Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ!

ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ: Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ!

Η χειρότερη παρέλαση που έγινε ποτέ, πραγματοποιήθηκε σήμερα στον Χολαργό! Με πενιχρή την αρουσία της δημοτικής Αρχής (παρόντες ήσαν μόνον οι κυρίες Ρετσινιά, Δοπτόγλου και οι κ.κ. Κεχρής Νομικός), με την εξέδρα κατεστραμμένη από το προηγούμενο βράδυ, με την απουσία διαχωριστικών κιγκλιδωμάτων και την παρέλαση να διεξάγεται ανάμεσα στον περιφερόμενο κόσμο, αλλά και τους διαμαρτυρόμενους της Αριστεράς να φωνάζουν συνθήματα ακόμη και κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου (ΕΑΜ-ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ), η σημερινή παρέλαση έμοιαζε με σκορποχώρι και τσαντίρι γύφτικο! 
Όπως φαίνεται, η δημοτική αρχή έδωσε έμφαση στην παρέλαση του Παπάγου, αφήνοντας τον Χολαργό στην μοίρα του! 
Κρίμα, διότι η απαξιωμένη παρέλαση τελικά θα οδηγήσει στην κατάργησή της! Αυτό άλλωστε επιθυμούν τα περισσότερα κόμματα της Αριστεράς, τα οποία μιλούν ευθέως για ...ιμπεριαλιστικές παρελάσεις που πρέπει να καταργηθούν.

5 σχόλια:

  1. To Νικολάου δεν τον είδες πουθενά ε; Μόνο να τρωγοπίνεις στη γιορτή του ήξερες. Τον Αυγουρόπουλο, ούτε αυτόν τον είδες; Καλά να πάθει ο Νικολάου που ακόμη σε μαζεύει και σε ταίζει, καλός μαλάκας είναι και αυτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσύ όταν πας προσκεκλημένος σε γιορτές, πας μόνο για να φας και να σε ταϊσουν, απ'ότι φαίνεται! Όχι για να ευχηθείς. Αφού είσαι γουρούνι, ως γουρούνι θα πας! Περιττά τα υπόλοιπα σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κουμμούνια η σιωπή είναι δυνατότερη ..απο τις κραυγές σας..
    άντε καλό ύπνο και γλυκειά αυγή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τα ψοφίμια της αριστεράς που ήταν μέχρι και ένα χρόνο πριν την λήξη του πολέμου, συνεργάτες των γερμανών και μετά το τέλος σκότωναν 5 χρονα παιδάκια γιατί ήταν εχθροί της πατρίδως είναι λογικό να μην θέλουν παρελάσεις... μόνο των gay που άλλωστε είναι το μεγαλύτερο μέρος των αριστερών! Πισωγλέντες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΦΤΑΙΝΕ.
    ΑΛΛΑ Ο ΜΑΚΗΣ ΠΑΛΙ ΓΑΡΓΑΡΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΓΝΩΣΤΟ ΑΛΒΑΝΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή