Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜ “ΚΥΡΙΕΥΟΥΝ” ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ακήρυχτος πόλεμος στην ελληνική Επικράτεια
Ο “πόλεμος” των Drones
Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή - αρθρογράφου
egerssi@otenet.gr
www.egerssi.gr

Αποσβολωμένη και ιδιαίτερα ανήσυχη η ελληνική Κοινωνία παρακολουθεί την συνεχώς αυξανόμενη είσοδο των παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα, κυρίως στα Αιγαιοπελαγίτικα νησιά μας και τον Έβρο! Που πλέον, παρατηρείται και μια ιδιαίτερα ακραία συμπεριφορά αυτών των παράνομων εισβολέων στην Πατρίδα μας, όχι μόνο με την ...

απόλυτη ανοχή της κυβερνήσεως των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, οι οποίοι σφυρίζουν παντελώς αδιάφορα στον μείζον αυτό εθνικό ζήτημα, αλλά και η Αξιωματική Αντιπολίτευση κωφεύει και αντιμετωπίζει αυτόν τον ύψιστο κίνδυνο, που τείνει να ξεφύγει, απόλυτα επιδερμικά!    

Ισλαμοποιούν τον Έβρο και τεστάρουν το Στρατό μας;

Μόλις προχθές, στο διαδικτυακό portal του Έβρου μας: Evros-news.gr και με τον τίτλο: “Ορεστιάδα τώρα: Χαμός στον κάθετο άξονα. Λαθρομετανάστες έκλεισα τον δρόμο κοντά στην Καβύλη”:
«Απίστευτες εικόνες για δεύτερη φορά τον τελευταίο καιρό στον κάθετο άξονα Ορμενίου-Αρδανίου στην περιοχή της Ορεστιάδας. Δεκάδες λαθρομετανάστες που πέρασαν τις προηγούμενες ώρες τον ποταμό Έβρο, έκλεισαν τον δρόμο στον κόμβο της Καβύλης και δεν αφήνουν κανέναν να περάσει. Στο σημείο έχουν φτάσει αστυνομικές δυνάμεις, ενώ οι αγανακτισμένοι οδηγοί, ανάμεσα τους και στρατιωτικοί που πηγαίνουν στις μονάδες της περιοχής, αναγκάζονται να πηγαίνουν από τον παράδρομο, αφού οι λαθρομετανάστες έχουν καθίσει στο οδόστρωμα και οι αστυνομικοί απλά παρακολουθούν την κατάσταση
Να θυμίσουμε ότι πριν δυο περίπου εβδομάδες, αρχές Οκτώβρη, έγινε και πάλι το ίδιο νωρίς το πρωί στον κόμβο της Καβύλης στην Ορεστιάδα, όταν τότε 150 άτομα τα οποία είχαν περάσει παράνομα τα σύνορα απέκλεισαν την εθνική οδό, δημιουργώντας φράχτη με τα σώματά τους. Το απίστευτο περιστατικό για δεύτερη φορά σε τέτοια έκταση στον Έβρο, δείχνει ότι δυστυχώς η κατάσταση τείνει να γίνει καθεστώς»!
Ακούει η κυβέρνηση; Ακούει η Αντιπολίτευση; «Τείνει αυτή η κατάσταση να γίνει καθεστώς»! Αυτό φωνάζουν οι ακρίτες Εβρίτες! Ποιος τους ακούει;
Είναι τυχαία αυτά τα γεγονότα ή υποκρύπτουν ένα στρατηγικό – στρατιωτικό σχέδιο σε βάθος χρόνου, προκειμένου να τεστάρουν τις αντοχές της Κοινωνίας, αλλά πρωτίστως των στρατιωτικών ελληνικών δυνάμεων, που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή; Όπως, το 502 Τάγμα Πεζικού, το 616 Μηχανοκίνητο Τάγμα Πεζικού, η 3η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία Έβρου κλπ.



Η Λέσβος “επαναστατεί”… 

Η Λέσβος και ειδικότερα το ανατολικό της τμήμα, είναι αυτή που δέχτηκε τον μεγαλύτερο όγκο παράνομων “μεταναστών  - προσφύγων”, τον οποίο θεωρούμε, ότι επιμελημένα και στοχευμένα εξαπέλυσε η Τουρκία από τα Μικρασιατικά παράλια! 
Και όπως μας ενημερώνουν από το νησί του ΒΑ Αιγαίου, που δεν πρέπει να μας διαφεύγει, ότι είναι το τρίτο σε μέγεθος ελληνικό νησί μετά την Κρήτη και την Εύβοια, το νησί έχει κατακλεισθεί από σκληρούς Τζιχαντιστές! Μια αθρόα εισροή που ξεκίνησε από το 2014 και κορυφώθηκε την τριετία 2015-2018! 
Σε αυτό το διάστημα οι Μυτιληνιοί συμπεριφέρθηκαν με ανθρωπιά και συμπόνια σε όσους ζήτησαν τη βοήθειά τους! Ειδικότερα, στα γυναικόπαιδα που υπέφεραν στις δύσκολες συνθήκες των “κέντρων φιλοξενίας” προσωρινής διαμονής (;;;) σε Μόρια και Καρά Τεπέ!
Ωστόσο, το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν αυξηθεί πάρα πολύ οι φθορές, οι καταστροφικές ζημιές, θα λέγαμε καλύτερα οι βανδαλισμοί των περιουσιών, των φιλήσυχων και φιλόξενων Μυτιληνιών!  
Τα ανησυχητικά όμως γεγονότα του τελευταίου εξαμήνου (Απρίλιος – Οκτώβριος) και πιο συγκεκριμένα, οι εμπρησμοί, οι εξεγέρσεις, οι συμπλοκές, οι κλοπές, οι βιασμοί στο Hotspot της Μόριας, αλλά κυρίως η αντίληψη – θα έλεγα η πεποίθηση – πως κατέφθασαν στο νησί τους περί τους 150 Τζιχαντιστές από το Ιντλίμπ της Συρίας, έχουν “επαναστατήσει” την Κοινωνία της Λέσβου! Αφού η πληροφορία που πλανάται στην Μυτιλήνη, είναι πως τα συγκεκριμένα άτομα θα επιδιώξουν να επιβάλουν στους ομόθρησκούς τους το νόμο της ισλαμο-τζιχαντιστικής σαρίας! 
Ας λάβουμε επίσης υπόψη μας πως, η Αστυνομική Διεύθυνση Μυτιλήνης, μαζί με το εκεί κλιμάκιο της ΕΥΠ εξάρθρωσαν πρόσφατα, ένα τεράστιο κύκλωμα διακίνησης παράνομων μεταναστών που διακινούσαν ναρκωτικά! Η δική μας πληροφορία λέγει ότι σε αυτήν την διακίνηση εμπλεκόταν η ΜΙΤ!
Έτσι, η Κοινωνία της Μυτιλήνης επιβάλλει σιωπηρώς την καθιέρωση του όρου “λαθρομετανάστης” για όσους “φιλοξενούνται” στα Hotspot της Μόριας και του Καρά Τεπέ! Ανατρέποντας έτσι, τις δόλιες και ύπουλες μεθοδεύσεις διαφόρων ψευτο-προοδευτικών οργανώσεων που δρουν στο Νησί και οι οποίες απειλούσαν και απειλούν τους Μυτιληνιούς με μηνύσεις, όσων προφέρουν τη λέξη “λαθρομετανάστης”!
Στην “επαναστατική διάθεση” των Μυτιληνιών πρέπει να καταγραφεί και η κίνηση της Ενώσεως Θεολόγων που μαζί με τους γονείς των μαθητών των σχολείων (Γυμνασίου και Λυκείου) – στη συντριπτική τους πλειοψηφία -  επέστρεψαν τα απαράδεκτα σχολικά βιβλία στο υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων! 
Αντιλαμβάνεστε λοιπόν, γιατί ενοχλούσε ο όρος “Εθνικής” και τον αφαίρεσαν; Αφού αυτή η κυβέρνηση δεν έχει ίχνος εθνικής συνείδησης!   

Η δυστυχία φέρνει ομόνοια και σύμπλευση…   

Στο πνεύμα ανησυχίας των κατοίκων της Λέσβου και οι Ένοπλες Δυνάμεις του Νησιού (98 ΑΔΤΕ), αφού το τελευταίο δίμηνο εκτέλεσαν – τουλάχιστον – πέντε στρατιωτικές ασκήσεις! Διάφορα δε κλιμάκια και πλήθος Εθνοφυλάκων, άλλοι μετεκπαιδεύτηκαν, άλλοι για πρώτη φορά εκπαιδεύτηκαν σε νέα όπλα, σε νέες τακτικές εμπλοκής προς αντιμετώπιση πιθανών απειλών από τον κακό μας γείτονα!
Η μεταναστευτική κρίση στη Λέσβο, είχε ως αποτέλεσμα τη σφυρηλάτηση του λαού, της Αστυνομίας, του Στρατού και της Εκκλησίας, αφού έχει καταστεί απολύτως κατανοητό, ότι η Τουρκία είναι εχθρός μας και ως τέτοιον πρέπει να τον αντιμετωπίζουμε! Άλλωστε, η μεγαλύτερη απόδειξη είναι το πλήθος Τζιχαντιστών που προωθούν επιμελώς στην ελληνική Επικράτεια!
Και χαιρόμαστε ειλικρινώς, που πολλά Μέσα πλέον ομιλούν για είσοδο Τζιχαντιστών στην Ελλάδα, και τα οποία μας χλεύαζαν, όταν κάποτε πρώτοι εμείς, δημοσιεύαμε τέτοιες πληροφορίες!  

Ίδια ανησυχητικά φαινόμενα και στην Κω…   

Αλλά, ιδιαίτερα ανησυχητικά σημάδια έχουμε το τελευταίο χρονικό διάστημα και στο Hotspot του Πυλίου της νήσου Κω!  
Όπως ενημερωνόμαστε από ακριβέστατη πηγή μας, εδώ και τρεις εβδομάδες έχει αλλάξει η ενδυματολογική εικόνα, που παρουσιάζουν τα αραβικής καταγωγής άτομα (άνδρες, γυναίκες, παιδιά), που “φιλοξενούνται” εκεί! Άπαντες φορούν κατάμαυρα ρούχα και υποδήματα, ενώ μέχρι τα μέσα του Σεπτεμβρίου, υπήρχε μια σχετική πολυχρωμία στο ρουχισμό τους! 
Τι άλλαξε σε αυτό το διάστημα; Ποιος είναι ο τροφοδότης του κατάμαυρου αυτού ρουχισμού; Τι μπορεί να σηματοδοτεί, αν πράγματι μπορεί να σηματοδοτεί κάτι;  
Ωστόσο, να θυμίσουμε ότι τέτοιες κατάμαυρες κελεμπίες – συνήθως – φορούν και οι στυγνοί δολοφόνοι του ISIS!  
Την ίδια ακριβώς περίοδο που παρατηρείται αυτή η ενδυματολογική διαφοροποίηση,  την ίδια περίοδο παρατηρήθηκε μια αυξημένη ροή “μεταναστών” νεαρής ηλικίας από την περιοχή Ιντλίμπ της Συρίας (όπως και στην Λέσβο)!
Αυτή η συμπτωματική είσοδο στα νησιά μας, σημαίνει κάτι άραγε; 
Μήπως αυτός ο σκληρός πυρήνας Τζιχαντιστών υποκρύπτει κάτι;
Μήπως είναι προεόρτια γεγονότων πού θα ακολουθήσουν; 
Γιατί, αυτή η ξαφνική αλλαγή της ενδυματολογικής αμφίεσης, θα μπορούσε να αναγνωσθεί ως ένας κρυφός “κώδικας” στρατιωτικοποιημένης ομαδοποίησης!
Να λογαριάσουμε επίσης, ότι σε εκείνο το σημείο στην Κω βρίσκονται πέντε στρατόπεδα των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων!
Αφού λοιπόν, παραβατικά στοιχεία χτυπούν Αστυνομικά Τμήματα, γιατί να μην περιμένουμε αύριο – μεθαύριο να βιώσουμε σε στρατιωτικές μας Μονάδες, παρόμοια ακραία φαινόμενα;  

Επιμελείται η ΕΥΠ αυτών των ακραίων συμπεριφορών; 

Άλλο ένα μυστήριο φαινόμενο, το οποίο μας το έθεσαν υπόψη, είναι το γεγονός πως πολλοί – μάλλον – Σύριοι από το Hotspot πηγαινοέρχονται με ποδήλατα, μπροστά από στρατόπεδο Κωνσταντίνου ΙΑ Παλαιολόγου, στο ύψωμα του Προφήτη Ηλία! 
Ιδιαιτέρως περίεργη κρίνεται η βραδινή αργή και νωχελική κίνησή τους στην επαρχιακή οδό Κω – χωριών, μπροστά από τις πύλες στρατοπέδων!
Δεν είναι μυστήρια αυτή η βραδινή “περιπολία”! 
Όπως και η συχνή αποκοπή του κύριου οδικού άξονα της Κω – όπως ακριβώς και στην Καβύλη – εμποδίζοντας τη διέλευση λεωφορείων του ΚΤΕΛ, τουριστικών λεωφορείων (ε… κ. Κουντουρά;;;), φορτηγών, ΙΧ, αλλά και στρατιωτικών οχημάτων;   
Τι να σημαίνουν αυτές οι συμπεριφορές;
Τις εξετάζουν τα αρμόδια υπουργεία και η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών;
Έχει εξετάσει η ΕΥΠ το γεγονός αυτής της αυξημένης και συχνής κινητικότητας, μπροστά από τις πύλες των στρατοπέδων, ότι μπορεί να εκλαμβάνεται από τους στρατιώτες – φρουρούς ως ένα αθώο φαινόμενο και κατ΄ αυτόν τον τρόπο, αυτός ο εθισμός – κορεσμός στο “αθώο γεγονός” να προκαλεί τη μείωση του ανώτερου βαθμού της επαγρύπνησης και της εγρήγορσης των σκοπών - φρουρών;
Μήπως έτσι, προκαλείται η απόσπαση της προσοχής τους και η αντίδραση σε μια αιφνιδιαστική “έφοδο” θα καταρρακώσει το κύρος του Στρατού μας, μετριάζοντας και την εμπιστοσύνη του λαού μας προς τον φύλακα – Άγγελο της Πατρίδος, τον Στρατό μας;

Τα “αθώα” Drones σε υπερπτήσεις στο Αιγαίο… 

Ταυτόχρονα, σε πολλά νησιά μας στο Αιγαίο μας, παρατηρήθηκαν κατά τους καλοκαιρινούς μήνες “υπερπτήσεις” Drones, ακόμη και τη νύχτα!  
Αυτά τα μη επανδρωμένα ιπτάμενα οχήματα, που δεν έχουν χειριστή στην άτρακτό τους, αλλά πραγματοποιούν πτήσεις είτε αυτόνομα είτε μέσω τηλεκατεύθυνσης, μας καταγγέλλεται  πως έκαναν “πτήσεις” επάνω από στρατηγικές ελληνικές θέσεις! 
Τα μη επανδρωμένα ιπτάμενα οχήματα συνήθως έχουν τη μορφή μικρού αεροπλάνου ή ελικοπτέρου με έναν ή περισσότερους κινητήρες και έλικες συντονισμένους για πλήρως ελεγχόμενη πτήση από ειδικό πρόγραμμα ή χειριστήριο εδάφους!      
Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και με την ανάγκη, όλες οι πτήσεις μη επανδρωμένων αεροσκαφών να έχουν τουλάχιστον έναν επιβλέποντα πιλότο στο έδαφος, εμείς ερωτάμε! 
Πόσοι εξ αυτών συνελήφθησαν, εάν παρέβησαν το Νόμο και σε πόσους από αυτούς στοιχειοθετήθηκε κατηγορητήριο; 
Ή όλα αυτά τα θεωρεί η ελληνική Πολιτεία, ως αθώα παιχνίδια νυκτός από αλλοδαπούς “τουρίστες”;  
Οσονούπω, θα επανέλθω με νέες πληροφορίες…     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου