Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

ΣΑΛΤΑΡΑΝ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ! 5 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΕΤΡΩΓΑΝ... ΝΕΡΟΣΟΥΠΑ! ΉΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ Ή ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ!

Σάλταραν τα ορφανά. 5 χρόνια χωρίς ρεύμα και νερό έτρωγαν ..νερόσουπα. 
Όταν το ίδιο το κράτος είναι ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ για τους πολίτες του. Να τα αποτελέσματα!
Να θέλουν να αυτοκτονήσουν...


πολίτες του διότι δεν γεννήθηκαν στο Μπαγκλαντές ή στο Αφγανιστάν, και δεν δικαιούνται στέγης και επιδόματος ή κάποιας εργασίας.
Ορφανά χωρίς ρεύμα, χωρίς νερό, χωρίς καμία κοινωνική πρόνοια, δεν άντεξαν.
Ανάστατοι οι γείτονες γι' αυτή την παντελή απουσία της κρατικής μέριμνας στους Έλληνες πολίτες. 
Τα δυο αδέλφια ζούσαν 5 χρόνια από την ελεημοσύνη των γειτόνων τους. Σε ένα βαρέλι έκαναν το μπάνιο τους, και έτρωγαν ...νερόσουπα!!!
Τους έδινα 50 λεπτά να πάρουν ένα γκαζάκι για να φτιάξουν μια νερόσουπα να φάνε! Το κράτος του ΣΥΡΙΖΑ μόνο σε ξένους δίνει κάρτες και επιδόματα λέει αγανακτισμένη μια μητέρα 4 παιδιών που από το υστέρημά της κάνει ότι μπορεί. Άνεργη και αυτή.


Patras Tv
Αδέλφια απόπειρα αυτοκτονίας. Ζαρουχλεικα εργατικές κατοικίες. Πάτρα, Ιστοσελίδα-πηγή: epixirimatias

3 σχόλια:

  1. ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟΝ 30ΑΡΗ ΑΦΓΑΝΟ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΟΙΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΝ ΒΕΝΤΑΛΙΑΤΑ40 ΕΥΡΩ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΣΟΥΝ ΑΥΞΗΣΗ ??????? ΕΣΥ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ Η ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ Η ΑΝΕΧΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΑΙ ΤΟ ΑΡΑΓΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ,ΝΑΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΛΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ Σ'ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΕΝΕΙ Ο ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ !!!!!! ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΑΚΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΞΕΠΑΓΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΑΠ'ΤΟ ΚΡΥΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠ'ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΚΛΙΜΑΤΗΣΤΙΚΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΦΟΥΛ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΤΕΡΙΓΚ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΖΕΣΤΟ -ΖΕΣΤΟ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΕΝΩ ΕΣΥ ΨΩΦΑΣΑΠ'ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΥΠΗΡΞΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΝΑ ΣΕ ΦΤΑΣΟΥΝ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ !!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ 400 ΕΥΡΩ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι ανθέλληνες του ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ μόνο Λαθρομετανάστες ξέρουν να ταΐζουν και να χρηματοδοτούν . Τα Ελληνόπουλα είναι υπό διωγμό . Τα καθάρματα της βρομερής αριστεράς μισούν την Ελληνική οικογένεια και θα την εξοντώσουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή