Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ: "ΘΕΛΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ, ΜΗΝ ΜΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ"!

Πάνε τρία χρόνια που το συνεργείο καθαρισμού Just Clean έχει κόψει το συγκεκριμένο τιμολόγιο προς τον Δήμο Χολαργού, για υπηρεσίες καθαρισμού που παρείχε επί διοικήσεως Νικολάου. Ο υπεύθυνος της επιχείρησης, επί τόσο χρόνια βολοδέρνεται προκειμένου να βρει το δίκιο του και να εισπράξει το αναγραφόμενο ποσό του τιμολογίου (1723,29 ευρώ) και το οποίο η σημερινή διοίκηση του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, αρνείται να του το εξοφλήσει!
Όπως μας είπε ο κ. Κubicz ο ιδιοκτήτης του συνεργείου καθαρισμού, από τον δήμο τού είπαν ότι δεν έχουν τέτοιο τιμολόγιον στα χέρια τους! Αν και ο άνθρωπος, όπως μας διαβεβαίωσε, έχει καταθέσει επισήμως το τιμολόγιο και ενώ τον τρενάριζαν από μέρα σε μέρα για να του το πληρώσουν, ξαφνικά του είπαν δεν "έχουμε τιμολόγιο δικό σας στον Δήμο" !!!
Ο κ. Κubicz κοντεύει να σαλτάρει! Και ξοδεύτηκε για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Δήμο και ΦΠΑ πλήρωσε στην εφορία και τα λεφτά του δεν μπορεί να εισπράξει. 
Κύριε Νικολάου, επειδή το ποσόν αφορά υπηρεσίες που παρασχέθηκαν επί διοικήσεώς, μπορείτε να βεβαιώσετε εάν είχατε χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο συνεργείο καθαρισμού; 
Είναι δυνατόν ο άνθρωπος να μην μπορεί να εισσπράξει τα χρήματά του με  τέτοια...κουφή  δικαιολογία; "Δεν έχουμε τιμολόγιό σας;" Απατεώνας δηλαδή λέτε ότι είναι ο άνθρωπος; Αφού ήρθε στον "Παρατηρητή" να βφρει το δίκιο του και ιδού, σας δείχνουμε φάτσα-κάρτα το τιμολόγιο!!!
Για κάντε κάτι, διότι με κάτι τέτοια εκτιθέμεθα και ως Έλληνες!

1 σχόλιο:

  1. OK και αυτό ο Νικολάου θα στο λύσει... Μου φαίνεται δεν έχετε πάει χαμπάρι ότι εδώ και δύο χρόνια διοικούν οι... τίμιοι, οι... καλοδιαχειριστές, οι... ηθικοί, οι... σούπερ διαχειριστές. Αυτοί που λένε ότι έχουν 2.500.000 ταμειακό υπόλοιπο, αλλά δεν πληρώνουν τίποτα και κανέναν. Άλλωστε, από τα 2.500.000 τις προάλλες δεν είχαν 300 να δώσουν για τα ζωάκια στο πάρκο του Χολαργού. Όλα τα λεφτά μαζεύονται για το ΚΑΠΗ του Παπάγου. Ξυπνάτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή