Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΣ! ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟ ΛΙΑΝΑ ΣΟΥΒΑΛΤΖΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ "ΦΙΜΩΣΕ" Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΗΜΙΤΗ ΟΤΑΝ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ! ΙΔΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΙΖΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ! ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΛΙΑΝΑ ΣΟΥΒΑΛΤΖΗ ΣΤΟΝ EOELLAS.ORG (21.00-22.30)

Μην χάσετε την αυριανή εκπομπή "Ανεξάρτητος Παρατηρητής" με τον Μάκη Βραχιολίδη στον eoellas.org/webradio/. Την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου από τις 21.00 ως τις 22.30 έχουμε να πούμε πολλά. Μαζί μας θα είναι ακετοί καλεσμένοι, αλλά ξεχωρίζει η παρουσία της Λιάνας Σουβαλτζή, της αρχαιολόγου η...

οποία στα 1995 δήλωσε ότι ανακάλυψε τον τάφο του Μέγα Αλέξανδρου στην Αίγυπτο, αλλά την έπαυσε η τότε κυβέρνηση Σημίτη. Σήμερα, η κυβέρνηση Τσίπρα χαρίζει το όνομα της Μακεδονίας στον μέγα Αλέξανδρο, δίνοντας το δικαίωμα στους Σλάβους να επαναφέρουν τις αλυτρωτικές τους διαθέσεις και σε λίγα χρόνια να διεκδικήσουν και τον Μέγα Αλέξανδρο. Τίποτε δεν είναι τυχαίο! Οι Εφιάλτες είναι εντός των τειχών! 
Συντονιστείτε στον στον eoellas.org/webradio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου