Σάββατο 2 Μαρτίου 2019

ΕΝΤΟΛΗ ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ ΣΕ ΤΣΙΠΡΑ: ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΙΓΝΙΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ! ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ!!! ΤΑ ΚΟΡΑΚΙA ΤΗΣ ΕΕ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ!

 Ο αρμόδιος επί των οικονομικών θεμάτων Επίτροπος κ. Μοσκοβισί ήρθε προχθές στην Αθήνα και ως κοράκι-άρπαγας θύμισε στον κ. Τσίπρα τις δύο εκκρεμότητες που υπάρχουν για τα προαπαιτούμενα (όπως λέγονται). Τις λιγνιτικές μονάδες και την αρπαγή της 1ης κατοικίας από...
 τον ελληνικό λαό!
Με τις γνωστές...σάλτσες που μπαίνουν =στις ομιλίες τους για να γλυκάνουν την θανατηφόρο επιδρομή τους ο  Μοσκοβισί έκανε λόγο για «ισχυρή βούληση» εκ μέρους των ελληνικών αρχών για συνεργασία διευκρινίζοντας ότι αυτή η συνεργασία «δεν είναι μασκαρεμένο μνημόνιο, (δεν είναι) σε καμία περίπτωση μνημόνιο». Αλλά, συζητήσεις και συνεργασία. Κλείνοντας, ο Επίτροπος κατέθεσε την πεποίθησή του ότι οι δύο πλευρές είναι έτοιμες να ολοκληρώσουν τα επόμενα βήματα.
Το καταλάβαμε όλοι. Το κοράκι, αυτό το γλοιώδες υποκείμενο ήρθε να αρπάξει τα τελευταία απομεινάρια της δημόσιας περιουσίας και όλη την ιδιωτική! Πρόκειται για πολιτικό κάθαρμα και από δίπλα του ο Τσίπρας χαμογελαστός του τα δίνει όλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου