Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ! ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΦΕΡΝΕΙ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!

Μοιάζει απίστευτο, διότι προ ημερών ο Δήμαρχος Χολαργού-Παπάγου ήταν μαζί με τον Αμβρόσιο Καλαβρύτων και προσκάλεσε τους παρευρισκόμενους να πάνε στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα. Όμως, όπως πληροφορούμαστε...


δεν έκανε το ίδιο στο ΔΣ, αλλά σε πρόσκληση του Γιάννη Κεχρή να εκδώσουν ψήφισμα ή να συζητήσουν το ζήτημα που απασχολεί όλη τη χώρα, το Μακεδονικό δηλαδή, ο Δήμαρχος ήταν κάθετα αρνητικός! Μάλιστα, την ίδια ώρα ο Δήμος είναι έτοιμος να συζητήσει, μετά από σχετική πρόταση του Γ. Ρεμούνδου (ΚΚΕ), ζήτημα που αφορά στο Ισραήλ, την Παλαιστίνη και τις ΗΠΑ (την μεταφορά της πρωτεύουσας του Ισραήλ στην Ιερουσαλήμ). 
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η αντιπολίτευση (μάλλον διά του Τίγκα) ετοιμάζει ανακο΄θινωση-καταγγελία για το θέμα.

1 σχόλιο:

  1. Ε καλά, η πρώτη φορά είναι;;; Ή μήπως η τελευταία...
    Μετά την επίσκεψη του Ιεράρχη κκ Αμβροσίου, έτρεξε, ρώτησε, τηλεφώνησε, του είπαν τους είπε και αποφάσισε..."μόνος" να κάνει αυτό που επιθυμούν..."οι άλλοι"!
    Διότι, έτσι είναι οι ισχυροί και αποφασισμένοι...ηγέτες!!
    Κυρίως όμως είναι "δημοκράτες..."
    Αμέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή