Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

ΦΑΤΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΤΟΝ ΔΙΑΔΟΧΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ! ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: "ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΣΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ"! ΑΡΑ, ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ! ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΜΕΛΙΖΟΥΝ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ "ΒΟΡΕΙΑ-ΝΟΤΙΑ", "ΔΥΤΙΚΗ-ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ" ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ: "ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ"! ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΒΟΥΡΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!

Το παιχνίδι είναι σικέ! Την Ελλάδα μπορούν να την κόψουν σε κομμάτια, αλλά δεν συνιστά τίποτε από όλα αυτά εσχάτη προδοσία! Το δήλωσε ο διάδοχος του ...

Τσίπρα στην εξουσία! Συγκεκριμένα, ο κ. Μητσοτάκης μιλώντας στο ετήσιο συμπόσιο του Economist με τον αρχισυντάκτη Ντάνιελ Κλάιν, ανέφερε ότι ναι μεν η Συμφωνία των Πρεσπών θα δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα από όσα λύνει, αλλά "δεν θα έλεγα ποτέ κάποιον προδότη επειδή στηρίζει την Συμφωνία, ούτε θα υποστήριζα την βία που ασκήθηκε τις τελευταίες ημέρες".

Άρα, δεν γεννάται ζήτημα περί εσχάτης προδοσίας, δεν πρόκειται να συμβεί τίποτε σε βάρος του Τσίπρα και της παρέας του, ο δε κ. Μητσοτάκης θα αποδεχτεί μέχρι κεραίας τη Συμφωνία της προδοσίας! 
Το πολιτικό σύστημα είναι σάπιο γιατί κολυμπάνε όλοι στον ίδιο πολιτικό βούρκο! 

1 σχόλιο: