Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: "ΣΑΣ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΩΝ ΣΑΣ. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΠΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΘΕΜΑ! ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΡΝΗΘΗΚΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΩ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΑ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ"! ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!

Δημοσιεύουμε την επιστολή που μόλις μας έστειλε ο Δήμαρχος Χολαργού-Παπάγου, αναφορικά με αυτό το δημοσίευμα για το ζήτημα της Μακεδονίας, το οποίο φέρεται να αρνήθηκε να συζητήσει ο κ. Δήμαρχος. Η επιστολή του είναι οργισμένη, αλλά και με το ντοκουμέντο της επίμαχης συνεδρίασης:
Κύριε Βραχιολίδη σχετικά με το δημοσίευμά σας για το ότι ο Δήμαρχος ...
αρνήθηκε να συζητήσει το θέμα της Μακεδονίας στο Δημοτικό Συμβούλιο, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα όσα ισχυρίζονται οι πληροφοριοδότες σας είναι αναληθή και βεβαίως αναξιοπρεπή, όταν πρόκειται για ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως η Μακεδονία. 
Σας ενημερώνουμε ότι ουδέποτε ήρθε θέμα στο δημοτικό συμβούλιο σχετικά με ψήφισμα για την Μακεδονία, το οποίο αρνήθηκε να συζητήσει ο Δήμαρχος. 
Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο ο κ. Κεχρής, αφού πρώτα έκανε προσωπική επίθεση στον Δήμαρχο επειδή παίρνει τα παιδιά του μαζί του σε κάποιες εκδηλώσεις, ρώτησε γιατί να συζητηθεί θέμα για την Παλαιστίνη και όχι για την Μακεδονία. 
Ο Δήμαρχος του απάντησε πως το θέμα της Παλαιστίνης το κατέθεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο προς συζήτηση ο κ. Ρεμούνδος και για το θέμα της Μακεδονίας ανέφερε πως η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική και κάλεσε τον κ. Κεχρή και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο να πάνε όλοι μαζί στο συλλαλητήριο της Κυριακής.  
Σας αποστέλλουμε το video της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου για να διαπιστώσετε και μόνος σας ότι αυτά που σας μετέφεραν είναι αναληθή και όποιοι  το έκαναν θα έπρεπε να ντρέπονται που καπηλεύονται ένα τόσο σοβαρό εθνικό θέμα για να προβληθούν οι ίδιοι. 
Επίσης η άποψη του δημάρχου για το θέμα της Μακεδονίας εκφράστηκε δημόσια και σε εκδήλωση στο δημαρχείο και μάλιστα ενώπιον του Αρχιεπισκόπου κ.κ. Ιερωνύμου, όπου συγκεκριμένα δήλωσε:
"Δεν πρέπει να μένουμε αδιάφοροι σε όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό, και εννοώ δεν πρέπει να διαπραγματευόμαστε για όσα οι πρόγονοί μας έχουν κατακτήσει με αγώνες. Μαζί με την εκκλησία μας  θα πρέπει όλοι να συμμετάσχουμε την Κυριακή στο συλλαλητήριο γιατί η Μακεδονία μας είναι μία και Ελληνική ”(https://polisnews.gr/archives/4097).
Εμείς κύριε Βραχιολίδη  δεν είμαστε πατριδοκάπηλοι, αλλά πατριώτες. Κάποιοι άλλοι που τον τελευταίο καιρό βρίσκονται σε σύγχυση, δυστυχώς εκμεταλλεύονται ακόμα και θέματα στα οποία πρέπει όλοι να είμαστε ενωμένοι, προκειμένου να δημιουργήσουν εντυπώσεις και ειλικρινά λυπούμαστε για αυτό.  


4 σχόλια:

  1. Με Αίσθημα Ευθύνης Σεβασμού και Αγάπης στην Πατρίδα Όλοι Εμείς που αποτελούμε το ΔΣ του Μουσείου Παλαιών Χαρτών και Χαρακτικών Αττικής Αποφασίσαμε πριν λίγους Μήνες να οργανώσουμε μια Μεγάλη Εκδήλωση για να Τιμήσουμε τους τρεις Αξιωματικούς του Πολεμικού μας Ναυτικού που Έπεσαν για την Πατρίδα , την Σημαία και την Ορθοδοξία .
    ΕΜΕΙΣ Διαλέξαμε τους Ομιλητές και Αποφασίσαμε το πρόγραμμα της Εκδήλωσης το οποίο παρουσιάσαμε στον Δήμαρχο Παπάγου Χολαργού .
    Ο Δήμαρχος Παπάγου Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος μας υποσχέθηκε κάθε Δυνατή βοήθεια την οποία μας έδωσε και τον ευχαριστούμε .
    Για δύο Μήνες περίπου οργώσαμε όλη την Β΄Αθηνών και μοιράσαμε εκατοντάδες προσκλήσεις ΣΕ ΟΛΟΥΣ για την ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ .
    Την 28 Ιανουαρίου σε ένα Γεμάτο από 400 συμπολίτες μας Αμφιθέατρο Δώσαμε και την Ψυχή μας σε μια Εκπληκτική Εκδήλωση Μνήμης και Τιμής για τους Αθάνατους Νεκρούς μας .
    Από την Εποχή του Σκούρτη είναι ΘΕΣΜΟΣ ο εκάστοτε Δήμαρχος να χαιρετίζει όλες τις Εκδηλώσεις Πατριωτικού χαρακτήρα και ΚΑΝΕΝΑΣ άλλος από το ΔΣ.
    Ο Σκούρτης χαιρέτισε την ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ για την ΕΟΚΑ και η αίθουσα σείστηκε από την Ιαχή ΕΟΚΑ ΕΟΚΑ .
    Το ίδιο έγινε και για την Γιουγκοσλαβία και την Magna Grecia .
    Όταν ο Νικολάου έκανε τις Εκδηλώσεις για την Σημαία , την Αλεξάνδρεια και πολλές άλλες κανείς από την αντιπολίτευση δεν χαιρέτισε αυτές τις εκδηλώσεις .
    ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ Δεν Διαμαρτυρήθηκε....... ΟΥΤΕ ΕΒΓΑΛΕ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ......
    ΚΑΝΕΙΣ εκτός από τον Δήμαρχο Παπάγου Χολαργού δεν θα μας υποδείξει τι θα κάνουμε και πως θα το κάνουμε .
    Συγχαίρουμε κάθε Σύλλογο της περιοχής μας για εκδηλώσεις που αφορούν την Πατρίδα και δεν έχουμε απαίτηση από κανέναν να μας ορίσει ομιλητές ούτε ασκήσαμε κριτική σε κανεναν.
    Έχουμε ΣΤΟΧΟ να κάνουμε και άλλες Εκδηλώσεις για την Πατρίδα , το Πολεμικό μας Ναυτικό και την Ιστορία του Αιγαίου ΠΑΝΤΑ με την καθοδήγηση του Δημάρχου .
    Ο Δήμαρχος ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΟΣ και οφείλουμε ΟΛΟΙ να Σεβόμαστε .
    Έχει την Έγκριση της συντριπτικής πλειοψηφίας των κατοίκων του Δήμου μας .
    Στην τελευταία Εκδήλωση στο Δημαρχείο μαζί με τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο και μπροστά σε 500 συμπολίτες μας ο Δήμαρχος Ηλίας Αποστολόπουλος κάλεσε ΞΕΚΑΘΑΡΑ τους ΠΑΝΤΕΣ μέσα από μια Πατριωτική Ομιλία να ΔΩΣΟΥΝ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ .
    ΓΙΑ ΤΗΝ πΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ .


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλο αυτό το Διάστημα που προετοιμάζαμε την Μεγάλη μας Εκδήλωση για τα Ίμια ΔΩΣΑΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ . Και καλέσαμε τους ΠΑΝΤΕΣ σε ένα Πατριωτικό Προσκλητήριο ΜΝΗΜΗΣ και ΤΙΜΗΣ .
    Αρκετοί απουσίαζαν ....... Και άλλοι αδιαφόρησαν .........
    Ορισμένοι μας χλεύασαν και μας είπαν ότι.... ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ γιατί θα χαιρετίσει ο Δήμαρχος .....
    Κάποιοι άλλοι τις πέταξαν προκλητικά ......
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ είναι Πατριώτες του Καναπέ ....
    Και Εμείς τους απαντάμε .
    Την ΕΚΔΗΛΩΣΗ Δεν την κάναμε για εσάς .....
    Την Εκδήλωση την κάναμε για να Τιμήσουμε Ήρωες και Μάρτυρες του Γένους των Ελλήνων .
    Την Εκδήλωση την κάναμε για να Τιμήσουμε ΤΑ ΙΕΡΑ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ και όσους έπεσαν στο Αιγαίο για την Ελευθερία της Πατρίδος ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ .
    Και θα την ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ με ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΘΟΣ .
    Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική και η αίθουσα σείστηκε από τις Ιαχές και τα χειροκροτήματα εκτός από ελάχιστους .....
    Η απαράδεκτη λεκτική επίθεση εναντίον της Προέδρου του Μουσείου Παλαιών Χαρτών Δείχνει έλλειψη Ελληνικής Παιδείας .
    Τας Μεν Πόλεις Αναθήμασι Τας Δε Ψυχάς Μαθήμασι Κοσμείν Δει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειπώθηκε Πράγματι, ότι είμαστε τυχαίοι και πολλά άλλα απαράδεκτα πράγματα.....
    Εγώ πιστεύω ότι αυτός που το είπε πρέπει να Ζητήσει Συγνώμη .
    Έτσι θα δείξει Μεγαλείο Ψυχής .
    Αλλιώς Θα Χαθεί ..... μέσα στη Λήθη και την Καταχνιά .....
    Κανείς δεν είναι τυχαίος σε αυτόν τον ΑΘΛΙΟ και ΑΔΙΚΟ κόσμο όσο ταπεινός και να είναι .
    Απλά πολλοί συμπολίτες μας δεν είχαν τις γνωριμίες για να γίνουν κάποιοι .... Προύχοντες με Μεγαλεία και Αξιώματα ......
    Εγώ κατάγομαι από ταπεινή και φτωχή οικογένεια και είμαι Υπερήφανος γι αυτό .
    Ο Πατέρας μου ο Ανδρέας Αλεξόπουλος νέο παλικάρι από την Υπερήφανη Ορεινή Γορτυνία έφυγε για να πολεμήσει τους Ιταλούς Φασίστες εισβολείς στα Βόρεια Σύνορα μας και μαζί με μυριάδες Ελληνόπουλα ΠΕΤΑΞΑΝ στα παγωμένα νερά της Αδριατικής τους Μελανοχίτωνες του Μουσολίνι .
    Μετά στα ΟΧΥΡΑ ΜΕΤΑΞΑ ΤΣΑΚΙΣΑΝ τις Ναζιστικές Μεραρχίες του ΧΑΣΑΠΗ Χίτλερ .
    Πριν από αρκετά χρόνια ταξίδεψα μέχρι τις Εσχατιές της Γης και για 40 χρόνια Όργωσα όλες τις Θάλασσες σε Ανατολή και Δύση με τα ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΞΑΜΕΝΟΠΛΟΙΑ του κόσμου .
    40 ΧΡΌΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ / ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΑ ΕΨΑΧΝΑ ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΩΝ ΑΡΓΟΝΑΥΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΕΝΑΣΤΡΟ ΟΥΡΑΝΟ .
    Τρεις Κυκλώνες και δύο Ναυάγια στον Βόρειο Παγωμένο Ωκεανό μέχρι την Γη του Πυρός με έκαναν να Δω το Μεγαλείο την ΔΌΞΑ και την Καλοσύνη του ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΑ και τον Ευγνωμονώ μέσα από τα Βάθη της Ψυχής μου για όσα απλόχερα μου έχει προσφέρει .
    Την Δεκαετία του 1990 μαζί με άλλους 50 Ψυχωμένους Πατριώτες φτιάξαμε τις περίφημες Επιτροπές Κατοίκων με χιλιάδες μέλη .
    Τιμήσαμε την Ιστορία και τις Παραδόσεις της πόλης μας με Ανδριάντες και Ιερά Μνημεία και περιφρουρήσαμε τον Υμηττό από τους καταπατητές.
    Σήμερα ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ τον Δήμαρχο Ηλία Αποστολόπουλο σε ΟΛΕΣ τις Εκδηλώσεις που κάνει για την Πατρίδα .
    Οι Θέσεις του για την Μακεδονία και το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα , μας Ενώνουν ΟΛΟΥΣ σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές για το Έθνος μας .
    Σε λίγες ώρες στο Σύνταγμα πρέπει οι Ιαχές από 2 εκατομμύρια Έλληνες να κάνουν τους Σκοπιανούς , τον ανθέλληνα Νίμιτς και τους ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ Ντόπιους και Ξένους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΚΡΙΒΑ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ .
    Σε λίγες ώρες Ένα Γαλάζιο Ποτάμι Οργής θα Συντρίψει τους ΕΦΙΑΛΤΕΣ της ΞΕΝΟΦΕΡΤΗΣ αριστεράς .
    ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ .
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Πρόεδρος του Μουσείου Παλαιών Χαρτών και Χαρακτικών Αττικής Μαρία Δημάκου πριν την εκδήλωση για τα Ίμια Δέχτηκε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ και ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ Λεκτική επίθεση διότι τήρησε αυστηρά τις αποφάσεις του ΔΣ .
    Αρκετοί πολίτες άφωνοι άκουσαν αυτούς τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς εναντίον ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΊΚΑΣΑΝ .
    Η Εκδήλωση για τα Ίμια ήταν ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΉ και τρόμαξε ΕΧΘΡΟΥΣ και ΦΙΛΟΥΣ .
    Η Πατρίδα ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ .
    Αυτός που πρόσβαλε ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ στο ΔΣ πρέπει να ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ .
    Σήμερα στο Σύνταγμα θα ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ της αριστεράς .
    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Η ΧΩΡΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή