Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

ΤΟ ΚΙΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


ΤΟ ΚΙΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Αλέξανδρος ο Μακεδών Βασιλέας της Ελλάδος
Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Πολιτικός αναλυτής - αρθρογράφος

Έγραφα την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018 στην Ελεύθερη Ώρα, στο άρθρο μου: “Σύμμαχοι ξεφτίλες, είστε για φτύσιμο”, μεταξύ των άλλων:
«Στα Σκόπια λοιπόν, η “φίλη”, “σύμμαχος” και “εταίρος” στην ΕΕ, Καγκελάριος της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ, με θρασύτητα, ανερυθρίαστα, ξετσίπωτα, παρενέβη στα εσωτερικά των Σκοπίων και εις...

βάρος μιας άλλης χώρας, της Ελλάδος, εταίρου της στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ!   
Είπε εκβιαστικά, η “Αυτοκράτειρα” της Γερμανίας, στέλνοντας μήνυμα στον σκοπιανό λαό:
«Μην μείνετε σπίτι σας στις 30 Σεπτεμβρίου, εσείς αποφασίζετε για το μέλλον σας»! 
Παρέχοντας έτσι, την πλήρη στήριξή της στην Συμφωνία των Πρεσπών, που η ίδια και το κράτος της επί δεκαετίες έστηνε την ονομασία “Μακεδονία” για το ψευδοκράτος των Σκοπίων! Και ήθελε την μοναδική αποδοχή κράτους, που θα νομιμοποιούσε το ψευδοκράτος των Σκοπίων με το όνομα “Μακεδονία”! Ήθελε μια ελληνική κυβέρνηση να παραχωρήσει, όνομα, εθνότητα και γλώσσα στους Σκοπιανούς! Την οποία βρήκε στους εθελόδουλους Τσίπρα και Κοτζιά!  
Τους διαμήνυσε λοιπόν, τους εκβίασε δηλαδή, πως αν δεν ψηφίσουν υπέρ της Συμφωνίας, τότε δεν θα μπει η χώρα τους στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ και έτσι, “δεν θα φάνε με χρυσά κουτάλια”!
Απέκλεισε δε, από την επίσημη επίσκεψή της στα Σκόπια, τον Πρόεδρο της χώρας Γκεόρκι Ιβάνοφ, επειδή είναι αντίθετος με τη Συμφωνία! 
Αλλά συναντήθηκε με τον ηγέτη της Αντιπολιτεύσεως, λέγοντας πριν την  συνάντηση:
«Θα του πω αυτό που κατέστησα σαφές και στον πρωθυπουργό Ζάεφ, ότι όλοι οι πολιτικοί παράγοντες πρέπει να είναι υπεύθυνοι όταν πρόκειται για το εθνικό συμφέρον»!
Μπορείτε να ισχυριστείτε το ίδιο για τον Τσίπρα και τον Κοτζιά κυρία Μέρκελ;
Εξυπηρέτησαν το εθνικό συμφέρον της Ελλάδος ή της δικής σας χώρας;»!

Η φασίζουσα νοοτροπία της Άγκελα Μέρκελ…

Αλλά, φίλες και φίλοι, αυτή η ενέργεια της Γερμανίδας Καγκελαρίου δεν είναι ωμή παραβίαση της ελεύθερης δημοκρατικής βουλήσεως ενός κράτους;
Είναι δυνατόν να επεμβαίνει στα εσωτερικά μιας χώρας κατ΄ αυτόν τον φασιστικό τρόπο; Έχει το δικαίωμα να κατευθύνει το δημοψήφισμα προς τη μια πλευρά, χρησιμοποιώντας εκβιαστικά διλλήματα;   
Είναι δυνατόν – αφού η επίσκεψή της στα Σκόπια χαρακτηρίστηκε ως επίσημη – να συνομιλεί με τον Πρωθυπουργό και τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως και να αποκλείει των συνομιλιών τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας του κρατιδίου των Σκοπίων; Ποιο πρωτόκολλο ορίζει αυτή τη φασιστική μεθόδευση αποκλεισμού Προέδρου της Δημοκρατίας ενός κράτους, από της συναντήσεώς του με τον επισκέπτη Πρωθυπουργό άλλης χώρας;
Με άλλα λόγια, την επόμενη φορά πού θα επισκεφτεί την Ελλάδα, μπορεί να δει τον Αλέξη Τσίπρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη και να αποκλείσει τον Προκόπη Παυλόπουλο;
Θα μου πείτε, αυτό στην Ελλάδα δεν μπορεί να γίνει γιατί όλοι οι προαναφερόμενοι δεν τολμούν να πουν ΟΧΙ στην Άγκελα Μέρκελ!
Ενδεχομένως όμως, θα βρεθεί κάποτε μια ελληνική κυβέρνηση, που θα δώσει τα παπούτσια στα χέρια της “Αυτοκράτειρας” Μέρκελ!

Αποτέλεσμα εικόνας για μακεδονια τραμπ και μερκελ

Είναι επικίνδυνος ο ανιστόρητος Ντόναλντ Τραμπ…

Δυστυχώς όμως και ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε παρόμοια ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά των Σκοπίων και εις βάρος των ελληνικών συμφερόντων!
Έστειλε λοιπόν επιστολή, στον Πρωθυπουργό των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ που λέει:
«Αγαπητέ κ. Πρόεδρε, εκ μέρους του αμερικανικού λαού, συγχαίρω εσάς και τους πολίτες της “Μακεδονίας” με την ευκαιρία της ημέρας ανεξαρτησίας σας στις 8 Σεπτεμβρίου. Η “Μακεδονία έχει πολλά για να είναι περήφανη αυτή τη χρονιά. Η ιστορική συμφωνία των Πρεσπών επιλύει τη μακροχρόνια διένεξη για το ονοματολογικό με την Ελλάδα και ανοίγει το δρόμο για την ένταξη της “Μακεδονίας” τόσο στο ΝΑΤΟ όσο και στην ΕΕ. Η συμφωνία και η ένταξη της “Μακεδονίας” στο ΝΑΤΟ θα ενισχύσει την ασφάλεια, τη σταθερότητα και την ευημερία σε ολόκληρη την περιοχή. Οι ΗΠΑ είναι έτοιμες να υποστηρίξουν τη “Μακεδονία”, ειδικά όσον αφορά στις επερχόμενες συνομιλίες για την ένταξή σας στο ΝΑΤΟ. Εύχομαι στον λαό της “Μακεδονίας” τα καλύτερα αυτή την ξεχωριστή ημέρα»!

Τι γνώμη έχει ο Εβραίος γαμπρός του Τραμπ, για την μετονομασία των Σκοπίων σε  Μακεδονία;

Ο Jared Kushner είναι ο γαμπρός του Προέδρου των ΗΠΑ! Είναι παντρεμένος με την κόρη του Ντόναλντ Τραμπ από το 2009! Είναι γόνος πλούσιας οικογένειας και Εβραίος! Ο Ντόναλντ Τραμπ τον εμπιστεύεται τυφλά και πολλοί λένε, ότι του έχει παραδώσει τα κλειδιά του Λευκού Οίκου! 
Γνωρίζει λοιπόν ο Ντόναλντ Τραμπ, την άποψη των Εβραίων περί της μετονομασίας του κράτους των Σκοπίων σε “Μακεδονία”;
Εμείς λοιπόν σήμερα, από τη στιγμή που σας έχουμε συνηθίσει σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις, θα σας ενημερώσουμε για τη θέση που είχε λάβει επί του θέματος το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (ΚΙΣ), το οποίο υπερθεμάτιζε υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας!
Και προκαλούμε τον Πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ, που έχει για το μέγα εθνικό μας ζήτημα, την ίδια στρεβλή άποψη με τον Πρόεδρό του, να διαβάσει τα παρακάτω και να τον ενημερώσει, μήπως και αποφασίσει ο Ντόναλντ Τραμπ να μάθει Ιστορία και διορθώσει το μέγα ιστορικό ατόπημά του!    

Επιστολή κόλαφος για τους ανιστόρητους Τραμπ και Μέρκελ…

Η επιστολή του ΚΙΣ συντάχτηκε στις 11 Ιανουαρίου 1993 και φέρει αρ. πρωτ. 11.
Απευθύνεται προς: Το Παγκόσμιο Εβραϊκό Συνέδριο στη Νέα Υόρκη. Το Ευρωπαϊκό Εβραϊκό Συνέδριο του Παρισιού. Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Αυστραλίας. Τα Κεντρικά Ισραηλιτικά Συμβούλια των χωρών της Ευρώπης και τις άλλες εβραϊκές οργανώσεις Αμερικής και Ευρώπης:
«Όπως γνωρίζετε μετά την κατάτμηση της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας σε σειρά ανεξάρτητων μικρών κρατών δημιουργήθηκε θέμα με την ονομασία του Κράτους των Σκοπίων, το οποίο ζητά να αναγνωρισθεί με το όνομα Μακεδονία! 
Η Ελλάδα δεν έχει καμιά αντίρρηση για την αναγνώριση του κράτους αυτού, το οποίο μάλιστα θέλει να βοηθήσει με κάθε τρόπο υλικά, αλλά δεν μπορεί να δεχτεί την ονομασία Μακεδονία, η οποία από την αρχαιότητα αναφέρεται σε μια καθαρά ελληνική περιοχή! 
Η Ιουδαϊκή θρησκεία και φιλολογία αποτελούν τους αδιάψευστους μάρτυρες του αρχαίου εθνολογικού χαρακτήρα των Μακεδόνων ως Ελλήνων…!

Η Παλαιά Διαθήκη και το Ταλμούδ υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας…

…Συγκεκριμένα οι προφήτες Δανιήλ (κεφ. Η 1-22, κεφ. Β παρ. 39, παρ. 1-13, παρ. 26-28, 31, 38 κεφ. Ζ, 2-7), Ησαΐας (ιθ. 20 κεφ. 19,23), Ιωήλ (Δ.6 κεφ. 3 παρ. 6), Ιερεμίας Αββακούμ (κεφ. Β παρ. 5) και τα βιβλία των Μακκαβαίων (βιβλίο Α΄ παρ. 1, παρ. 10 κεφ. 6 παρ. 2, Η, 20 Γ, 8α), περιέχουν σαφή στοιχεία για την ελληνικότητα της Μακεδονίας!   
Επίσης το Ταλμούδ διηγείται φιλική συνάντηση του Μεγάλου Αλεξάνδρου, κατά την είσοδό του στην Ιερουσαλήμ το 333 π.Χ., με τον αρχιερέα Σίμωνα τον Δίκαιο ο οποίος τον αποκαλεί “Αλέξανδρο τον Μακεδόνα, βασιλέα της Ελλάδας”! Παρόμοιες αναφορές γίνονται και στα βιβλία του Ταλμούδ “Τάξις Γενεαλογιών” και “Μεγκιλάτ Ταανίτ”…!

Υπέρ της ελληνικότητας της         Μακεδονίας και Εβραίοι Ιστορικοί κι άλλοι επιστήμονες…

…Τα ίδια στοιχεία έχουν υποστηρίξει σε ανύποπτο χρόνο οι καθηγητές Yigal Yadin (αρχαιολόγος Πανεπιστημίου Ιερουσαλήμ), Georges Box (καθηγητής Παλαιάς Διαθήκης του Πανεπιστημίου Λονδίνου), Γιακώβ Μεσορέρ (νομισματολόγος ισραηλινού Μουσείου Ιερουσαλήμ), Ερρίκος Γκρατς (ιστορικός Πανεπιστημίου Μπρέσλοου)!
Επιπλέον Εβραίοι ιστορικοί, όπως:
Ø  Ο Φλάβιος Ιώσηππος αναφέρεται στους Έλληνες της Μακεδονίας και στην Ελλάδα ή την Μακεδονία χρησιμοποιών άλλοτε τη μια κι άλλοτε την άλλη ονομασία θεωρώντας τους Μακεδόνες ως Έλληνες και τους Έλληνες ως Μακεδόνες (βιβλίο Ιουδαϊκής αρχαιολογίας, βίβλος 11η παρ. 337, 109, 148, 286, 284, βίβλος 8η παρ. 61, 95, 100, 154, 312, βίβλος 10η παρ. 273, βίβλος 12η παρ. 322 και παρ. 414, όπου αναφερόμενος στην υπό των Ρωμαίων κατάκτηση του ελληνικού χώρου περιλαμβάνει και την Μακεδονία την οποία θεωρεί επαρχία ελληνική!
Ø  Ο Φίλων ο Αλεξανδρεύς στο φιλοσόφημά του “περί του πάντα σπουδαίον είναι ελεύθερον”, αναφέρει ότι ο Μακεδόνας Βασιλεύς Αλέξανδρος ταυτίζεται με τους Έλληνες!
Ø  Ο Μαϊμονίδης αναφέρει ότι “η ελληνομακεδονική δυναστεία μεταφυτεύθηκε και στην Ιουδαία και συνετέλεσε στην αλληλογνωριμία του Ελληνισμού και του Ιουδαϊσμού και στη δημιουργία νέας φιλοσοφικοθρησκευτικής συνθέσεως που άνοιξε νέους δρόμους κι έδωσε νέες κατευθύνσεις στον ανθρώπινο πολιτισμό”!
Ø  Μια σειρά διαπρεπών ραβίνων…!  

Ο Χένρυ Κίσινγκερ “καρπαζώνει” Τραμπ και Μέρκελ…

…Τέλος να σημειώσουμε τη χαρακτηριστική δήλωση του κ. Χένρυ Κίσινγκερ στο Συνέδριο Management of Europe  (στο Παρίσι, Ιούλιος 1992):
“Πιστεύω ότι η Ελλάς έχει δίκιο να έχει αντιρρήσεις και συμφωνώ με την Αθήνα. Ο  λόγος είναι ότι εγώ γνωρίζω ιστορία, πράγμα το οποίο δεν συμβαίνει με τους περισσότερους από τους άλλους, συμπεριλαμβανομένων των περισσοτέρων από την Κυβέρνηση και κυβερνητικών στελεχών στην Ουάσιγκτον! Η ισχύς στην πλευρά της Ελλάδος είναι η ιστορία της”!       
Σας παραθέτουμε όλα τα στοιχεία για να σας αποδείξουμε το βάσιμο των ελληνικών απόψεων περί της Ελληνικότητας της Μακεδονίας και για να σας παρακαλέσουμε οι απόψεις αυτές να τύχουν της πλήρους συνηγορίας σας υπέρ των ελληνικών θέσεων σε αρμόδιους παράγοντες της χώρας σας»!
Την επιστολή αυτή του ΚΙΣ υπογράφουν, ο (τότε) Πρόεδρος Νισήμ Μαίς και ο (τότε) Γενικός Γραμματέας Μωϋσής Κωνσταντίνης!

Παραχαράκτες της ιστορίας και προδότες… 

Ο Χένρυ Κίσινγκερ λοιπόν , πριν από 26 χρόνια λέγει ανιστόρητο τον Ντόναλντ Τραμπ και την Άγκελα Μέρκελ!
Υπεραμύνεται της ελληνικότητας της Μακεδονίας, γιατί – όπως λέγει - εκείνος γνωρίζει ιστορία! Και “η ισχύς στην πλευρά της Ελλάδος είναι η ιστορία της”!  
Αλλά καλά! Ο Ντόναλντ Τραμπ και η Άγκελα Μέρκελ δεν γνωρίζουν την ιστορία μιας ξένης χώρας! Ή κάνουν, πως δεν την γνωρίζουν, γιατί η ιστορική αλήθεια δεν συνάδει με τα σημερινά συμφέροντα της χώρας τους!  
Στην περίπτωση αυτή, αυτοί πώς μπορούν να χαρακτηριστούν;
Ανιστόρητοι, μπαγαπόντηδες, παραχαράκτες της ιστορίας;
Αλλ΄ όμως οι Τσίπρας και Κοτζιάς, ο Πρωθυπουργός και ο ΥΠΕΞ της Ελλάδος αντίστοιχα, πώς μπορεί να χαρακτηριστούν όταν παραδίδουν – παρά τα αδιάσειστα και κραυγαλέα ιστορικά όπλα που είχαν στα χέρια τους – το όνομα, την εθνότητα και τη γλώσσα της Μακεδονίας μας στους ρακένδυτους Σκοπιανούς;
Μήπως, ΠΡΟΔΟΤΕΣ;;;;;;  



    
     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου