Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

ΞΕΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: "ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ"! ΡΙΓΟΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ!

Ρίγος συγκίνησης χτες βράδυ στον Χολαργό από την παρουσία του...


Μητροπολίτη Καλαβρύτων ο οποίος ήρθε προσκεκλημένος του Δήμου για να τιμήσει τον ευπατρίδη Ιάκωβο Τσούνη. Μάλιστα, ο Μητροπολίτης εναγκαλίστηκε προσωπικώς και ξεχωριστά έναν έναν το πλήθος κόσμου που κατέκλυσε το Αμφιθέατρο Χολαργού. 
Έχει σημασία να τονιστούν και τα λόγια του Δηνμάρχου ο οποίος, μαζί με τον Αμβρόσιο κάλεσαν τον κόσμο να δώσει βροντερό παρών στο συλλαλητήριο του Συντάγματος, για τη Μακεδονία μας. 
Χαρακτηριστικό επίσης είναι ότι ο φλογερός κληρικός μοίρασε Δωρεάν το πολυτελές βιβλίο-λεύκωμα που εξέδωσε η Μητρόπολις Καλαβρύτων για τον ευεργέτη Ιάκωβο Τσούνη. Δεν ζήτησε χρήματα, γιατί όπως τόνισε "υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν ούτε 5 ευρώ να δώσουν. Όποιος θέλει να προσφέρει, ας δώσει από το περίσσευμά του και όχι από το υστέρημά του", ήταν η παραίνεση του Αμβρόσιου. 
Να αναφέρουμε και το εξής συγκινητικό περιστατικό: ο Παναγιώτης Αλεξόπουλος ζήτησε ένα λεύκωμα για τον Μάκη Βραχιολίδη και την ιστοσελίδα μας. Η στάση του φλογερού Μητροπολίτη ήταν άμεση: "Να δώσετε το λεύκωμα στον κύριο Βραχιολίδη με τους χαιρετισμούς μου και την αγάπη μου"!
Ευχαριστούμε για όσα κάνετε για το ποίμνιό σας Σεβασμιώτατε. Σας έχουμε ανάγκη. Σας έχει ανάγκη η Πατρίδα!

1 σχόλιο:

  1. Σε ένα γεμάτο Αμφιθέατρο με 500 συμπολίτες μας ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος συγκίνησε όλους μας με τον φλογερό του λόγο . Μοίρασε σε όλους μαζί με τους συνεργάτες του ένα εκπληκτικό Λεύκωμα Βιβλίο .
    Ο Δήμαρχος Ηλίας Αποστολόπουλος έκανε αναφορά μέσα από μια Πατριωτική Ομιλία για την Μακεδονία και κάλεσε όλο τον κόσμο την Κυριακή στο Σύνταγμα . Εκατοντάδες τον χειροκρότησαν θερμά .
    ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ . ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ . ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΓΝΟΗΣΕΙ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ . ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ . 2 ΕΚΑΤ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑΤΟΣ .
    Οι Εκδηλώσεις που γίνονται ΣΥΝΕΧΕΙΑ στο Δημαρχείο ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ .
    Αυτά δεν γίνονται σε ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΔΗΜΟ .
    Οι κομμουνιστές είναι έτοιμοι να ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ την Πατρίδα μας .
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ οι περισσότεροι ΚΟΜΑΤΑΡΧΕΣ του Δήμου Παπάγου Χολαργού προτιμούν τους καναπέδες τους και την ησυχία τους αρνούμενοι ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ .
    Στην Εκδήλωση για τα ΙΜΙΑ 400 Έλληνες τραγούδησαν ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΟΙ ΟΧΘΡΟΙ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΣΕΙΣΜΟΣ στο Αμφιθέατρο .
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ .
    πΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ .
    ΚΡΑΤΙΣΤΟΙ Δ΄ΑΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣ ΚΡΙΘΕΙΕΝ ΟΙΤΕ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΚΑΙ ΗΔΕΑ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΓΙΓΝΩΣΚΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΜΗ ΑΠΟΤΡΕΠΟΜΕΝΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΚΙΝΔΥΝΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή