Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ, ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ, ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ! ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ. ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ...

Πρόκειται για τον χειρότερο Εφιάλτη για την Πατρίδα από συστάσεως του ελληνικού κράτους. Προδότης, απατεώνας, πολιτικός εγκληματίας, πραξικοπηματίας, ο οποίος το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος το έκανε ΝΑΙ και...

έγινε ο πιο υπηρέτης των τοκογλύφων. Είναι δυνάστης για τον λαό ο οποίος με αντισυνταγματικά μέτρα υπακούει τους δανειστές και δεν εφαρμόζει τις αποφάσεις των Ανωτάτων δικαστηρίων που κρίνουν αντισυνταγματικά όσα μέτρα εφαρμόζει, αρνούμενος ταυτόχρονα να επιστρέψει τις παρανόμως περικοπείσες συντάξεις. Αντ' αυτού συνεχίζει να πετσοκόβει τις συντάξεις μέχρι οριστικής εξοντώσεως του λαού! 
Και όμως, δεν έχουμε δει ακόμη το οριστικά πραγματικό πρόσωπο αυτού του τυράννου. Τα χειρότερα είναι μπροστά μας. Είναι ικανός να ξεπουλήσει τα πάντα για να παραμείνει στην εξουσία. Θέλει να παραμείνει εσαεί γαντζωμένος στην καρέκλα του Πρωθυπουργού και θα κάνει τα πάντα γι' αυτό. Είτε με χιλιάδες διορισμούς δημοσίων υπαλλήλων για να εξαγοράσει την ψήφο τους είτε με κάποιον άλλο τρόπο (επινόηση εθνικής κρισίμου καταστάσεως η οποία μπορεί να αναστείλει ακόμη και τις εκλογές)! 

4 σχόλια:

  1. μια (υδρογειος) σφαιρα στην ξεροκεφαλα του
    και ΣΩΘΗΚΑΜΕ !

    ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καλό ......................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπάρχει και κάτι ακόμα χειρότερο που δεν το ξέρετε. Οι εκλογές, από εποχές μάλιστα πασοκ και νδ, είναι ΝΟΘΕΥΜΕΝΕΣ. Ήμουν μπροστά σε περίπτωση που ο ένας πασοκος έριχνε φακέλους δικούς του στην κάλπη και έλεγε στον απέναντι (έναν της νδ), τι κοιτάς ρε, κι εσύ δεν ρίχνεις; ΡΩΤΗΣΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΗ ΘΕΛΕΤΕ! Άλλα δίνουν εν τω μεταξύ τα τοπικά κέντρα καταμετρήσεων, και άλλα ανακοινώνουν τα κεντρικά. Η σαπίλα αυτή υπάρχει ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ. Ο Τσίχλας την βρήκε έτοιμη την κατάσταση και την εκμεταλλεύτηκε φυσικά. Και το πασοκ και η νδ δεν θα τους ξεσκεπάσουν φυσικά γιατί έχουν χεσμένη τη φωλιά τους. ΝΑ ΧΕΣΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΕΣ που ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΗ ΘΕΣΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΚΙΧ. Να χέσω επίσης τους γαμημένους τους στρατιωτικούς που είναι στην υπάντα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. * που είναι στην υπνάρα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή