Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

ΚΙΝΔΥΝΟΣ-ΘΑΝΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ ΧΟΛΑΡΓΟ-ΠΑΠΑΓΟΥ: ΣΠΕΙΡΕΣ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΝΟΙΚΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΟΙΚΙΕΣ ΤΟΥΣ! ΔΡΟΥΝ ΜΕΡΑ-ΜΕΣΗΜΕΡΙ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ! ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΤΗΝ...ΞΕΔΟΝΤΙΑΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ!

Αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες 15 μέρες είναι φοβερό σε Χολαργό-Παπάγου. Σπείρες κακοποιών, θρασύτατων μάλιστα, μπουκάρουν μέρα-μεσημέρι ή νωρίς το απόγευμα στα σπίτια των κατοίκων και αρπάζουν ό,τι βρουν. Χρήματα και τιμαλφή. Πριν από μερικές μέρες, δίπλα στο πάρκο της οδού Αετιδέων, 250 μέτρα από το Αστυνομικό τμήμα και 70 μέτρα από το Δημαρχείο, η σπείρα των εγκληματιών μπήκε σε ισόγειο...

διαμέρισμα στις 7.00 το απόγευμα, ενώ εκείνη την ώρα μέσα στο σπίτι κοιμόταν ο ιδιοκτήτης του μαζί με τον σκύλο του, παρακαλώ! Για τέτοιο θράσος μιλάμε. 
Οι κακοποιοί, (πιθανώς να πρόκειται για την ίδια σπείρα) έκλεψε και το ψιλικατζίδικο που είναι ακριβώς πίσω από το άλσος της οδού Αετιδέων. 
Υπολογίζεται ότι τις τελευταίες ημέρες έχουν διαρρηχθεί περί τα 10 σπίτια και μαγαζιά! Η Αστυνομία, παρά το ότι βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής, είναι σαν να μην υπάρχει. Και γι' αυτό φρόντισε η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου, διά του υπουργού Τόσκα ο οποίος κατήργησε το αστυνομικό τμήμα Παπάγου και περιόρισε το ανθρώπινο δυναμικό! 
Δεν πάει άλλο. Ο Δήμος πρέπει να κάνει κάτι σε συνεννόηση με την Αστυνομία και άλλους φορείς. Οι κακοποιοί πρέπει να συλληφθούν, διότι έχουν αποθρασυνθεί τόσο πόλύ, ώστε κινδυνεύουν και ανθρώπινες ζωές!

1 σχόλιο:

  1. ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή