Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

ΑΓΡΙΑ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΣΤΟ ΓΕΡΑΚΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΤΣΙΦΑ! 6 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ!

Άγρια συμπλοκή ​έγινε στις 2 παρά 20 τη νύχτα, στη συμβολή των οδών...

Δομοκού και Γέρακα, στο Γέρακα, μεταξύ Ελλήνων και Αλβανών με αποτέλεσμα να τραυματιστούν έξι άτομα στον απόηχο της δολοφονίας του Κ.Κατσίφα από τις αλβανικές ειδικές αστυνομικές δυνάμεις Renea.

Από τη συμπλοκή τραυματίστηκαν έξι άτομα, τρεις εκ των οποίων μεταφέρθηκαν στο Σισμανόγλειο και 3 στον Ερυθρό Σταυρό. Ο ένας έχει τραυματιστεί με σφαίρα στο λαιμό!

Στο χώρο της συμπλοκής έχει βρεθεί ένα όπλο και θεωρείται πιθανό πως η σύγκρουση συνδέεται με την εκτέλεση του 35χρονου Κωνσταντίνου Κατσίφα στο χωριό Βουλιαράτες στην Αλβανία. 

Νεότερες πληροφόρίες αναφέρουν ότι επρόκειτο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών και στους 6 τραυματίες ήταν οι 3 Έλληνες

Να σημειωθεί ότι μετά τη δολοφονία του 35χρονου υπήρξαν στο Διαδίκτυο καλέσματα για αντιπαράθεση μεταξύ Ελλήνων και Αλβανών.

Η δολοφονία Κατσίφα προκαλεί επικίνδυνες προεκτάσεις καθώς στην Ελλάδα διαβιούν χιλιάδες Αλβανοί και ακόμα κι αν πολλοί από αυτούς έχουν αφομοιωθεί από την ελληνική κοινωνία, μια μεγάλη μερίδα δεν έχει ενταχθεί κανονικά και ονειρεύεται «Μεγάλη Αλβανία»
 pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου