Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

«ΑΡΠΑΞΑΝ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΤΟ MALL! ΟΙ ΑΠΑΓΩΓΕΙΣ ΤΟ ΚΟΥΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΥΓΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ»

Αυτή η είδηση  κάνει το γύρο του σκορπώντας κυριολεκτικά τον πανικό σε δεκάδες οικογένειες με παιδιά.
Η καταγγελία έχει ως εξής:
«….το Σαββατοκύριακο ζευγάρι από το οικογενειακό μου περιβάλλον, μου περιέγραψε την περιπέτεια ενός φιλικού του ζευγαριού, με το οποίο την μεγάλη εβδομάδα επισκέφτηκαν παρέα το “The Mall”, το φιλικό τους ζευγάρι είχε μαζί τους και το παιδάκι τους. Οι κυρίες των ζευγαριών προχωρούσαν μόνες μπροστά και σε μικρή απόσταση από τους συζύγους τους οι οποίοι είχαν και το μωρό στο καρότσι του.
Κάποια στιγμή ο πατέρας του παιδιού χάζεψε για λίγο σε μια βιτρίνα, και συνέχισε την βόλτα του, φτάνοντας στη σύζυγό του η οποία κοιτώντας το καρότσι ανακάλυψε ότι έλειπε το παιδί. Πανικόβλητοι άρχισαν να φωνάζουν και να ουρλιάζουν, και οι υπεύθυνοι ασφαλείας του εμπορικού κέντρου σφράγισαν το κτίριο και το parking.
Δύο ώρες μετά το παιδάκι ευτυχώς βρέθηκε στο 2ο υπόγειο parking κουρεμένο και με άλλα ρούχα……»
Το παραπάνω περιστατικό είναι ένας αστικός μύθος και το Μακελειό δεν υιοθετεί το θέμα. Είναι γεγονός πως μέσα σε δευτερόλεπτα και αν στρέψει έστω και για λίγο ο γονιός το βλέμμα του αλλού, μπορεί κάποιος να αρπάξει ένα παιδί!  Ωστόσο το θέμα αν και έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο εδώ και αρκετό καιρό, φαίνεται πως βγήκε και πάλι στην επιφάνεια με αφορμή την εύρεση της μικρής Μαρίας σε οικογένεια Ρομά.
Το συγκεκριμένο θέμα δεν είναι σίγουρο εάν έχει συμβεί ή όχι στο Mall. Από τότε που διαδόθηκε μέσα στο διαδύκτιο  το έχουν αναπαράγει πολλά site, σε διάφορες μορφές και σε διάφορες τοποθεσίες. Τέτοια γεγονότα δυστυχώς εάν συμβαίνουν προσπαθούν να παραμείνουν κρυφά από τον κόσμο για ευνόητους λόγους. Όπως και να έχει χρειάζεται ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ πάντα‼!
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου