Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ, ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ! ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ "ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ" ΙΣΩΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ "ΔΙΑΡΡΗΚΤΗΣ", "ΛΗΣΤΗΣ"! ΘΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ "ΠΑΡΑΤΥΠΑ ΕΙΣΕΛΘΟΝΤΕΣ" ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ! ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΡΟΦΗ Ή ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ! ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΣΟΥΜΕ "ΛΗΣΤΕΣ" Ή "ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ" ΠΡΙΝ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ! ΘΑ...ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ-ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ!

Ο κύριος της φωτογραφίας μπορεί να μην είναι κακοποιός του κοινού ποινικού δικαίου. Μετά την 
απόφαση της Δικαιοσύνης σαν αυτή που δημοσιεύτηκε προ ημερών και ...

απαγορεύει τη χρήση της λέξης "λαθρομετανάστης" και όλους ανεξαιρέτως τους παρανόμως εισελθόντες στη χώρα μας και αντ' αυτής θα χρησιμοποιείται η λέξη "πρόσφυγας" ή "παράτυπος μετανάστης", κατά τον ίδιο τρόπο μπορεί να απαιτήσουν αντίστοιχα δικαιώματα και να ζητήσουν την αλλαγή του νομικού κώδικα και οι έως σήμερα αποκαλούμενοι "ληστές", "διαρρήκτες" κ.λ.π. 
Έτσι λοιπόν μπορεί να δούμε να ισχύει και ο ίδιος όρος και για τους λεγόμενους "διαρρήκτες". Μπορεί λοιπόν να απαγορευτεί η χρήση του παραπάνω όρου και να ονομάζονται "παράτυπα εισελθόντες" στο σ΄πίτι σας. Μπορεί να μπαίνουν ως πενόμενοι οι οποίοι μαστίζονται από τη φτώχεια και την πείνα και ζητούν φαΐ ή χρήματα και άλλα τιμαλφή για να αγοράσουν φαγητό. Οπότε, μέχρι να αποφανθεί η δικαιοσύνη, είναι ρατσιστικό να τους λέμε "διαρρήκτες" ή "ληστές". Πώς σας φαίνεται; 

1 σχόλιο:

  1. TO ΣΤΕ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΥΣ ΠΡΟΚΟΠΙΔΟΥ.ΑΣ ΤΗΣ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΟΖΑΛ ΔΗΛ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΑΛΑ!!!!!!ΑΥΤΟ ΚΑΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ.....
    Τουργκούτ Οζάλ: «Δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες, αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια από ΄δώ μεριά και να τελειώνουμε μ΄ αυτούς»!

    ΑπάντησηΔιαγραφή