Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ "ΧΩΝΕΙ" ΣΤO ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ"! ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗ ΓΑΔΑ Ο ΕΚΔΟΤΗΣ, Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ.."ΣΤΡΑΤΑΡΧΗ"!

Στο αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων μετέβησαν οι τρεις δημοσιογράφοι και εκδότης του «Φιλελεύθερου» Θανάσης Μαυρίδης, ο Διευθυντής Παναγιώτης Λάμψιας και η Αρχισυντάκτης του πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών όπου...

παρουσιάστηκαν αυτοβούλως, μετά τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος τους ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, τους παρέπεμψαν για τα διαδικαστικά στο εν λόγω τμήμα.

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών παρουσιάστηκαν αυτοβούλως ο εκδότης του «Φιλελεύθερου» Θανάσης Μαυρίδης, ο Διευθυντής Παναγιώτης Λάμψιας και η Αρχισυντάκτης του πολιτικού ρεπορτάζ, Κατερίνα Γαλανού μετά τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος τους ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος. Οι τρεις δημοσιογράφοι ανέμεναν στις οικίες τους την αστυνομία, άνδρες της οποίας είχαν μεταβεί το πρωί στα γραφεία της εφημερίδας (που είναι κλειστά σήμερα) αναζητώντας τους όπως και άλλους τέσσερις δημοσιογράφους.

Συγκεκριμένα, οι τρεις δημοσιογράφοι εμφανίσθηκαν στη ΓΑΔΑ μετά από πολύωρη αναμονή στα σπίτια τους, οι διευθύνσεις των οποίων είναι γνωστές. Διαπιστώνοντας πως δεν υπήρξε η παραμικρή ενόχληση μετέβησαν στη Γενική Διεύθυνση προτού παρέλθει το αυτόφωρο και «παραδόθηκαν», προκειμένου να ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες. Ωστόσο, στην Ασφάλεια τους παρέπεμψαν στο αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων, όπου εκεί κατατέθηκε η μηνυτήρια αναφορά.

Η μήνυση του Πάνου Καμμένου αφορά σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» σχετικά με τη κατάσταση που επικρατεί στη Μόρια αλλά και συνολικά στον τρόπο διαχείρισης των ευρωπαϊκών και άλλων πόρων που σύμφωνα με πρόσφατη δήλωση του αρμόδιου κοινοτικού επιτρόπου Δημήτρη Αβραμόπουλου αγγίζουν τα 1,6 δισ. ευρώ.

«Πήραν από την Ευρώπη 1,6 δισ. ευρώ για τους πρόσφυγες και έχουν δημιουργήσει τη... Μόρια» δήλωσε προσερχόμενος στη ΓΑΔΑ ο εκδότης του «Φιλελεύθερου» Θανάσης Μαυρίδης προσθέτοντας ότι «αντί να αναζητείται τι έχει γίνει και η Δικαιοσύνη να ερευνά τις καταγγελίες για απ ευθείας αναθέσεις και που πήγαν τα χρήματα, μηνύονται δημοσιογράφοι και ΜΜΕ που αναδεικνύουν το θέμα και αναζητούνται για συλληφθούν».

Οι τρεις δημοσιογράφοι «παραδόθηκαν» στις αρχές για να στηρίξουν αφενός την έρευνας που διεξήχθη για την κατάσταση στην Μόρια μέσα από τις στήλες της εφημερίδες αφ' ετέρου για να αποδείξουν, πέραν όσων αναφέρονται στο ρεπορτάζ, ότι η φάμπρικα των μηνύσεων κατά ΜΜΕ έχει μοναδικό σκοπό τη «φίμωση» του Τύπου η ελευθερία του οποίου τα χρόνια διακυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχει κατ' επανάληψη πληγεί.

Οι μηνύσεις είναι συνεχείς σε βάρος των ΜΜΕ και των δημοσιογράφων που επικαλούνται την πολιτική της σημερινής κυβέρνησης τις πράξεις τα λάθη της παραλείψεις και τις αδυναμίες της.
Αποτελούν δε το ένα από τα δύο «όπλα» που χρησιμοποιούνται κατά των κατά την κρίση της κυβέρνησης αντιπάλων. Το δεύτερο είναι η στοχοποίηση και η δολοφονία χαρακτήρων.

Πηγή: Liberal, skai.gr, τίτλος: δικός μας

1 σχόλιο:

  1. ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΡΡΗΤΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ????? ΑΠΟ ΤΟ 2005 Η ΜΠΕΝΑΚΗ ΤΑ ΕΙΧΑΙ ΠΕΙ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΟΥΔΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ Κ.ΜΠΕΝΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΙ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΣΤΟΝ Π.Δ ΤΟΝ Κ.ΠΑΠΟΥΛΙΑ !!!!!! ΑΡΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝΕ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΝ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΕΤΥΧΕΙ Η ΛΟΒΟΤΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!!!!!!! ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΧΕΙ ΠΕΤΥΧΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 45 ΕΤΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ???????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή