Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΣΩΡΡΑΣ: "ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ"! Ο ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΝΕΙ ΣΤΡΟΦΗ 180 ΜΟΙΡΩΝ!

Ο Αρτέμης Σώρρας μπορεί να παρακινούσε για χρόνια τους ανθρώπους...

που τον πίστευαν να στέλνουν εξώδικα στις τράπεζες, αλλά πλέον τα γυρίζει. Ο καταζητούμενος ηγέτης της Ελλήνων Συνέλευσις κάνει στροφή 180 μοιρών...
Ο Αρτέμης Σώρρας παραμένει άφαντος από τον περασμένο Μάρτιο, όταν καταδικάστηκε μαζί με τη γυναίκα του και συνεχίζει να εκπλήσσει. Αυτή τη φορά, στο πρώτο διαδικτυακό του μήνυμα για το 2018.

Ο φυγόποινος ηγέτης της Ελλήνων Συνέλευσις καλεί αυτή τη φορά τους οπαδούς του, να πληρώσουν τα χρέη προς τους δημόσιους οργανισμούς και τις τράπεζες με χρήματα και όχι με τα περιβόητα ομόλογα.

Όπως λέει στο νέο του ηχητικό παραλήρημα τα μέλη της Ελλήνων Συνέλευσις θα πρέπει να ξεχρεώσουν γιατί η… απελευθέρωση όλων και του ιδίου φυσικά, κρέμονται από αυτή τη διευθέτηση των οφειλών.

Το νέο μήνυμα του Αρτέμη Σώρρα
Όλα αυτά τα χρόνια βέβαια ο Αρτέμης Σώρρας παρακινούσε τους οπαδούς του να μην πληρώνουν και να στέλνουν εξώδικα. Ορισμένοι μάλιστα τον πίστευαν και έτρεχαν σε εφορίες.

Ο Αρτέμης Σώρρας με δύο εντάλματα σύλληψης σε βάρος του παραμένει φυγόποινος από τον Μάρτιο του 2017.
NEWSIT.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου