Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΩΣ ΚΡΑΤΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ, ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ! Η "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΔΕΝ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΦΡΑΓΚΟ ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ ΤΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΛΟΓΩ...ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ! ΕΠΙΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Ο "ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ". ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑ!

Τι εισπράττουν ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ - ΠΟΤΑΜΙ - Ενωση Κεντρώων - Δημοκρατική Συμπαράταξη με απόφαση Σκουρλέτη...

Μπορεί οι αρχηγοί των κομμάτων και οι βουλευτές να τσακώνονται και να διασταυρώνουν τα ξίφη τους στη Βουλή, αλλά πάντα ομονοούν και όλα είναι «μέλι γάλα», όταν γίνεται λόγος για την κρατική χρηματοδότηση των κομμάτων.
          
Έτσι, στο πλαίσιο αυτής της πάγιας τακτικής ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Σκουρλέτης με την  υπ΄  αριθμ. 26242/2017 απόφασή του κατανέμει την γ΄ δόση  της  κρατικής οικονομικής ενίσχυσης του  έτους 2017  στα δικαιούχα πολιτικά κόμματα και συνασπισμούς πολιτικών κομμάτων.
          
Το συνολικό ποσό της γ΄ δόσης που κατανέμεται ανέρχεται στα  3.114.000 ευρώ και θα καλυφθεί από τις εγγεγραμμένες πιστώσεις του προϋπολογισμού του υπουργείου Εσωτερικών, του οικονομικού έτους 2017.
          
Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τη νομοθεσία ακόμη και ο Γιώργος Καρατζαφέρης (Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός -ΛΑ.Ο.Σ.) ο οποίος είναι πλέον εκτός Βουλής θα λάβει κρατική  οικονομική ενίσχυση  18.317,65 ευρώ.           
Αναλυτικότερα, η γ΄ δόση του 2017 της κρατικής  οικονομικής ενίσχυσης ανά κόμμα έχει ως εξής:  


Στο παραπάνω ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος, να συμπληρώσουμε ότι η "Χρυσή Αυγή", σύμφωνα με τα ισχύοντα περί εγκληματικής Οργάνωσης, κατηγορία με την οποία βαρύνεται και δεν έχει τελεσιδικήσει, δεν εισπράττει -προς το παρόν- ούτε ένα ευρώ.  

2 σχόλια:

  1. Πάλι θα ΦΑΝΕ καλά στο ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΚΚΕ . Σε καλή μεριά σύντροφοι ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ του ΤΣΟΓΛΑΝ ΚΚΕ . Αυτή είναι δουλειά και καλή μάλιστα . Να είσαι επαγγελματίας ΜΑΦΙΟΖΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΑ του ΚΕΡΑΤΑ και να σε πληρώνουν πλούσια κάθε μήνα από τα Δημόσια Ταμεία και να μην κάνεις τίποτε . Με λίγα λόγια επαγγελματίας ΤΕΜΠΕΛΗΣ και ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ . ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ . VIVA LA REVOLUTION KOMANTATE MASTURA TSE GEVARA . ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΧΑΤΖΑΤΖΑΡΗΔΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ "ΣΥΝΤΡΟΦΕ" ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΚΕ ΕΙΔΕΣ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ;; ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ 11 ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΔΕΣ;;; ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή