Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

ΕΝΕΔΡΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΕ "ΝΟΝΟ" ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ! "ΓΑΖΩΣΑΝ" 39ΧΡΟΝΟ! ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!

Το θύμα της επίθεσης διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Τζάνειο
Ο λόγος γνωστό «νονό» που διακομίστηκε με πολύ σοβαρά τραύματα...

Βρέθηκε καμένο βαν με όπλο στο εσωτερικό
Ενέδρα θανάτου έστησαν άγνωστοι το βράδυ της Τρίτης στον Πειραιά, σε εκτελεστή της «Greek Mafia».

Συγκεκριμένα, στην Ακτή Κονδύλη 4, ένα λευκό βαν σταμάτησε δίπλα από έναν άνδρα και άγνωστοι άρχισαν να τον πυροβολούν. Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε σοβαρά. Επί τόπου έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο Τζάνειο.

Επί τόπου έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Το περιστατικό είναι πιθανό να σχετίζεται με υποθέσεις της νύχτας.
Βρέθηκε καμένο βαν

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών ενώ αναμένεται να εξεταστεί υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Στις 09:45 βρέθηκε στη διασταύρωση των οδών Μήλου και Αιτωλικού στον Πειραιά ένα καμένο βαν, στο εσωτερικό του οποίου υπήρχε ένα όπλο και εκτιμάται ότι αυτό ήταν το όχημα διαφυγής των δραστών και το όπλο που χρησιμοποίησαν.

Ποιος είναι ο άνδρας που πυροβολήθηκε 

Μαίνεται ο αιματηρός πόλεμος της νύχτας με στόχους άτομα που έχουν διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο όχι απλά στη νύχτα, αλλά στην πιο σκληρή και δυνατή εγκληματική οργάνωση της εγχώριας μαφίας που έμεινε γνωστή και ως η «Greek Mafia».

Στο θύμα είχε αναφερθεί στο παρελθόν η ξαδέλφη του γνωστού αρχιμαφιόζου Παναγιώτη Βλαστού, η οποία είχε συνεργαστεί με τις Αρχές και είχε αποκαλύψει πολλά για τα σχέδια της «Greek Mafia», μεταξύ άλλων και την πρόεδρο Εφετών Παρασκευή Καλαϊτζή, με αφορμή την εκδίκαση της υπόθεσης απαγωγής Παναγόπουλου.

Η βασική μάρτυρας κατηγορίας στην υπόθεση και ξαδέλφη του Βλαστού, που βρίσκεται σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων κατέθεσε ότι το καλοκαίρι του 2012, κατόπιν εντολής του εξαδέλφου της, ανέλαβε να διακριβώσει τη διεύθυνση κατοικίας της Παρασκευής Καλαϊτζή, στο Χαλάνδρι.


https://www.altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου