Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

ΤΗ ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΜΑΔΟΥΡΟ ΖΗΛΕΨΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ "ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΥΣ" ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ! ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ!

Τη δόξα των ομοιδεατών τους του καθεστώτος Μαδούρο φαίνεται να εζήλωσαν κάποιοι παρατρεχάμενοι του Τσίπρα, οι οποίοι έφτασαν στο...

απίστευτο σημείο να κάνουν (κυριολεκτικά) Face Control και να αποκλείσουν διάφορους «ενοχλητικούς» δημοσιογράφους από την περιοδεία – παρωδία του Τσίπρα στα καμμένα...

Την πολύ σοβαρή καταγγελλία έκανε ο μάχιμος αστυνομικός συντάκτης του ΑΝΤ1 (και Ταμίας της Ένωσης Συντακτών) Χρήστος Μαζανίτης, ενώ για το πρωτοφανές αυτό περιστατικό υπήρξε και ανακοίνωση – καταπέλτης από την ΕΣΗΕΑ.
Δείτε τι έγραψε στο Facebook ο δημοιογράφος Χρήστος Μαζανίτης

Η ανακοίνωση της ‘Ενωσης Συντακτών
Το Διοικητικό Συμβούλιο καταγγέλλει την επιλογή δημοσιογράφων από την ΕΛ.ΑΣ.

Σήμερα το μεσημέρι, ο πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε το φυλάκιο της Αγίας Κυριακής, στο Πολυδένδρι Αττικής, προκειμένου να συνομιλήσει με το προσωπικό της Πυροσβεστικής, που επί τρεις ημέρες καταβάλλει υπεράνθρωπο αγώνα για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών.
Όμως, παρόλο που η επίσκεψη καλύφθηκε τηλεοπτικά από την ΕΡΤ, έναν ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό και πλήθος φωτογράφων, αστυνομικοί που βρίσκονταν στα μπλόκα γύρω από την περιοχή της Αγίας Κυριακής έκαναν επιλογή των δημοσιογράφων που θα κάλυπταν το γεγονός. Στο πλαίσιο αυτών των εντολών, δεν επετράπη η κάλυψη της επίσκεψης σε δύο δημοσιογράφους, μεταξύ των οποίων και στον Ταμία του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ Χρήστο Μαζανίτη, που απομακρύνθηκαν σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από τον τόπο της επίσκεψης.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καλεί την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. να αντιληφθεί ότι ο ρόλος της στις δύσκολες στιγμές- όπως αυτές των τελευταίων ημερών με τις πυρκαγιές σε Αττική, Ζάκυνθο, Ηλεία και άλλες περιοχές- είναι η προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών και όχι η επιλογή των δημοσιογράφων που θα καλύψουν ειδησεογραφικά τα γεγονότα.
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου