Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ! ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΥΠΕΞ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΜΕ ΦΩΤΟ- ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΟΥ ΥΠΟΘΑΛΠΟΥΝ ΤΟΝ ISIS!

Ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου εξωτερικών με φωτογραφίες ντοκουμέντα: Αμερικανοί στρατιώτες συνυπάρχουν ειρηνικά με τους τζιχαντιστές στη Συρία! 
Την ειρηνική συνύπαρξη δυνάμεων του αμερικανικού στρατού με τους τζιχαντιστές, στη Συρία, αποκαλύπτουν αεροφωτογραφίες που έδωσε...

σήμερα στη δημοσιότητα το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας. Στις αεροφωτογραφίες φαίνονται θωρακισμένα οχήματα τύπου Hummer των ειδικών δυνάμεων του αμερικανικού στρατού, σε σημεία τα οποία είχαν οχυρωθεί προηγουμένως από τζιχαντιστές στην Συρία, και είναι στην ζώνη που ελέγχεται ακόμα από τον ISIS.

 «Στις λήψεις φαίνεται καθαρά, ότι μονάδες των ειδικών δυνάμεων των ΗΠΑ βρίσκονται σε οχυρωμένα σημεία, τα οποία ήταν προηγουμένως εξοπλισμένα από μαχητές του Ισλαμικού Κράτους», υποστηρίζει το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, και Προσθέτει, μάλιστα, με νόημα, ότι παρά το γεγονός πως οι αμερικανικές δυνάμεις βρίσκονται σε τομείς «τρέχουσας ανάπτυξης» δυνάμεων του ISIS, δεν υπάρχουν ενδείξεις οχύρωσής τους, το οποίο σημαίνει, σύμφωνα με τους Ρώσους, ότι οι Αμερικανοί στρατιώτες «που βρίσκονται σε περιοχές κατεχόμενες από τρομοκράτες, νιώθουν απόλυτα ασφαλείς».
Πηγή: Russia Today 24/09/2017

1 σχόλιο:

  1. ΜΗΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΑ Ο ΤΡΑΜΠ????? ΕΑΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟ ΒΑΘΗ Α ΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣΑΙ Η ΚΛΙΝΤΟΝ ΤΗΣ ΝΤΠ !!!!!!!!!!!!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΚΥΒΕΡΝΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗ ΚΗΔΕΙΑ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΟΝ !!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή