Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΑΜΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΑΛΗΘΙΝΑ: Ο ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ!

ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! 
Να διαβάζετε τον "Ανεξάρτητο Παρατηρητή¨διότι εδώ λέμε αλήθειες οι οποίες επιβεβαιώνονται από τα γεγονότα. Αυτά που προβλέπαμε  στις αρχές Αυγούστου ότι οι επόμενες εκλογές θα φέρουν συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ υπό τον φόβο της Χρυσής Αυγής, τα επιβεβαιώνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τατσόπουλος ο οποίος βάζει το θέμα της μετεκλογικής συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ λόγω Χρυσής Αυγής. Ο κ. Τατσόπουλος είπε στην  Real News: “Το τι θα πρέπει να γίνει στις επόμενες εκλογές, θα εξαρτηθεί ανάλογα με το αποτέλεσμα. Αν υπάρχει αποτέλεσμα αυτοδυναμίας, δεν υπάρχει ενδεχόμενο συνεργασίας ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ. "Αν το εκλογικό σώμα στειλει για πολλοστή φορά μήνυμα μη αυτοδυναμίας, τότε να συζητήσουμε το θέμα της συνεργασίας. Χωρίς όμως να αισθάνεται κανείς ότι παραδίδεται στον άλλο. Η έντιμη συνεργασία χρειάζεται αμοιβαίες υποχωρήσεις”. 
Εμείς επαναφέρουμε το δημοσίευμά μας της 5ης Αυγούστου και... περιμένετε την μέρα που θα..τρίβετε τα μάτια σας όταν βλέπετε να συγκυβερνούν ο Σαμαράς με τον Τσίπρα! 

Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ «ΑΡΙΣΤΕΡΑ» ΚΑΙ «ΔΕΞΙΑ»



ΙΔΟΥ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ!!!
 Γραφεία στοιχημάτων στο εξωτερικό ποντάρουν στη συμπόρευση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ!


του Μάκη Βραχιολίδη

vrachiolidis@yahoo.gr

Μοιάζει με σενάριο επιστημονικής φαντασίας, όμως οσονούπω προβλέπεται να γίνει πραγματικότητα, όπως και τόσα άλλα απίθανα γεγονότα που ζούμε τα τελευταία τριάμισι χρόνια.

Ο τόπος μας οδηγείται από το κακό στο χειρότερο, με πρωταγωνιστές τους πολιτικούς της καταστροφείς, τους σύγχρονους Εφιάλτες, οι οποίοι δεν νοιάζονται για τίποτε άλλο παρά για το πώς θα σώσουν το κόμμα τους, το μαγαζάκι τους δηλαδή. Οδήγησαν την Ελλάδα στον όλεθρο και όμως, παρ’ όλα αυτά παραμένουν στο τιμόνι της, με πλοηγό τους την εξαπάτηση των ψηφοφόρων για την με κάθε τρόπο συντήρησή τους στην εξουσία. Ο νόμος Παυλόπουλου που πριμοδοτεί τον πρώτο κόμμα με 50 βουλευτές, ακόμη και αν αυτό λάβει το 15% των ψήφων του εκλογικού σώματος, φτιάχτηκε με σκοπό τη διατήρηση  στον κυβερνητικό θώκο των καταστροφικών κομμάτων.
Οι ολετήρες κομματιάζουν την χώρα και την παραδίδουν στους εχθρούς της, τους δανειστές. Έχουν …κάτσει στα τέσσερα ενώπιον των νεοκατακτητών  Μέρκελ - Σόϊμπλε δηλώνοντας πλήρη υποταγή στα κελεύσματά τους. Την ίδια ώρα που οι άθλιοι πολιτικοί ταγοί μεριμνούν μόνο για το κομματικό τους συμφέρον, σφάζουν το λαό με απολύσεις ή ραγδαίες περικοπές μισθών και συντάξεων είτε ακόμη κλέβοντας τις αποταμιεύσεις τους (βλέπε ομολογιούχους δημοσίου).
Είδαμε λοιπόν το μόρφωμα ΝΔ ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ να συμπορεύεται επί αρκετούς μήνες! Ένας αλλοπρόσαλλο γάμος τριών κομμάτων ο οποίος το μόνο σίγουρο που εξασφάλισε ήταν να αποδίδεται σταθερά και αδιαλείπτως ο μισθός των βουλευτών-υπουργών, την ίδια ώρα που η πολιτική τους διέλυε την ελληνική κοινωνία. Όταν όμως ο σφαγιασμός του λαού έπρεπε να λάβει ακόμη πιο τραγικές διαστάσεις με σωρηδόν απολύσεις, η ΔΗΜΑΡ αποχώρησε από το μόρφωμα με αποτέλεσμα την βρώμικη δουλειά του δημίου να αναλάβουν τα δύο κόμματα της συμφοράς: ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.
«Θα ολοκληρώσουμε την 4ετία» διαμηνύει ο Πρωθυπουργός. Συντρίμμια να απομείνουν στη χώρα, ο στόχος του Σαμαρά είναι να ολοκληρώσει την 4ετία! Να κρατηθεί πάση θυσία στην εξουσία μαζί με τον Βενιζέλο! Τι κι αν πληθαίνει ο κόσμος που ζητεί να στηθούν δίκες σε βάρος των προδοτών της χώρας,; Οι υπεύθυνοι όχι μόνο δεν διώκονται αλλά εξακολουθούν να καθορίζουν τις τύχες του τόπου και του λαού.  
Η συνέχιση του παραλογισμού στην Ελλάδα αναμένεται να επιστεγαστεί με ακόμη ένα σενάριο που σήμερα φαντάζει εξωπραγματικό: πρόκειται για τη συγκυβέρνηση ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ!
Θυμάστε τον Σαμαρά που δήλωνε μετά στόμφου ότι δεν επρόκειτο ποτέ να συγκυβερνήσει με το ΠΑΣΟΚ; Όσο απίθανο φάνταζε αυτό το ενδεχόμενο, που ήδη είναι πραγματικότητα, άλλο τόσο …αδύνατο είναι το σενάριο της κοινής κυβερνητικής συμπόρευσης ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ.
Ήδη, στοιχηματικά γραφεία του εξωτερικού ποντάρουν τρελά λεφτά σε αυτή την πιθανότητα. Η οποία μπορεί να  γίνει πράξη υπό τον φόβο να κυβερνήσει η Χρυσή Αυγή.
Δείτε πώς: στις επόμενες εκλογές ( οι οποίες είναι πολύ πιθανό να διεξαχθούν μέσα στο φθινόπωρο) ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταλάβει την πρώτη θέση. Η ΝΔ ειδικά μετά τις …αποκεφαλίσεις χιλιάδων εργαζομένων από το Δημόσιο, θα παρουσιάσει μεγάλη εκλογική κατάρρευση, προς όφελος των άλλων κομμάτων  και κυρίως της Χρυσής Αυγής η οποία θα καταλάβει την δεύτερη θέση.  Όταν οι αρχηγοί των κομμάτων θα λάβουν τις διερευνητικές εντολές για τον σχηματισμό κυβέρνησης, ο φόβος σχηματισμού κυβέρνησης από τη Χρυσή Αυγή θα πλανάται πάνω από τα κόμματα της βουλής που ομονοούν  στην… νεοναζιστική της καταγωγή!
Όλως συμπτωματικώς, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, σε δυο βασικά θέματα συμφωνούν απόλυτα: στο ότι η Χρυσή Αυγή είναι επικίνδυνο νεοναζιστικής καταβολής κόμμα και στο ότι Σαμαράς και Τσίπρας είναι ταγμένοι υπέρ του ευρώ.
Αυτό θα είναι και το μεγάλο δίλημμα των επόμενων διερευνητικών εντολών: «Χρυσή Αυγή και χάος ή σταθερή εντός του ευρώ δημοκρατική κυβέρνηση και προσπάθεια ανάταξης της οικονομίας;»!  ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ δεν θα έχουν ως εχθρό τους τις μνημονιακές πολιτικές της τρόικας αλλά τον κίνδυνο να …οδηγήσει η Χρυσή Αυγή τη χώρα σε χάος, σε περίπτωση που αναλάβει  τη διακυβέρνηση του τόπου!   
Κάτω από αυτό λοιπόν το τεχνητό τρομοκρατικό δίλημμα, παίρνουμε το ρίσκο να προβλέψουμε ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ θα ομονοήσουν και θα συμπορευτούν με ενιαίο κυβερνητικό σχήμα, μετά τα αποτελέσματα των ερχόμενων εθνικών εκλογών. Φαίνεται και είναι αλλοπρόσαλλο το ενδεχόμενο αυτό ωστόσο με τόσα παράδοξα που ζούμε τα τελευταία χρόνια, ακόμη ένα θα μας …αναισθητοποιήσει τελείως! 



Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ «ΑΡΙΣΤΕΡΑ» ΚΑΙ «ΔΕΞΙΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου