Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

ΧΟΛΑΡΓΟΣ-ΠΑΠΑΓΟΥ: Ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΙΓΚΑΣ ΑΠΑΝΤΑ ΜΕ ΝΕΑ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΑΞΗ!


                                                   26 Ιανουαρίου 2019                       

Συνεργασία του Απόστολου Χαλιμά με τη δημοτική παράταξη του Κώστα Τίγκα  “Για την Πόλη που μας Αξίζει” 

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε τη συνεργασία του Απόστολου Χαλιμά με τη δημοτική παράταξη του Κώστα Τίγκα “ Για την Πόλη που μας Αξίζει ”, προκειμένου να επιτευχθεί το 2019 η επιβεβλημένη αλλαγή στη διοίκηση του Δήμου. Η συνεργασία αυτή είναι το αποτέλεσμα...

συγκλίσεων σε κρίσιμα ζητήματα που αφορούν το δήμο μας και ταυτόχρονα επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη μας  στους ανθρώπους εκείνους , που με το πάθος και τη διάθεση τους μπορούν να προσφέρουν τα μέγιστα στην πόλη μας.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας να συγκροτήσουμε μια ομάδα άξιων και ικανών ανθρώπων που έχουν διάθεση αλλά και τα κατάλληλα προσόντα να προσφέρουν στην πόλη μας. Ο Απόστολος Χαλιμάς με τις εξαιρετικές σπουδές του σε θέματα Επαγγελματικού και Περιφερειακού Φωτισμού στο Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης, θα προσφέρει τις πολύτιμες γνώσεις του στην ανακαίνιση του ήδη πεπαλαιωμένου δικτύου φωτισμού του Δήμου μας.
Τον Απόστολο Χαλιμά τον γνωρίζω προσωπικά και είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε μία άψογη συνεργασία. Η αποτελεσματικότητά του, το ήθος του και η επαγγελματική του ευσυνειδησία  αποτελούν εχέγγυα για ουσιαστικό έργο και προσφορά.  

Ήρθε η ώρα να νοικοκυρέψουμε την πόλη μας.
Ήρθε η ώρα για σοβαρή δουλειά.

                                                         Κώστας Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου