Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟΨΕ ΣΤΟΝ EOELLAS.ORG (21.00-22.30)! 1. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΑΓΡΙΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑ! 2. Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ε.α. ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΤΟΥΛΙΩΤΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΣΤΗ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΑΚΙΕΡΑ! 3. Η ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΔΟΛΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.. 4. Ο ΥΜΝΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ) & ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (ΤΡΑΓΟΥΔΙ)

Απόψε συντονιστείτε από τις 21.00 μέχρι τις 22.30 εδώ: 
Θα έχουμε μαζί μας τον Πρόεδρο του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών με τον...

οποίο θα μιλήσουμε για τη στυγερή δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα από την Αλβανική αστυνομία. 
Επίσης, μαζί μας θα είναι ο υποστράτηγος ε.α. και συγγραφέας Νικόλαος Καρατουλιώτης ο οποίος θα μας προϊδεάσει για το τι πρέπει να περιμένουμε με την κρίση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και τι...παιχνίδια παίζονται στη γεωστρατηγική σκακιέρα. 
Επίσης θα φιλοξενήσουμε την πρώην βουλευτή Ραχήλ Μακρή για να μας μιλήσει για τη δολοφονία του Έλληνα Βορειοηπειρώτη, αλλά και για την αναθεώρηση που ετοιμάζει στο Σύνταγμα η κυβέρνηση Τσίπρα, με την οποία επιχειρεί να αποχριστιανοποιήσει την Ελλάδα. 
Τέλος, θα έχουμε μία έκπληξη με τον ύμνο της ομάδας μπάσκετ του Χολαργού ο οποίος πρωταγωνιστεί στην Α1 μπάσκετ. Τον Ύμνο έγραψε ο Κώστας Παπαγεωργίου και τραγουδάει ο μεγάλος Βασίλης Παπακωνσταντίνου. Κάντε κλικ στον αρακάτω σύνδεσμο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου