Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΝ ΒΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ! ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ! Α.ΛΗΤΕΙΑ....

Γιατί, ενώ ο κόσμος καίγεται (κυριολεκτικά), η κυβέρνηση επιλέγει να...

νομοθετεί μόνο για το στενό κομματικό της ακροατήριο και μάλιστα, βαδίζοντας αντίθετα στα εθνικά συμφέροντα;

Γιατί η κυβέρνηση μεθοδικά και στοχευμένα δαιμονοποιεί την αριστεία, πλήττει τη σημαία ως εθνικό σύμβολο και καταργεί τη διάταξη που επέτασσε την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου στα δημοτικά;

Επειδή εξυπηρετεί σχέδια που έχουν απεργασθεί σκοτεινοί νόες κάπου μακρυά από την Ελλάδα;

Αυτό είναι ένα μάλλον συνωμοσιολογικό σενάριο και χωρίς αποδείξεις καλόν είναι να μην το θεωρούμε πιστεύουμε.
Επειδή, ίσως, το επιβάλλουν οι δανειστές; 

Με βεβαιότητα γνωρίζουμε, ότι οι εταίροι μας δεν έχουν απαιτήσει αυτού του είδους τις «μεταρρυθμίσεις» από την κλίκα του Μαξίμου.

Τότε, γιατί το Υπουργείο Παιδείας σκοτώνει την προσπάθεια της διαμόρφωσης εθνικής συνείδησης, ήδη από την πρώτη βαθμίδα εκπαίδευσης;
Μα, διότι οι κυβερνώντες μαστίζονται από απωθημένα, τα οποία τώρα που έχουν  την εξουσία θέλουν να τα ικανοποιήσουν.

Η παρακάτω εξιστόρηση αποδεικνύει του λόγου το ασφαλές και τα πρόσωπα που αναφέρονται και τιμωρήθηκαν είναι υπαρκτά και προοδεύουν στη ζωή τους, σε πείσμα των καιρών και της ισοπέδωσης.

«Μαθητικό έτος 1991-1992. Ήμουν στη Δευτέρα Λυκείου. Μια ημέρα, μια καθηγήτριά μας φιλόλογος - αριστερών καταβολών – κατέβασε από τη θέση της την εικόνα του Χριστού που υπήρχε στην αίθουσά μας. Εγώ μαζί με 2-3 συμμαθητές μου συνεννοηθήκαμε και τοποθετήσαμε στον τοίχο, στη θέση της αποκαθηλωθείσας εικόνας, δύο σημαίες. Την ελληνική και του Βυζαντίου (κίτρινη με τον δικέφαλο αετό).

Η καθηγήτριά μας, η οποία είχε προβεί στο κατέβασμα της εικόνας, όταν το διαπίστωσε εξεμάνη! Άρχισε να φωνάζει και να ρωτάει ποιός έκανε αυτό το πράγμα.
Εμείς σηκώσαμε τα χέρια μας. 
Μας είπε να σηκωθούμε από τα θρανία μας και μας οδήγησε στη Διευθύντρια.
Συγχρόνως, κάλεσε και τον πρόεδρο του 15μελούς και μαθητή της τρίτης Λυκείου.

Ο τελευταίος ήρθε στο γραφείο της Διευθύντριας και εισηγήθηκε την διήμερη αποβολή μας, λόγω φασίζουσας συμπεριφοράς!!!
Η Διευθύντρια και η καθηγήτρια συντάχθηκαν με την πρότασή του και εμείς βρεθήκαμε επί διήμερον εκτός σχολείου, επειδή «είχαμε το θράσος» να βάλουμε μέσα στην τάξη τα σύμβολα του Έθνους μας. Το γεγονός αυτό έλαβε χώρα στο ΕΠΛ Αθηνών.
Ο πρόεδρος του 15μελούς λεγόταν Αλέξης Τσίπρας…»

Ο καθένας στην ιστορία αυτή μπορεί να αναγνωρίζει τον εαυτό του, είτε με τη μία πλευρά, είτε με την άλλη. Το βέβαιον είναι, ότι τα παιδιά που τώρα είναι στο δημοτικό δεν θα αναγνωρίζουν στο μέλλον ούτε ψήγματα εθνικής συνείδησης, εάν συνεχιστεί και ολοκληρωθεί αυτού του είδους η αποδόμηση.

Σημείωση: Το ιστολόγιο έχει στη διάθεσή του το όνομα του ενός εκ των μαθητών που αποβλήθηκαν, ο οποίος είναι και ο μάρτυρας του περιστατικού. 
infognomonpolitics.blogspot.gr, το διαβάσαμε στο http://koukfamily.blogspot.gr (τίτλος: δικός μας)

1 σχόλιο:

  1. Να τσακιστει να φυγει απο την Ελλαδα ο βρωμο-οβριος.

    Ειναι ανεπιθυμητος, αυτος και η μανα-τερας που τον γεννησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή