Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ! ΜΕ ΤΡΥΠΙΕΣ ΑΡΒΥΛΕΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ! ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ! ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΕΞΩΤΙΚΑ ΝΗΣΙΑ!

Μπράβο στο ρεπορτάζ της Μάγδας Τσέγκου και του ΣΚΑΪ για την κατάσταση που επικρατεί στο πυροσβεστικό σώμα! Δείτε εικόνες ντροπής και αίσχους. Οι Τσίπρας-Καμμένος στέλνουν τους πυροσβέστες μας να...

σβήσουν τις φωτιές με τρύπιες αρβύλες! Δεν τους παρέχουν ούτε καν τα στοιχειώδη και βασικά για να σβήσουν τις φωτιές. Αναγκάζονται οι πυροσβέστες μας να δένουν τα άρβυλά τους με ειδικές ταινίες (λευκοπλάστ) προκειμένου να μπαλώσουν τις τρύπες και να μην μπαίνουν μέσα σε αυτές καμμένα κλαδιά και πυρωμένα κουκουνάρια! 
Δείτε πώς ο πυροσβέστης δείχνει καρέ-καρέ την κατάσταση της αρβύλας του την οποία απελευθερώνει από το λευκοπλάστ! Τραγική κατάσταση για την οποία είναι υπεύθυνοι οι Τσίπρας-Καμμένος οι οποίοι περνούν τις διακοπές τους σε εξωτικά νησιά, κόβουν μισθούς και συντάξεις του λαού και αφήνουν τους πυροσβέστες μας γυμνούς να τρέχουν να σβήσουν τις φωτιές! Τους οδηγούν δηάδή κατευθείαν στον θάνατο! Ντροπή σας εγκληματίες!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου