Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

ΣΤΗΝ ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ-ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΜΑΣ ΒΙΒΛΙΑ! ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΠΑΥΛΟ ΜΕΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ! ΔΙΑΡΚΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΠΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ!

Ακόμη δεν είδαμε τίποτε! Θα τα σαρώσει όλα η εγκληματική Συμφωνία...

των Πρεσπών. Θα αλλάξουν τα πάντα με τις υπογραφές των Ελλήνων προδοτών. Πρώτα μαίνουν στην γκιλοτίνα τα σχολικά μας βιβλία και η Ιστορία μας. Έρχονται τα υπόλοιπα. 
Το ρεπορτάζ που ακολουθεί αίναι από το thetoc.gr.
Ξεκίνησαν οι εργασίες της Μεικτής Διεπιστημονικής Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Ελλάδας – πΓΔΜ για τα ιστορικά, αρχαιολογικά και εκπαιδευτικά θέματα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών αποφασίστηκε από κοινού η διαγραφή ορισμένων αναφορών που συμπεριλαμβάνονταν στο παρελθόν στα σχολικά εγχειρίδια.

Η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ:

«Η πρώτη συνάντηση της Μεικτής Διεπιστημονικής Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Ελλάδας – πΓΔΜ για τα ιστορικά, αρχαιολογικά και εκπαιδευτικά θέματα (ΜΔΕΕ) πραγματοποιήθηκε σήμερα. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε φιλική ατμόσφαιρα σύμφωνα με το πνεύμα και τις αρχές της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Τα δύο μέρη υιοθέτησαν τους κανόνες διαδικασίας της ΜΔΕΕ και συμφώνησαν για τον προγραμματισμό των επόμενων συναντήσεων. Αποφασίστηκε από κοινού η ΜΔΕΕ να εργαστεί για την διαγραφή ορισμένων αναφορών που συμπεριλαμβάνονταν στο παρελθόν στα σχολικά εγχειρίδια, σύμφωνα με το άρθρο 8 της Συμφωνίας των Πρεσπών».

Σύμφωνα με προηγούμενη ανακοίνωση από το ΥΠΕΞ, «από το επόμενο σχολικό έτος κανένα σχολικό εγχειρίδιο ή βοηθητικό σχολικό υλικό δεν θα περιέχει αλυτρωτικές/αναθεωρητικές αναφορές, όπως σαφώς επιτάσσει η Συμφωνία των Πρεσπών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου