Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2019

ΣΥΝΤΕΤΡΙΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΙΩΜΕΝΟΣ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΚΟΡΚΟΝΕΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ: "ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ"!

Μετανιωμένος εμφανίστηκε ο Επαμεινώνδας Κορκονέας, κατά την...

απολογία του στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λαμίας.   
«Θέλω να εκφράσω τη μεγάλη μου συντριβή. Να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στην μάνα τα αδέρφια για τον εκλιπόντα πατέρα του παιδιού. Θα ήθελα αν μπορούσα να αλλάξω τη ροή των πραγμάτων», ανέφερε ξεκινώντας την απολογία του στην εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό της υπόθεσης δολοφονίας του 16χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου τον Δεκέμβριο του 2008 στα Εξάρχεια.  
Ο Επαμεινώνδας Κορκονέας, ο οποίος είχε καταδικασθεί σε ισόβια, υποστήριξε ενώπιον των δικαστών ότι έχει περάσει δύσκολες στιγμές.   «Ο θάνατος ενός παιδιού είναι φοβερό πράγμα», όπως είπε, για να συμπληρώσει πως του έρχονται εικόνες στο μυαλό που του κάνουν την καρδιά κομμάτια.   «Θα ήθελα στο μέλλον αν μπορούσα να τα φέρει ο θεός να μιλήσω με τη μητέρα και να της πω πράγματα που θα βγουν μέσα από την καρδιά μου», πρόσθεσε Επαμεινώνδας Κορκονέας.   Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ 
Πηγή: www.lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου