Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

ΠΕΝΤΕ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ...ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΕΣ...ΣΥΜΜΑΧΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΘΗΚΗ ΛΑΘΡΩΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ! ΑΝΙΚΑΝΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΗΛΩΝΕΙ ΔΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΖΑΛΑ: "ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΓΑΣΟΥΜΕ! ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ"!!!

"Χώρες της ΕΕ  άρχισαν να επιστρέφουν μετανάστες στην Ελλάδα", γράφει το δημοσίευμα

Χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης άρχισαν σωρηδόν να επιστρέφουν...

παράνομους μετανάστες στην Ελλάδα, που ήταν η πρώτη χώρα εισόδου τους στην ΕΕ, σημειώνει η ρωσική Βιζγκλιαντ επικαλούμενη βρετανική εφημερίδα.

Το Βερολίνο στέλνει στην Αθήνα περίπου 400 μετανάστες που είχαν ζητήσει πολιτικό άσυλο, ενώ παρόμοια θα κινηθούν το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ολλανδία, η Νορβηγία και η Γαλλία.

Το δημοσίευμα σημειώνει ότι ο Έλληνας υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας δήλωσε ότι η Ελλάδα αναμένει την επιστροφή των πρώτων προσφύγων μέσα στον επόμενο μήνα.

Ο Έλληνας αρμόδιος υπουργός δήλωσε ότι  η απόφαση αυτή των «συμμαχικών» χωρών αποτελεί μια τραγωδία «λόγω της οικονομικής κατάστασης της χώρας».

Ο Μουζάλας δήλωσε ότι δεν έχει καμία ιδέα που θα στεγασθούν οι επιστρεφόμενοι μετανάστες και δεν γνωρίζει αν ποτέ φύγουν από την Ελλάδα.


Επισημαίνεται ότι  και η Αυστρία έχει δηλώσει απροθυμία να δεχθεί πρόσφυγες, ενώ η Τσεχική Δημοκρατία αρνήθηκε να δεχθεί μετανάστες, ακόμη και υπό την απειλή  κυρώσεων, ενώ έχει αποφασίσει να προβεί σε δημοψήφισμα για την έξοδο της χώρας από την ΕΕ.
(vz.ru)
--
The Hellenic Information Team

  Το παρόν άρθρο μεταφράστηκε και επιμελήθηκε από το  © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου