μετατραπεί σε άμεσο, “συνδικαιούχο” των επιχειρήσεών τους.
 Για την ακρίβεια κοιτώντας το εκκαθαριστικό ενός ελεύθερου επαγγελματία με συνολικό εισόδημα 74.000 ευρώ, μπορούμε να δούμε πως οι φόροι που καλείται να πληρώσει στο κράτος ανέρχονται στις 52.000 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι το καθαρό εισόδημά του δεν ξεπερνά τις 22.000 ευρώ.

Το ερώτημα όμως είναι πως θα καλυφθούν οι πληρωμές των εργαζομένων, οι ανάγκες και τα έξοδα για την λειτουργίας μιας επιχείρησης, όταν οι εισφορές για το κράτος ξεπερνούν κατά πολύ το καθαρό κέρδος;
Ίσως να πρέπει να μας δώσει μία απάντηση ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μπαλάφας, οποίος θεωρεί τον εαυτό του και το ΣΥΡΙΖΑ, άκουσον άκουσον, “ευεργέτες” του επιχειρηματικού κλάδου.
Ας θυμίσουμε όμως στον κ. Μπαλάφα και τους λοιπούς... “ευεργέτες” μας πως από την αρχή του έτους μέχρι σήμερα έχουν κλείσει περισσότερες από 14.198 επιχειρήσεις, σύμφωνα με το Γενικό Εμπορικό Μητρώο αλλά και την μείωση 0,5%  που σημείωσε το ΑΕΠ το α' τρίμηνο την φετινή χρονιά σε σύγκριση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2016.

 http://www.voicenews.gr (τίτλος: τροποποιημένος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου