Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

ΟΡΓΗ ΤΙΓΚΑ ΚΑΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ: "ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο...ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ ΤΟΥ..."!


4 Ιουλίου 2018

Δελτίο Τύπου                                      

Να σταματήσει ο “εξαφανισμένος” Δήμαρχος να προσπαθεί να κρύψει...

την απραξία του πίσω από τυπολατρικές απαντήσεις και να ασχοληθεί με την ουσία των ζητημάτων.

Ο “εξαφανισμένος” Δήμαρχος κ. Αποστολόπουλος για ακόμη μία φορά προσπαθεί να κρύψει την απραξία και την ολιγωρία του πίσω από “παιδικές” και “αστείες“ δικαιολογίες. Στην από 16 Ιουνίου επιστολή μας, που του ζητούσαμε την άμεση σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου με μόνο θέμα την έκδοση ψηφίσματος υπέρ της Ελληνικότητας της Μακεδονίας, μας απάντησε με επιστολή που αναφέρει ότι για τη σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου, αρμόδιος είναι ο Πρόεδρος και όχι ο Δήμαρχος καθώς και ότι η επιστολή μας δεν είχε κατατεθεί με επίσημο τρόπο και δεν είχε πάρει αριθμό πρωτοκόλλου.

Θα του συνιστούσαμε, έστω και μετά από 4 χρόνια, να κατανοήσει τη σπουδαιότατα του ρόλου που του έχουν αναθέσει οι πολίτες και ν' αρχίσει επιτέλους να ενεργεί με σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα.  Τον καλούμε να προσπαθήσει ν' ασχολείται με την ουσία των ζητημάτων κι όχι με την περιττή και προσχηματική τυπολατρία.  

Επιπροσθέτως, πρέπει ν' αντιληφθεί ότι αυτές οι ανόητες δικαιολογίες των πολιτικών, που προτάσσουν τη γραφειοκρατία ως απάντηση στη γενικευμένη απραξία, το μόνο που επιτυγχάνουν είναι να εξοργίζουν τους πολίτες. 

Ελπίζουμε ο κ. Αποστολόπουλος κάποια στιγμή να καταφέρει ν' ασχοληθεί και με τα υπόλοιπα πολύ σοβαρά προβλήματα της περιοχής, τα οποία του έχουμε επισημάνει, ανεξαρτήτως αν η υποβολή του αιτήματος έγινε με πρωτόκολλο ή όχι.

                                                                                        Κώστας Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου