Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018

ΧΑΟΣ ΣΤΑ HOT SPOTS ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ! ΜΠΟΥΚΩΣΑΝ ΑΠΟ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΕΝΩ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΙ 2.000 ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ! Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΒΙΑΙΩΣ ΜΕ ΡΑΓΔΑΙΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ!

Το ρεπορτάζ του Ελεύθερου Τύπου αναφέρει ότι υπεράριθμοι οι πρόσφυγες/μετανάστες έχουν υπερκαλύψει τις δομές φιλοξενίας των Ενόπλων Δυνάμεων σε Διαβατά, Κω, Λέσβο, Σάμο και Χίο.

Όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ, αυξήθηκαν κατά 97 άτομα -σε σχέση ...


με την περασμένη Πέμπτη- οι πρόσφυγες-μετανάστες που διαμένουν στις 30 δομές φιλοξενίας -μειωμένες κατά μία- που διαχειρίζονται οι Ένοπλες Δυνάμεις. Σημειώνουμε εμείς ότι η λέξη "πρόσφυγες"μπήκε επί τούτου μια και η λέξη "λαθρπομετανάστες" θεωρείται ρατιστικού περιεχομένου. Στην πραγματικότητα όμως δεν πρόκειται για πρόσφυγες, μια και η έννοια πρόσφυγας έχει συγκεκριμένη σημασιολογία, προσδιορισμένη από τους διεθνείς οργανισμούς. Πρόκειται λοιπόν για λαθραίως εισερχόμενοι στο ελληνικό έδαφος. 

Συγκεκριμένα χθες καταγράφηκαν 29.436 άτομα έναντι 29.339 ατόμων την περασμένη Πέμπτη. Η δυνατότητα φιλοξενίας των 30 δομών παραμένει στα 25.179 άτομα. Οι δομές φιλοξενίας Λέσβου, Σάμου, Χίου, Κω, και Διαβατών έχουν υπεράριθμους πρόσφυγες/μετανάστες σύμφωνα με την κατανομή προσφύγων που γίνεται από τους αρμόδιους φορείς.

Οι τρεις κλάδοι των Ενόπλων Δυνάμεων παρείχαν 16.650 μερίδες φαγητού από τις οποίες 438 μερίδες διανέμονται σε δομές φιλοξενίας οι οποίες δεν ανήκουν στην αρμοδιότητά τους. Για την υγειονομική κάλυψη των μεταναστών διατίθεται ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό από τους τρεις Κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων.
Στα παραπάνω να προσθέσουμε ότι μετά από συμφωνία της χώρας με τη Γερμανία θα έρθουν από τη Γερμανία αλλοι 2.000 λαθρομετανάστες. Έχουμε δηλαδή να κάνουμε με τον βίαιη ισλαμοποίηση της χώρας μας μέσω του βίαιου εποικισμού της χώρας μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου