Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΦΡΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ! ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ! ΕΙΧΑΝ ΜΠΛΕΞΕΙ ΣΕ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ!

kef5
Θρίλερ για γερά νεύρα με την υπόθεση των σατανιστών - Οι χαρακιές στο κορμί της 23χρονης Βουλγάρας δείχνουν...

ότι ήταν μπλεγμένη σε αίρεση - Ανατριχιαστικές εικόνες από τη βίλα που μετατράπηκε σε ματωμένο βωμό

Ένας εφιαλτικός συνδυασμός γεγονότων και στοιχείων που παραπέμπουν σε ιδανικές συνθήκες για την τέλεση σατανιστικών τελετών οδηγεί τις έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε νεκρό το ζευγάρι των αλλοδαπών σε μία βίλα στα Βλαχάτα Κεφαλονιάς στην εκδοχή ότι πρόσφεραν τους εαυτούς τους ως υπέρτατη θυσία στον Εωσφόρο.

Όπως όλα δείχνουν, ο 30χρονος Γερμανός, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν διασταυρωθεί πλήρως, και η 23χρονη Βουλγάρα φίλη του Λίλα Μποτιούσεβα, που είχε εξαφανιστεί από τις 8 Ιουνίου και οι γονείς της την αναζητούσαν, είχαν ασπαστεί τη λατρεία του Σατανά. Το επιβεβαιώνουν, σύμφωνα με την Espresso, ένα ερωτικό βοήθημα (δονητής που είχε στην άκρη του σχεδιασμένη τη μορφή του Σατανά), το μενταγιόν με την πεντάλφα που φορούσε η 23χρονη – που έδινε δείγματα της λατρείας της μέσω του Facebook- αλλά και τα κεριά που βρέθηκαν στην βίλα του τρόμου, την οποία μετέτρεψαν σε ματωμένο βωμό.
Η θυσία στην πρώτη Πανσέληνο

Το ζευγάρι δεν είχε σκοπό να αποκαλύψει τα στοιχεία του ούτε το λόγο για τον οποίο νοίκιασε τη βίλα μέσω ίντερνετ. Γι’ αυτό, άλλωστε, έφτασαν εκεί με ένα μπορντό Ι.Χ. που αποδείχθηκε κλεμμένο. Σκοπός τους ήταν να εκμεταλλευτούν την Πρωτοχρονιά και την πρώτη – και λαμπρότερη – πανσέληνο του νέου έτους για να θυσιάσουν τις ψυχές τους στον άρχοντα του σκότους. Χρειάστηκε, όμως, να επισπεύσουν τα σχέδια τους καθώς η ιδιοκτήτρια της βίλας ήθελε να κάνει εκεί οικογενειακό ρεβεγιόν.

Όπως υπολογίζεται ο θάνατός τους επήλθε τις βραδινές ώρες του Σαββάτου αν και τα άψυχα σώματά τους εντοπίστηκαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Στο χώρο βρέθηκαν κάποια μισολιωμένα κεριά και το μενταγιόν με την πεντάλφα της κοπέλας που ήταν ξαπλωμένη στον καναπέ του σαλονιού. Όμως ο καρπός της κομμένος από την ίδια με φαλτσέτα και φορούσε ένα καθαρό πουκάμισο, που της είχε βάλει ο Γερμανός σύντροφός της, αφού πρώτα είχε πλύνει το πτώμα της προτού το τοποθετήσει στο σημείο, όπου βρέθηκε σαν να κοιμόταν. Το δικό του πτώμα βρέθηκε στην τουαλέτα, ημίγυμνο και με ένα μαχαιρι καρφωμένο στο στήθος του, μέσα στη γεμάτη με νερό μπανιέρα.
kefalonia.1.1.708 0 0
Ξεκίνησε ως προσπάθεια αυτοτραυτισμού και κατέληξε σε αυτοκτονία

«Πιστεύω ότι θα έχουμε ευρήματα από τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, οι οποίες έγιναν στις σορούς του άνδρα και της γυναίκας, που βρέθηκαν νεκροί στην κοινότητα Βλαχάτα της Κεφαλονιάς». Την εκτίμηση αυτή έκανε, μιλώντας στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η ιατροδικαστής Πατρών Αγγελική Τσιόλα, η οποία διενήργησε χθες Τρίτη, στην Πάτρα τις νεκροτομές στις δύο σορούς.

Όσον αφορά στο πότε ακριβώς θα γνωστοποιηθούν επισήμως τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, είπε ότι «θα χρειαστούν τουλάχιστον τρεις μήνες».

Σχετικά με τα αποτελέσματα της νεκροτομής που έγινε την Τρίτη στις δύο σορούς, ο Αγγελική Τσιόλα είπε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ότι «τα τραύματα, τόσο στη γυναίκα όσο και στον άνδρα, ήταν συμβατά με τα αντικείμενα που βρέθηκαν στο χώρο του σπιτιού, δηλαδή τις δύο φαλτσέτες και το ένα μαχαίρι». Επίσης, ανέφερε ότι επιβεβαιώθηκε πως ο θάνατος και των δύο επήλθε από αυτοτραυματισμό και απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. «Όπως φαίνεται, ξεκίνησε ως προσπάθεια αυτοτραυματισμού αλλά στην πορεία έγινε αυτοχειρία. Όταν είδε ότι η 23χρονη πέθανε, προσπάθησε να αυτοκτονήσει με τον ίδιο τρόπο, κόβοντας δηλαδή τις φλέβες του, αλλά δεν τα κατάφερνε και γι' αυτό υπάρχουν στα άνω άκρα του πολλές δοκιμαστικές αμυχές», είπε η ιατροδικαστής.

Σοκαρισμένοι οι ντόπιοι

Οι κάτοικοι της Κεφαλονιάς είναι σοκαρισμένοι από την αποκάλυψη ότι το ζευγάρι πήγε στο νησί για να αυτοκτονήσει. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φίλοι της κοπέλας αναφέρουν στο Facebook ότι τους τελευταίους μήνες ασχολιόταν με αιρέσεις και πως είχε μπλέξει σε οργάνωση που σχετίζεται με σατανιστικές τελετές.
Από τις 8 Ιουνίου είχε εξαφανιστεί η κοπέλα

Τα ίχνη της Βουλγάρας, η οποία όπως όλα δείχνουν έγινε θυσία στο Σατανά, είχαν χαθεί στις 8 Ιουνίου 2017, αναφέρει το Inkefalonia.gr.
Μάλιστα είχε εκδοθεί και σήμα από την Interpol για τον εντοπισμό της.

Η δημοσιογράφος Μπόικα Ακανάσοβα, ανταποκρίτρια για τα βουλγαρικά ΜΜΕ στην Ελλάδα, μιλώντας στο Inkefalonia.gr είπε χαρακτηριστικά:

«Η κοπέλα ήταν 23 χρονών, γεννημένη το 1994 στην πόλη Σλίβεν της Βουλγαρίας και ζούσε και σπούδαζε στην Γερμανία στην πόλη Ερφουρτ». «Είχε εξαφανιστεί από την Γερμανία στις 8 Ιουνίου του 2017 και από τότε δεν είχε δώσει κανένα σημείο ζωής. Για την υπόθεσή της είχε ασχοληθεί και η Interpol, με σήμα της και την θεωρούσε ως εξαφανισμένη. Είχε κάνει αεροπορική κράτηση στις 8 Ιουνίου, για φύγει από Γερμανία για την Βουλγαρία, όμως από τότε αγνοείτο η τύχη της. Δυστυχώς βρέθηκε νεκρή στην Κεφαλονιά με αυτό τον τρόπο».
NEWSBOMB.GR, δύο φωτό είναι από το enikos.gr

1 σχόλιο:

  1. Προωθηται συστηματικα και βασει σχεδιου ο σατανισμος στην ελληνικη κοινωνια,σε λιγο και στα σχολεια.
    Θελουν να γινει η ελλαδα το κεντρο του σατανισμου,των ναρκωτικων,της ομοφυλοφιλιας,και οτι διαστροφικο και ανωμαλο υπαρχει, σε συνδυασμο με την αναρχη και ανεξελεγκτη λαθρομεταναστευση θα πετυχουν τον πληρη αφανισμο της ελληνικης κοινωνιας και της ελληνικης οικογενειας...Αυτα που ζουμε και βλεπουμε στην τηλεοραση και αλλα που θα μας ερθουν ειναι προσχεδιασμενα και προαποφασισμενα να γινουν στο τοπο μας.Δουλικα βρισκουν ευκολα.
    Τον λαο τον εχουν "ναρκωσει" και αποχαυνωσει με αποτελεσμα να μην υπαρχει καμμια αντισταση.
    Μεσα στο 2018 θα μας βρει η μεγαλυτερη εθνικη τραγωδια του ελληνικου εθνους.Δυστυχως ολα θα γινουν ξαφνικα και θα μας βρουν απροετοιμαστους και η ζημια θα ειναι πρωτοφανης και απιστευτη...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή