Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟ-ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ! ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ, ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΔΙΟΤΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!

Σήμερα η Πατρίδα μας διά των Εφιαλτών μπαίνει σε μια απίστευτη περιπέτεια με ανυπολόγιστες συνέπειες. Ο Τσίπρας και η παρέα του...

αποφάσισαν ερήμην του λαού και παρά τις λαϊκές αντιδράσεις να προχωρήσουν στην παραχώρηση της Μακεδονίας στους Σλαβο-Βούλγαρους και το χειρότερο, να τους παραχωρήσουν "Μακεδονική εθνότητα" και "Μακεδονική γλώσσα"! Πρόκειται για εθνικό έγκλημα που όμοιό του δεν έχει υπάρξει στη σύγχρονη, αλλά και παλαιότερη ιστορία μας! 
Αυτά τα πολιτικά σκύβαλα πρέπει κάποια στιγμή να καθίσουν στο σκαμνί για εσχάτη προδοσία, ο δε ελληνικός λαός πρέπει να είναι σε εγρήγορση διότι η Πατρίδα μπαίνει σε περιπέτειες με ανυπολόγιστες διαστάσεις, ντέτοιες που μπορεί να οδηγήσουν και στον ακρωτηριασμό της Ελλάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου