Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

ΚΑΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΔ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΗΣ! ΟΛΟΣ Ο ΚΑΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή 21 Ιανουαρίου η κοπή της  βασιλόπιτας της ΔΗΜ.ΤΟ Παπάγου-Χολαργού, στη κατάμεστη...

αίθουσα δεξιώσεων Δαιδαλίδες. Σύσσωμη ήταν η παρουσία των βουλευτών και παραγόντων της Νέας Δημοκρατίας. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπρόεδρος της Παράταξης και Βουλευτής Β΄ Αθηνών κ. Κωστής Χατζηδάκης , οι Βουλευτές Β’ Αθηνών κ. Νίκος Δένδιας , κ. Γιώργος Κουμουτσάκος , κ. Γεράσιμος Γιακουμάτος, κ. Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και η Βουλευτής Επικρατείας κ. Νίκη Κεραμέως, και ο τ. Βουλευτής κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος καθώς και οι Γραμματείς της παράταξης κ. Βασίλης Σπανάκης, κ. Κωστόπουλος Νίκος, κ. Θεόδωρος Κόλλιας και η κ. Όλγα Κουτρουμπή. Επίσης το παρών έδωσαν οι Πολιτευτές, κ. Σάκης Ιωαννίδης , κ. Σωτήρης Ησαΐας, κ. Μαριάνθη Καφεντζή και ο κ.Καλιάνος Γιάννης κ.Πανούτσος Αντώνης, η Πρόεδρος της Τοπικής Χαλανδρίου κ. Πατρικάκου Χριστίνα και ο Πρόεδρος Τοπικής Αγίας Παρασκευής κ. Μανώλης Κωσταντακόπουλος.
Από το Δήμο Παπάγου –Χολαργού παρευρέθηκαν, ο Δήμαρχος κ. Ηλίας Αποστολόπουλος, ο Επίτιμος Δήμαρχος κ. Βασίλης Ξύδης, οι Αντιδήμαρχοι κ. Αυγουρόπουλος Αθανάσιος και κ. Άννα Μαρία Τσικρικώνη, οι επικεφαλής των συνδυασμών κ. Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας και ο κ. Γιάννης Κεχρής, η Προέδρος της Κοινότητας Παπάγου κ. Μαρία Δημάκου,ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ κ.Δημήτρης Οικονόμου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Δημήτρης Τούτουζας, κ. Σουρανή Λίλα, κ. Μιμή Ρουφογάλη, κ. Κατερίνα Κομιώτη και κ.Αννυ Καζάκου , οι τ. Αντιδήμαρχοι κ.Σοφία Χρήστου και κ. Βάνα Ρετσινία ,οι τ. Πρόεδροι του Δημ. Συμβουλίου κ. Γιάννης Παπαλαμπρίδης , κ. Ντίνα Καλλιοντζή, κ. Κυριάκος Λινάκης, ο Προέδρος του Συλλόγου Κρητών Παπάγου-Χολαργού κ. Κώστας Καπετανάκης, η κ. Σοφία Μάγκου Προέδρος της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών "Παναθηναϊκή" /Παρ/μα Παπάγου και ο εκδότης της εφημερίδας Αντίλογος κ. Κώστας Δεληγιάννης. Κατά τη διάρκεια της κοπής τιμήθηκε για την προσφορά του ο τ.Πρόεδρος της παλαιάς Τοπικής άνω Χολαργού κ.Μιχάλης Παντελεάκος. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη και στο Δ.Σ της Τοπικής, που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση .

                                         Καλή χρονιά με υγεία & αισιοδοξία 

                                                   ο Πρόεδρος Νίκος Κουκής 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου