Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ! ΠΥΡΙΝΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΚΡΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ Π. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ! Ο ΑΡΓΥΡΗΣ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ...

Το Μουσείο Παλαιών Χαρτών του Δήμου Παπάγου Χολαργού ...

πραγματοποίησε στις 28 Ιανουαρίου μία Μεγάλη Εκδήλωση για να Τιμήσει τους τρεις Αξιωματικούς του Ένδοξου Πολεμικού μας Ναυτικού που έπεσαν για την Πατρίδα την Σημαία και την Ορθοδοξία .
Σε μία Γεμάτη Αίθουσα [Μίκης Θεοδωράκης], με τρανταχτές όμως απουσίες από πατριώτες του καναπέ, ο κόσμος αποθέωσε τους ομιλητές .
Η Πρόεδρος του Μουσείου Χαρτών Μαρία Δημάκου τίμησε τους Ήρωες των Ιμίων.
Ο Κοσμήτορας του Ιδρύματος Μουσείου Παλαιών Χαρτών Παναγιώτης Αλεξόπουλος αναφέρθηκε στην Ιστορία του Αιγαίου, από την Εποχή του Ομήρου έως και σήμερα. Είπε για την Δόξα και την Τιμή του Ένδοξου Πολεμικού μας Ναυτικού, που μια μέρα στον 25ο Παράλληλο θα κάψει τον Τουρκικό Στόλο.
Αμέτρητες φορές Έλληνες θαλασσόλυκοι, μαζί με τους Πυρπολητές του Αιγαίου Έκαψαν την Τουρκική Αρμάδα. 
Ο Στρατηγός Γιάννης Κρασσάς συγκίνησε τους εκατοντάδες Έλληνες με την ομιλία του.
Ο Αργύρης Ντινόπουλος με τα βίντεο από τα Ίμια έδειξε πράγματα πρωτόγνωρα. Έλληνες Ανώτατοι Αξιωματικοί να ουρλιάζουν για την Προδοσία των Ιμίων την ώρα που εκατοντάδες Έλληνες δακρυσμένοι έψαλλαν τον Εθνικό μας Ύμνο.
Συγκλονιστική Εκδήλωση από 400 Ψυχωμένους Έλληνες.
ΑΙΩΝΙΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.
Ολίγοι Γαρ Εσθλοί Κρείσσονες Πολλών Κακών.

2 σχόλια:

  1. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.ΠΟΥΛΑΜΕ ΟΝΟΜΑ Ή ΟΧΙ;ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο "ΚΑΛΟΣ" ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ Ή ΟΧΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΟΝΟ Ο "ΚΑΚΟΣ" ΚΟΣΜΟΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι ομιλητές στην χθεσινή ΜΕΓΑΛΗ και ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΉ ΕΚΔΗΛΩΣΗ που έγινε στο Δημαρχείο Παπάγου Χολαργού για τα Ίμια δεν ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟΙ όπως ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ είπε κάποιος ΤΥΧΑΙΟΣ..........
    Οι ομιλητές είναι ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΕ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑ και πάνω από όλα βάζουν το συμφέρον της ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗΣ μας Πατρίδας από τα τρωκτικά του ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑΤΟΣ .
    Η Μαρία Δημάκου Πρόεδρος του Ιδρύματος Μουσείο Παλαιών Χαρτών είναι ΕΛΛΗΝΙΔΑ με ΑΞΙΕΣ και ΙΔΑΝΙΚΑ και καταγωγή από την ΜΠΑΡΟΥΤΟΚΑΠΝΙΣΜΕΝΗ Μάνη . Έχει την ΦΛΟΓΑ μέσα της για τα ΙΕΡΑ ΤΑ ΟΣΙΑ του Γένους μας .
    Ο Στρατηγός Γιάννης Κρασσάς Πρώην Διοικητήςτων Ειδικών Δυνάμεων ΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΟΣΟ ΛΙΓΟΙ . Είναι Έλληνας Ανώτατος Αξιωματικός ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ για την Ιστορία τον Πολιτισμό και τις Ιερές Πραδόσεις των Ελλήνων .
    Ο Κοσμήτορας Παναγιώτης Αλεξόπουλος Μηχανικός Εμπορικού Ναυτικού [40 χρόνια Διέσχισε όλες τις Θάλασσες του κόσμου] τον Μάιο του 1996 Ύψωσε τον ΔΙΚΑΦΑΛΟ ΑΕΤΟ στα κατεστραμμένα Τείχη της Κωνσταντινουπόλεως στην Πύλη του Αγίου Ρωμανού μαζί με 50 Έλληνες ΠΛΟΙΑΡΧΟΥΣ και ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ του Ε.Ν .
    Πρωτοστάτησε στην Μεγάλη Προσπάθεια Ανέγερσης του Ανδριάντα Περικλή στην πόλη μας και σε λίγες ημέρες Ξεκινάει την Συλλογή 1000 Υπογραφών για τον Ανδριάντα του ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ .
    Ο Αργύρης Ντινόπουλος είναι από τους λίγους πολιτικούς που μιλάει ανοικτά για όλα τα ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ και ειδικά για την Μακεδονία μας .
    Δεν φοβάται ΚΑΝΕΝΑΝ και ανήκει στην ΛΑΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΕΞΙΑ .
    Οι προσβλητικές υποδείξεις εναντίον της Προέδρου του Ιδρύματος από κάποιους ΤΥΧΑΙΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ Δεν μπορούν να Μειώσουν έστω και στο Ελάχιστο την χθεσινή Μεγαλειώδη Εκδήλωση για τα Ίμια . ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΓΡΙΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ .
    Τας Μεν Πόλεις Αναθήμασι , Τας Δε Ψυχάς Μαθήμασι Κοσμείν Δει .
    Οι Εκδηλώσεις ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ για την ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.
    Την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 18.30 το απόγευμα στο Δημαρχείο , ο Δήμαρχος Παπάγου Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος έχει καλέσει τον Σεβασμιώτατον Μητροπολίτην Καλαβρύτων Αμβρόσιον για μια Φλογερή Ομιλία .
    Ζούμε στα Πέτρινα χρόνια μιας Παραπεταμένης Βαρυχειμωνιάς .
    Το Μόνο που μπορεί να διακρίνει κανείς είναι κάποιες Ανθρώπινες Νησίδες Ολόρθες Αντίκρυ στον Βοριά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή