Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΜΕΑ!

Μία ακόμη μεγάλη, πολύ μεγάλη επιτυχία για τον ελληνικό αθλητισμό. Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΑΜΕΑ που διεξήχθη στο Λονδίνο, η εθνικής μας αποστολή, επικεφαλής της οποίας ήταν η Χολαργιώτισσα Γεωργία Ζωγράφου (κάτω φωτό) θριάμβευσε!!!
Συγκεκριμένα επέστρεψε έχοντας στις αποσκευές της...

8 μετάλλια! 2 Χρυσά, 3 Αργυρά και 3 Χάλκινα, καταλαμβάνοντας συνολικά την 22η θέση παγκοσμίως! 
μπράβο σε όλες και όλους.
Η Γεωργία Ζωγράφου. Ανεκτίμητη η προσφορά της στον αθλητισμό. 
zisidis
Τα σκήπτρα στον ακοντισμό του παγκοσμίου πρωταθλήματος, διατήρησε ο Μανώλης Στεφανουδάκης. Ο Έλληνας πρωταθλητής, όπως συνέβη το 2015 στην Ντόχα έτσι και σήμερα στο Λονδίνο, κατέκτησε την κορυφή του αγωνίσματος (F54), σημειώνοντας μάλιστα και ρεκόρ αγώνων.
thumbnail Seitis
Λίγα 24ωρα μετά το χρυσό μετάλλιο στα 400μ. και ο Μιχάλης Σείτης θα βρεθεί και πάλι στο βάθρο των νικητών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου που φιλοξενείται στο Λονδίνο. Ο Έλληνας πρωταθλητής, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 200μ. κατηγορίας Τ44, χαρίζοντας στην Ελλάδα το 6ο κατά σειρά μετάλλιο στη διοργάνωση της βρετανικής πρωτεύουσας.
Anthi Liagkou 2
H Ανθή Λιάγκου ήταν η πρωταγωνίστρια του 5ου μεταλλίου για τον ελληνικό στίβο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που φιλοξενείται στο Λονδίνο. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, κατέκτησε την τρίτη θέση στη σφαιροβολία κατηγορίας F33, προσφέροντας στη χώρα μας το πέμπτο κατά σειρά μετάλλιο στη σπουδαία αυτή διοργάνωση, την πρώτη μεγάλη για τον στίβο μετά τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. 
mantoudi
Το χάλκινο μετάλλιο που έλειπε από τη συλλογή του ελληνικού στίβου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Λονδίνου, ήρθε σήμερα δια χειρός Ζωής Μαντούδη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, στο πλαίσιο του απογευματινού προγράμματος της 5ης ημέρας, κατετάγη 3η στη σφαίρα κατηγορίας F20 με 12.60μ, χαρίζοντας το τέταρτο -έως τώρα- μετάλλιο στη χώρα μας, ενώ παράλληλα κατέρριψε και το πανελλήνιο ρεκόρ του αγωνίσματος.
page
Δύο μετάλλια, εκ των οποίων ένα χρυσό, αλλά και ένα παγκόσμιο ρεκόρ, ήταν ο εντυπωσιακός απολογισμός του ελληνικού στίβου κατά τη διάρκεια της 4ης ημέρας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που φιλοξενείται στο Λονδίνο.
πληροφορίες από eaom-amea.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου